راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بدون دی وی دی نمیشه باید DVDباشه!!!

-برای نصب هم باید داشبور جدید رو روی دستگاه بریزی!
بعدش دیسک رو بزاری توی درایو وارد بازی شد از بازی خارج بشی.(دیسک رو در نیار بیا توی منو Yرو بزن و بعدش yes)
و بیای توی داشبورد-ودکمه y y روی صفحه درایو در داشبورد بزنی بعدش وارد میشه
اونجا نوشته- instal اونو بزن نصب میکنه

کمممممممممممک

سلاااااااااااااااااام
خوبید ایشالا...؟
با کمک برو بچه های سایت PS2 و PSP خریدم ... حالا میخوام راهنماییم کنید تا XBOX بخرم
چنتا سوال دارم... بی زحمت یه نفر جواب بده
1: XBOX چنتا مدل داره و قیمت و فرقشون چیه؟
2: تلویزیون ما LCD دیست ... آیا فرق کیفیت بازی های XBOX تو تلویزین معمولی با LCD خیلی به چشم میاد؟ اصلا فرقشون چیه و چقدر فرق میکنه؟ انقدری فرق دارن که آدم بی خیال XBOX بشه؟
3: میشه PS2 و PSP رو بدم و یه چیزی سر بدم و XBOX بخرم؟؟ اکه آره میشه بگید کجای تهران میشه؟ واینکه به نظرتون چه قدر باید سر بدم؟
مرسی و ممنون

لطفا بگید چی بخرم... شصلا وارد نیستم

قیمتم بدید بی زحمت

سلاااااااااااااااااام
خوبید ایشالا...؟
با کمک برو بچه های سایت PS2 و PSP خریدم ... حالا میخوام راهنماییم کنید تا XBOX بخرم
چنتا سوال دارم... بی زحمت یه نفر جواب بده
1: XBOX چنتا مدل داره و قیمت و فرقشون چیه؟
2: تلویزیون ما LCD دیست ... آیا فرق کیفیت بازی های XBOX تو تلویزین معمولی با LCD خیلی به چشم میاد؟ اصلا فرقشون چیه و چقدر فرق میکنه؟ انقدری فرق دارن که آدم بی خیال XBOX بشه؟
3: میشه PS2 و PSP رو بدم و یه چیزی سر بدم و XBOX بخرم؟؟ اکه آره میشه بگید کجای تهران میشه؟ واینکه به نظرتون چه قدر باید سر بدم؟
مرسی و ممنون

لطفا بگید چی بخرم... شصلا وارد نیستم

قیمتم بدید بی زحمت
یه چنتا از سوالتو جواب میدم :
1 ) 3 مدل .
1 - ارکد ( کنسول + دسته وایرلس + کابل کامپوزیت + 256 مگابایت مموری )
2 - پرمیموم (پرو 60 ) ( کنسول +دسته وایرلس + هارد 60 گیگ+ هدست + کابل کامپوننت + کابل اترنت )
3 - الیت ( کنسول (رنگ سیاه ) +دسته وایرلس (رنگ سیاه ) + هارد 120 گیگ+ هدست + کابل کامپوننت + کابل اترنت + کابل HDMI ----- اگه چیزه دیگه ای داره من دقیق نمیدونم ------- )
2 ) رو lcd یه چیزه دیگست . ولی اگه مانیتور داری ( crt یا lcd ) بزنش به مانیتور که کیفیتش از تلویزیون عادی خیلی بهتره کابلشم یه 30 40 تومنی هست .
اینجا هم انواع مدل با وسایل داخل جعبرو زده :
http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm

سلام.
منم اگه خدا بخواد بعد از2 سال بالآخره میخوام 360 بخرم تاپیک مربوط به سوالات متداول رو هم خوندم ولی هنوز چند تا سوال دارم که میدونم قبلآ همین جا پرسیده شده ولی خب خوندن این همه صفحه خیلی وقت میگیره برای همین به خاطر تکراری بودن سوالات عذر خواهی میکنم.:love:
اول از همه میخواستم ببینم با توجه به باز شدن در همه ی 360 ها برای کپی خور کردن احتمال داره مدل کار کرده رو به جای نو بفروشن؟
چطور میشه فهمید که کنسول قبلآ کار نکرده؟
خییییییییلی ممنون:love::love::love::love:
باز هم مزاحم میشم:blushing:

سلام.
منم اگه خدا بخواد بعد از2 سال بالآخره میخوام 360 بخرم تاپیک مربوط به سوالات متداول رو هم خوندم ولی هنوز چند تا سوال دارم که میدونم قبلآ همین جا پرسیده شده ولی خب خوندن این همه صفحه خیلی وقت میگیره برای همین به خاطر تکراری بودن سوالات عذر خواهی میکنم.:love:
اول از همه میخواستم ببینم با توجه به باز شدن در همه ی 360 ها برای کپی خور کردن احتمال داره مدل کار کرده رو به جای نو بفروشن؟
چطور میشه فهمید که کنسول قبلآ کار نکرده؟
خییییییییلی ممنون:love::love::love::love:
باز هم مزاحم میشم:blushing:
بله باید به عرض شما برسونم که همه چیز تو لیدان ممکنه!اینو خودم تجربه مردم که میگم.اولش یدونه خریدم از نویی عکست میفتاد توش ولی دیدیم که کار کره بودن این کنسول گرامی!:biggrin1:
هیچ راهی تقریبا نیست که بفهمی قبلا کار کرده یا نه مگه اینکه ظاهر کنسول داد بزنه.
تنها راهی که میشه خوب بخرید اینه که از فروشنده های معتبر که تو همین سایت هم هستن بخرید.
(تاپیک فروشگاه مجازی)

سلام من قصد خرید 360 و ps3 را دارم میدونم ps3 دسته شوک داره آیا 360 هم دسته شوک داره؟
آره شوک داره

xbox360console1.jpg

سلام من قصد خرید 360 و ps3 را دارم میدونم ps3 دسته شوک داره آیا 360 هم دسته شوک داره؟

شما نمیدونی که:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
دسته های PS3 روی مدل ها شوک ندارند و SIXASIXهستند
و میتونی بری این رو بدی یکپولی سر بدی و doalshock3بخری!!!
ولی دسته های 360 همشون ازدم شوک دارند:biggrin1:

من از دوستم شنیدم که premium ها بعد از مدتی cpu شون آب میشه آیا این حقیقت داره؟

کسی نیست جواب من رو بده

این صحبت ها فقط در حد صحبته.
اگر زیاد بازی کنی،کنسولت هم آب بشه عادیه.چه برسه به CPU.
گیمر اگر یه مقدار توی بازی کردنش رعایت کنه هیچ مشکلی برای کنسولش پیش نمیاد.من پرمیوم Launch داشتم.یعنی مسخره ترین ماردبورد کنسول XBox 360.خیلی وقت هم باهاش بازی کردم.اما خبری از آب شدن CPU نبود.خیلی ها هم بودن که بیش از 1 سال کنسول رو داشتن.اما همچین موردی پیش نیومد براشون.
حالا ممکنه خسارتی بهش وارد بشه اما دیگه اینقدر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or