من میخوام 360 بگیرم
و بین دو مدل پرمیوم و آرکید موندم!(با بورد جاسپر و ریجن پال)
اول میخواستم بدونم اختلاف این دو مدل در چیه و اینکه این اختلاف اونقدر تاثیر داره که یه مبلغ اضافی بدم برا پرمیوم؟
من میخوام 360 بگیرم
و بین دو مدل پرمیوم و آرکید موندم!(با بورد جاسپر و ریجن پال)
اول میخواستم بدونم اختلاف این دو مدل در چیه و اینکه این اختلاف اونقدر تاثیر داره که یه مبلغ اضافی بدم برا پرمیوم؟
ارکید هارد نداره در صورتی که پرمیوم هارد 60 داره که خیلی استفاده داره که بیشترین استفادشم برا نصب بازی رو هارده که همین هاردو اگه بخوای جدا برا ارکید بگیری پولش بیشتر پرمیوم میشه .
پرمیوم هدست,کابل اترنت,... رو هم داره که ارکید نداره .
رو جعبه کنسول تاریخ ساخت رو زده 2007 ولی این اعداد [FONT="] ( [/FONT][FONT="]Label :12 DC 12.1A :5Vsb 1A[/FONT][FONT="] )پشت کنسول حک شده میخواستم بدونم که کنسول جسپر هست یا نیست
[/FONT]
رو جعبه کنسول تاریخ ساخت رو زده 2007 ولی این اعداد [FONT="]( [/FONT][FONT="]Label :12 DC 12.1A :5Vsb 1A[/FONT][FONT="] )پشت کنسول حک شده میخواستم بدونم که کنسول جسپر هست یا نیست[/FONT]
اگر از 8/2007 به بعد باشه به احتمال زياد فالكون هستش اگر نه احتمالا زفير يا زفير با هدسينگ اضافه هستش ولي وقتي تاريخ ساختش 2007 هست كه جسپر نيست
يعني رو فالكون بودنش شكه چه برسه به جسپر ويرايش:من اين پست رو ندادم
اگر از 8/2007 به بعد باشه به احتمال زياد فالكون هستش اگر نه احتمالا زفير يا زفير با هدسينگ اضافه هستش ولي وقتي تاريخ ساختش 2007 هست كه جسپر نيست
يعني رو فالكون بودنش شكه چه برسه به جسپر