سلام
آیا میشه یدونه آرکید بخریم بعد خودمون روش یه هارد بزاریم که اینجوری فکر کنم قیمتش نسبت به الایت کمتر بشه؟یا هارداشون مخصوصه؟:confused:
ميشه دوست عزيز . بستگي داره چه هاردي بخواي بگيري . فكر نميكنم هارد 120 ارزون باشه !
سلام
آیا میشه یدونه آرکید بخریم بعد خودمون روش یه هارد بزاریم که اینجوری فکر کنم قیمتش نسبت به الایت کمتر بشه؟یا هارداشون مخصوصه؟:confused:
ما پارسال یه مکستور 500 گیگ گرفتیم 55 هزار که الان فکر کنم ارزون تر باشه؟ميشه دوست عزيز . بستگي داره چه هاردي بخواي بگيري . فكر نميكنم هارد 120 ارزون باشه !
فقط باید وسترن هک شده باشه(هارد لبتاب)ما پارسال یه مکستور 500 گیگ گرفتیم 55 هزار که الان فکر کنم ارزون تر باشه؟
اصلا 500 گیگ رو میشناسه؟
بازی نصب میکنی توش!همون نصب بازی تو هاردش فایده داره!پس فردا اپدیت برای داشبوردت میاد!نصف فضای مموری ارکیدت رو میگیره!برای نصب بازی بلاخره مجبور میشی همه سیو هات رو پاک کنی-ولی اگه هارد داشته باشی برات اهمیتی نداره!سلام دوستان!
اصلا هارد چرا لازمه؟؟؟ من پول لازم به اندازه خرید Xbox با هارد 120 رو دارم اما اصولا هاردش به چه دردی می خوره؟؟؟
برد جسپر چیه؟؟؟؟ Elite چیه؟
بله از همین اینترنت باید استفاده کنی!! سرعت هم که حداقل 128 باید باشه و هر چی بالاتر باشه، موقع بازی آنلاین راحت تری.برای Live بازی کردن از همین اینترنتی که خونه دارم استفاده می کنم باید استفاده کنم دیگه نه؟؟؟ اونوقت سرعت تا چه حدی واسه لایو بازی کردن لازمه؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا الان بهترین نوعش چیه؟؟؟
اونایی که هارد 250 دارن و خیلی خفنن به چه درد خاصی می خورن؟؟
کلا به من که تا سطح 500 هزار تومن واسه کنسول می خوام بدم چه نوع Xbox رو پیشنهاد می کنی؟
وا. ما PC داریم 360 هم داریم-!!!PC ،قط به درد گیم های استراتژی میخوره! و برای بازی های FPS گیم پلی مثلا روون تری داره!!!دم تو و رضا گرم بعلاوه تمام دوستانی که راهنمایی می کنن.
کلا کسی هست اینجا که هم PC داشته باشه هم ایکس باکس؟؟؟؟؟ یه مقایسه کلی بکنید.
بحث بن شدن و نشدن چیه؟؟؟
ضمنا من درباره برد چسپر هم خیلی شنیدم. Xbox Elite ها همشون بردشون جسپره؟؟؟ یعنی من بگم Xbox Elite دیگه فقط یک چیز اینطوری هست؟ دسته اضافه چنده؟؟؟ ضمنا دسته ها بدون سیم هستن دیگه آره؟ اگه عکسی از مدل الایت دارین بذارین تا من کامل بشناسم.
دستگاه باید از طریق لایو اپدیت بشه!سلام دوستان
من یک دستگاه الیت جاسپر 2009 خریداری کردم و می خواهم با آن از طریق حافظه فلاش یا هارد اکسترنال فیلم ببینم
چطوری می توانم این کار را انجام بدهم ؟ توضیح اینکه من به لایو دسترسی ندارم
آیا دستگاه باید update بشه ؟؟ و خودم می توانم این کار را انجام بدم؟
آیا با update شدن دستگاه و وصل شدن به اینترنت اکانت لایو دستگاه فعال نمی شه؟؟
ممنون:cheesygri