راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

الان همه تقریبا کپی برابر اصل هستند و کابل اوجینال گیر نمیاری!!!

اونم قیمتش از 12 شروع میشه میره بالا تر
اگه مانیتور LCDداری و دستگاهت خروجی HDMIداره
میتونی HDMI TO DVi
بگیری-اونم قیمتش همین حدوداس یا نهایتش 4-5 بالاتر
هر کی LCD داره که نمی تونه HDMI TO DVi بگیره.
چون همه ی LCD ها ورودی DVI نداره. من خودم گرفتم.بعدش دیدم نمی خوره مجبور شودم با 5 ت ضرر پس بدم.:smile:

سلام
امیدوارم جایه درستی برای سوالم باشه !!;)
اگه نبود ببخشید دیگه.:smile:
من میخام یه xbox 360 arcade jasper که 1 ماه کار کرده رو + هارد 20 + هدست + کابل vga بخرم. کنسولش تمیزه.
قیمت چند بگیرم خوبه ؟؟
ممنون

Free Advice

سلام مهندس !;)

من میخوام Xbox360 رو به مانیتورم وصل کنم 19"

نمیدونم کدوم از این 2 کابل بهتر و عالی تر و بدونه نویز تر جواب میگیرم !

اومدم یه مشورت از شما بگیرم و کمکم کنید , میدونم که پیر بازاری و اخر کنسول :p

از این دو کدوم رو پیشنهاد میکنی؟؟؟

1.
3578.jpg

2.
EZ-MV-VGA.jpg

میدونی من یه جا دیدم که Xbox360 به LCD 32 " وصل بود و نینجا گایدن داشتن بازی میکردن ولی نمیدونم مشکل از کجا بود که وقتی سریع حرکت میکرد رده رده هایی تو صفحه می امد !!
دقیقا مثل زمانی که کارت گرافیک PC رو نصب نمیکنی و Scroll رو بالا پایین میکنی رده رده میشه صفحه تو حرکت تو اون بازی هم این طوری میشد !!!

حالا من نمی دونم مشکل از کابل بود مشکل از TV بود یا دستگاه !!!

حالا اگه من یکی از این 2 کابل رو وصل کنم این مشکل بر نمیخورم !!!؟؟؟

از چند نفر پرسیدم بعضی ها میگفتن مشکل از کابل بعضی ها میگفتن این بازی مشکل داره نمیدونم من میخوام Xbox رو به Monitor 1931 CW وصل کنم بدونه هیچ افتی یا هیچ کاهش رزولوشنی من حالا موندم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
کدوم تست شدست و جواب داده !!!

ممنون میشم اگه کامل جواب بده !!!

سلام مهندس !;)

من میخوام Xbox360 رو به مانیتورم وصل کنم 19"

نمیدونم کدوم از این 2 کابل بهتر و عالی تر و بدونه نویز تر جواب میگیرم !

اومدم یه مشورت از شما بگیرم و کمکم کنید , میدونم که پیر بازاری و اخر کنسول :p

از این دو کدوم رو پیشنهاد میکنی؟؟؟

1.
3578.jpg

2.
EZ-MV-VGA.jpg

میدونی من یه جا دیدم که Xbox360 به LCD 32 " وصل بود و نینجا گایدن داشتن بازی میکردن ولی نمیدونم مشکل از کجا بود که وقتی سریع حرکت میکرد رده رده هایی تو صفحه می امد !!
دقیقا مثل زمانی که کارت گرافیک PC رو نصب نمیکنی و Scroll رو بالا پایین میکنی رده رده میشه صفحه تو حرکت تو اون بازی هم این طوری میشد !!!

حالا من نمی دونم مشکل از کابل بود مشکل از TV بود یا دستگاه !!!

حالا اگه من یکی از این 2 کابل رو وصل کنم این مشکل بر نمیخورم !!!؟؟؟

از چند نفر پرسیدم بعضی ها میگفتن مشکل از کابل بعضی ها میگفتن این بازی مشکل داره نمیدونم من میخوام Xbox رو به Monitor 1931 CW وصل کنم بدونه هیچ افتی یا هیچ کاهش رزولوشنی من حالا موندم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
کدوم تست شدست و جواب داده !!!

ممنون میشم اگه کامل جواب بده !!!

ببین دوست عزیز کابل HDMI To DVI هر چی قیمتش بالاتر باشه قطعا" کیفیتش هم بهتر هست.شما سعی کن یه مارک خاص ازش پیدا کنی مثل Bafo که تحت لیسانس آمریکا هست.چون اصلا نویز نداره کابل ها و تبدیل هاش.

ببین دوست عزیز کابل HDMI To DVI هر چی قیمتش بالاتر باشه قطعا" کیفیتش هم بهتر هست.شما سعی کن یه مارک خاص ازش پیدا کنی مثل Bafo که تحت لیسانس آمریکا هست.چون اصلا نویز نداره کابل ها و تبدیل هاش.
ممنون رفیق فقط من اگه این کابل رو بگیرم اندازه تصویر مشکلی نداره ؟
کوچیک بزرگ نمیشه ؟ کیفیت پایین نمیاید ؟

یا یه نظر جدید من بخوام مانیتورو عوض کنم و چیزی بگیرم که HDMI داشته باشه ارزش داره ؟

یا نه ؟

کیفتها متفاوته یا نه با همین کابل هم میتونم 1080p رو بگیرم ؟؟؟:confused:

سلام
یک سوال داشتم
ایا میشه از usb wireless adapter بجای Xbox 360™ Wireless Networking Adapter استفاده کرد؟
D-LINK%20DWA-120.jpg

M17-9014-main.jpg

من قبلا با یه همچین چیزی تست کردم نشد.البته اون CD درایور داشت.
بهترین کار استفاده از همین Wireless Network Adaptor هست.

پست شما هیچ ارتباطی به این تاپیک نداشت.به همین دلیل هم پاک شد.می تونید اون پست رو در تاپیک مربوط به مانیتور بزنید.

قصد توهین ندارم. شما با چه معیاری تشخیص میدی یک پست مناسب تاپیک هست یا خیر؟؟؟

علاوه بر این اگه تو 2 تا فروم دیگه رفته باشی میبینی که وقتی پستی حذف میشه یک حرفی، سخنی چیزی مبنی بر دلیل حذف زده میشه تا طرف نره n تا صفحه دنبال پستش نگرده

من میخوام فردا یه 360 جاسپر بگیرم میخواستم بدونم چه درایوی بگیرم بهتره واینکه به طور مستمر چقدر میشه بازی کرد.ممنون میشم اگه سریع بهم جواب بدین

من میخوام فردا یه 360 جاسپر بگیرم میخواستم بدونم چه درایوی بگیرم بهتره واینکه به طور مستمر چقدر میشه بازی کرد.ممنون میشم اگه سریع بهم جواب بدین

درایو که فقط فعلا Lite-On هست.پس فرقی نداره.
بهتر هست برای شروع 2-3 بازی کنید.بعدا یه مقدار می تونید زمانش رو هم بیشتر کنید.

Psyco_Mantis

عزیزم روزانه چنیدن پست پاک میشه، اگر قرار باشه برای هر فردی دلیل بیارم که چرا فلان کار رو کردیم
تمام وقت اعضای مسئول صرف تعریف میشه، وقتی قوانینی وجود داره، شما اون رو رعایت کنید، هیچ دلیلی
نداره که یک پست پاک بشه، اگر هم به نظر خودتون بی دلیل پاک شده، باز هم براش قانون هستش که نباید
توی عموم مطرح بشه.

قوانین سایت
قانون شماره 19) چنانچه نسبت به یک کاربر یا مدیر اعتراض و یا انتقادی دارید به وسیله پیام خصوصی ‌آنرا برای مدیران ارشد سایت ارسال نمایید، هرگونه تاپیک و ارسال اعتراض آمیز و یا انتقاد آمیز در رابطه با یک کاربر و یا مدیر بدون اخطار قبلی سریعا حذف و در صورت تکرار با آن کاربر برخورد خواهد شد. چنانچه کاربری نسبت به پاک شدن پست یا تاپیکش اعتراضی دارد فقط و فقط پیام خصوصی ای حاوی لینک تاپیکی که پست کاربر در اون قرار داشته به یکی از مدیران سایت می فرستد و دلیل پاک شدن را جویا می شود. در صورت مشاهده پست هایی از قبیل: چرا پستمو پاک کردین، دلیل پاک شدن پستم چیه، این چه وضعشه همه پست های منو پاک کردین و ... دسترسی کاربر به مدت تعیین شده از انجمن ها قطع خواهد شد.

شما با این کارت باعث شدی هشت پست بیمورد ارسال بشه، و جوی تاپیک عضو بشه.
در صورتی که با یک پیگیری ساده در چهار چوب قوانین همه چیز واضح بودش.

در آخر کسی ( مهم ) برای شما دعوت نامه ارسال نکرده بود، که از رفتن شما تاسف خورده بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or