Silent Death
کاربر سایت
من الان دارم، و تقریبا هر روز لایو میرم. تا الان هم مشکلی نداشتم. ولی هنوز کسی نمیدونه هارد 250 هک شده موردی داره یا نه.دوستان کسی دقیق جواب این سوالم رو نمیدونه ؟
یک سری میگن میشه یک سری میگن نمیشه
من الان دارم، و تقریبا هر روز لایو میرم. تا الان هم مشکلی نداشتم. ولی هنوز کسی نمیدونه هارد 250 هک شده موردی داره یا نه.دوستان کسی دقیق جواب این سوالم رو نمیدونه ؟
شما باید اون فیش سبز رنگ اسپیکر رو که به پشت کیس کامپیوتر وصل میکنید بزنید به پشت مانیتور! (سمت راست پشت مانیتور!)با سلام
من تازه 360 خریدم و به یک مشکل نسبتا مضحک برخوردم!
من مانیتورم LG W2261V هست فول HD با پورت HDMI
حالا مساله اینجاست که من وقتی 360 رو با HDMI وصل میکنم به مانیتور صدا رو چیکار کنم؟!
خود مانیتور خروجی صدا نداره منم هدفونم پورتش 3.5 میلیمیتری هست
حالا اساتید.... چه کنیم؟!
شما باید اون فیش سبز رنگ اسپیکر رو که به پشت کیس کامپیوتر وصل میکنید بزنید به پشت مانیتور! (سمت راست پشت مانیتور!)
باید ببینی اکانتت اروپاست یا امریکا!هر کدوم بود-طبق همون بخر!من یه مشکل کوچولو دیگه هم دارم ممنون میشم کمک کنید
برای خرید پوینت من باید EU بخرم یا US ؟
باید ببینی اکانتت اروپاست یا امریکا!هر کدوم بود-طبق همون بخر!
موقع ساخت اکانت کدوم کشور رو انتخاب کردی این خیلی مهم هست.اگه آمریکا بود که US اگه اروپا بود که یورویعنی چی؟؟ منظور اون محلیه که موقع ثبت نام انتخوابش میکنم؟
بله بن میشیدوستان کسی دقیق جواب این سوالم رو نمیدونه ؟
موقع ساخت اکانت کدوم کشور رو انتخاب کردی این خیلی مهم هست.اگه آمریکا بود که US اگه اروپا بود که یورو
دوستان چند تا سئال داشتم
این روزا شاید یه 360 ارکید گرفتم میخواستم ببینم دسته ای که داخل جعبه هست بی سیم یه سیمی؟
الیت توی جعبش 2 تا دسته داره؟
و می خواستم ببینم 360 می تونم وصل کنم به مانیتورم مدلش Lg LCD W1952s ؟
و این که الان دستگاه های بازار همشون پال یا...؟؟؟ (و این که کدومش از همه بهتره؟)
مشکل سه چراغ شدن دستگاه باز دیده شده؟؟؟ (حدودا چند ساعت می شه یبند بازی کرد؟ )
و آخرین سوال الان بازی هاش قیمت چقدر شده؟؟؟ (راحت گیر می اد؟ و بازی های که فروخته می شه امکان داره یه نوع پیدا بشه که 360 نتونه اجر کنه؟ یا همه نوع اجرا می کنه (منظورم از نوع کیفیت دیسک) )
با تشکر
- بیسیم
- 1 دونه
- بله با کابل مخصوص DVI یا VGA
- اکثراً پال-پال
- خیلی خیلی نادر
- حدود 3-4 هزار تومن
- آره ریجنش بخوره اجرا میشه به شرطی فیرمویرتون آپدیت باشه مثلاً LT
- کیفیت بد باشه یا اجرا نمیکنه یا وسطش میپره بیرون یا به لنز فشار میآره.