joykiller360
کاربر سایت
سلام مهدی جاندوستان کنسولی که از خارج میاد و هنوز کپی خور نشده ( چون قراره برام یه 360 بیارن ) اگه بخام کپی خور کنم باید کنسول باز بشه یا فقط از نظر نرم افزاری کپی خور میکنن . ؟
چون امروز رفتم چند جا توی توپخونه که امار بگیرم چند کپی خور میکنن که اینقدر آدمای ناجوری بودن پیش خودم گفتم اگه کنسول دست اینا بیوفته دیگه سالم از زیره دستشون در نمیره.
فرقشون یه هارد + کابل شبکه + هدست + رنگ هستش. اینجا میتونی ببینی.سلام دوستان.من میخوام یه xbox بخرم اگه میشه یه توضیح کامل در مورد تفاوتای Arcade و Elite بدید ممنون میشم.فقط داشتن هارد متفاوتن؟دسته ی هر دوتا بیسیمه یا فقط elite اینطوره؟اطلاعات زیادی در مورد XboX ندارم
آركيد : سفيد رنگ - 1 دسته بيسيم - 512mb حافظه - بدون هارد - كابلسلام دوستان.من میخوام یه xbox بخرم اگه میشه یه توضیح کامل در مورد تفاوتای Arcade و Elite بدید ممنون میشم.فقط داشتن هارد متفاوتن؟دسته ی هر دوتا بیسیمه یا فقط elite اینطوره؟اطلاعات زیادی در مورد XboX ندارم
الان با مادربرد جسپرهست كه امكان خرابيش خيلي امده پايينبچه ها 360م داره به رحمته خدا میره میخوام یه 360 دیگه بخرم. یه سوال سریع:
بهترین و مطمئن ترین مدل تو بازار در حاله حاضر چیه که کپی خور بشه؟ مدل مادربوردشو اینا هم فرق میکنه؟
ممنون از جوابتونآركيد : سفيد رنگ - 1 دسته بيسيم - 512mb حافظه - بدون هارد - كابل
اليت : مشكي رنگ (سياه هم موجود داره:d) - 1دسته بيسيم مشكي - هارد 120 گيگ - بدون حافظه داخلي - كابل
من جاي تو بودم آركيد ميگرفتم و يك هارد 110 گيگ هم روش مينداختم
آركيد به خاطر حافظه داخليش به كارت مياد
سوالات رو شماره گذاری کردم خودم که راحت تر جواب بدم!سلام دوستان 1-من باتری گیم پدم تموم شده و وقتی 2 خط از باتریش مونده بود شروع کرد به چشمک زدن و قطع هم نمیشد چطوری میشه کاری کرد دیگه چشمک نزنه و تا آخر مصرفش کرد؟؟؟؟؟و 2-وقتی میخوام دسته رو شارژ کنم با کابلش میزنم به usb کیبوردم اما چراغ روی کابل شارژ (همون چراغ ریزه که روشه ) روشن نمیشه مشکل از کجاست اصلا شارژ نمیشه چراغ دسته هم تغییری نمیکنه.
3-باید از کجا فهمید که داره شارژ میشه؟؟4-میشه وقتی کنسولم خاموشه شارژش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟5-با آداپتر شارژ mp4 player میشه شارژ کرد یعنی مستقیم به برق بزنی؟؟؟؟؟؟؟
یه راهنمایی بکنید من هنوز نتونستم شارژ کنم.؟؟؟؟:confused:
نه! فقط Arcadeهای جدید (تقریبا 6/2009 به بعد) حافظه ی داخلی (فلش) از 256 به 512 ارتقاء پیدا کرده. ولی الیت فکر نمی کنم حافظه ی داخلی داشته باشه.ممنون از جوابتون
به جز هارد از نظر سخت افزاری تفاوتی ندارن؟قیمت هارد چقدره حالا؟
1- مشکلی که نداره ولی اگه دستگاه هارد داشته باشه، از همه لحاظ بهتر هست. ولی از بابت بازی های چند DVD مشکلی نیست. چون جوری طراحی شدن که با همه ی XBOX 360 ها سازگار باشند.دوستان چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین :
1 - این مدل آرکید که هارد نداره برای بازی های 2 یا 3 dvd مشکلی پیدا نمیکنه . ؟ یعنی منظورم اینه که چون بازی را نمیشه نصب کرد همه بازی ها رو میتونه اجرا کنه ؟
2 - بازی های کپی که در ایران فروخته میشه همشون راحت اجرا میشن ؟ و به لنز دستگاه که آسیب نمیزنه ؟
3 - فکر میکنید مایکروسافت تا کی روی 360 سرمایه گذاری میکنه و بازی اختصاصی براش میسازه ؟
دوستان کسی دقیق جواب این سوالم رو نمیدونه ؟دوستان یک سوال دارم نمیدونم جاش اینجاست یا نه
هارد 250 گیگ حک شده باعث بن میشه ؟