joykiller360
کاربر سایت
بله دوست من.اینجا به راحتی کرکش میکنن و 10 یا 15 تومن میگیرن و مشکلی نیست. ریجن pal بهترین ریجن تو ایران هست و بازیهاش بیشتر از بقیه ریجن ها هست و مشکلی نیست. معمولا هر وقت فریمور جدید بیاد باید کنسول رو آپدیت کنی. سالی 2 یا 3 بار معمولا". سوال دیگه ای داشتی من در خدمتم.سلام
قراره برای من یک 360 از انگلیس ( رجیون پال ) بیارن .
حالا سوالم اینه که میشه اینجا کرکش کرد و اگه کرک بشه مشکلی براش پیش نمیاد ؟ معمولا هر چند وقت یک بار باید آپدیت بشه ؟
یه سوال دیگه اینکه وضعیت بازی برای رجیون پال چه طور هست ؟ یعنی بازی های جدید همه برایپالاومدند ؟
کاملا 100% فرق داره!هیچ چیز مشخصی غیر از ترک لیست یکسان و لیسانس تیم های برابر ندارند!(اسماشن هم یکیه)!!!آها راستی! یه سوال که خیلیم سخت افزاری نیست.
Fifa NextGen که برای کنسول های نسل جدید میاد با FIFA که برای PC فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من NextGen رو بازی کردم اما نمی دونم فرقی داره با FIFa روی کامپیوتر یا که نه!
سلام دوستان
من یک دستگاه الیت جاسپر 2009 خریداری کردم و می خواهم بدانم که آیا دارای یک ماه لایو رایگان می باشد یا نه ؟ از کجا می شه بدون وصل شدن به اینترنت فهمید که لایو رایگان داره یا قبلا استفاده شده ؟؟
ممنون
اول از همه شرمنده که من دوتا پست پشت سر هم جدا دادم اما مطالبم فرق داره خیلی با هم و نمی خوام قاطی بشه!! (قوانین تاپیک و فروم رو خوب می دونم چون خودم یه زمان مدیر بودم :cheesygri )
بعضی ها میگن تابستون قیمت کنسول 100-150 هزار تومن میره بالا!!!! نظر به اینکه من می خوام بعد کنکور بخرم (همون تابستون میشه) ! این حرف صحت داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا اگه تا قبل عید نخرم اون همه گرون میشه؟؟؟؟؟
بله وصل میشه- فیش اصلی 360 - -3 فیش هیت(زرد برای تصویر و سفید و قرمز برای صدا!)ولی کیفیت مطلوبی نمیده!تلوزیون اتاق من یه سامسونگ 21 اینچ لامپ تصویری هستش که فقط 2 تا ورودی به جز ورودی آنتن داره. (از همون ورودی زرد هایی که سگا بهش وصل می شد :cheesygri ) می خوام ببینم میشه به اونا Xbox وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
اگر مانیتورت فقط پرت VGA داره اکه با کابل VGA HD AV میشه وصل کرد.اگر هم ورودی DVI داره با کابل HDMI TO DVI[Qoute] بله وصل میشه- فیش اصلی 360 - -3 فیش هیت(زرد برای تصویر و سفید و قرمز برای صدا!)ولی کیفیت مطلوبی نمیده!
کابل VGA هم برای مانیتور های CRT هست و کابل HDMI to DVi برای اتصال به مانیتور های ال سی دی !!!! [Qoute]
یعنی به مانیتور لی سی دی هم میشه وصل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا همین مانیتوری که الان من دارم (LCD WIDE 17 LG) میشه به ایکس باکس وصل بشه؟؟؟؟
ضمنا پشت این تلوزیون سامسونگ که من دارم فقط دو تا جای فیش داره! با این حساب تصویر و صدا رو به من میده یا نه؟؟؟؟؟