راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید این فریمور جدیدی که داره میاد فقط برای آنلاین بازی کردن لازمه یا برای آف لاین بازی کردن هم لازمه؟

اگر به 1.51 آپدیت نکردید،پیشنهاد میشه صبر کنید تا عرضه که شد 1.6 بهش آپدیت کنید.چون یه سری مشخصات کامل تر از 1.51 داره.آپدیت کردن به 1.6 شاید برای دوستانی که آفلاین بازی می کنند خیلی مهم نباشه(البته برای اجرای بازی های Wave 3 نیاز هست که 1.51 یا بالاتر باشه فریمور) ولی در کل نصبش پیشنهاد میشه.

واسه من اینارو نوشته:
تاریخ ساخت 12 8 2008
16.5 A
این چه مادر بوردیه؟؟

16.5A اگر پشت کنسول زده باشه Zephyr هست.اما فکر کنم اشتباه می کنید.چون باید 14.2 باشه فکر کنم. ;)
اما طبق تاریخش می تونه فالکون باشه.

ممنون آقا پدرام اگه داشبورد جدید نصب بشه فریمور 1.51 هم نصب میشه؟
میشه بگید فریمور جدید دقیقآ چه لوزومی برای آف لاین بازی کردن داره؟من زیاد وارد نیستم
میشه بگید نحوه ی آپدیت کردن چه جوریه؟

آخرین ویرایش:
ممنون آقا پدرام اگه داشبورد جدید نصب بشه فریمور 1.51 هم نصب میشه؟
میشه بگید فریمور جدید دقیقآ چه لوزومی برای آف لاین بازی کردن داره؟من زیاد وارد نیستم
میشه بگید نحوه ی آپدیت کردن چه جوریه؟

آپدیت هایی که روی XBox Live هست هیچ ارتباطی به IXtreme نداره.چون IXtreme یه فریمور برای Drive کنسول شما هست.
لزومش اینه که وقتی نصبش کنی،همون احتمالی هم که واسه یه مورد برای بن شدن هست هم از بین میره.محیط امن تری رو IXtreme 1.51 به بالا براتون ایجاد می کنن روی XBox Live.
طریقه آپدیت کردن هم با باز کردن کنسول و وصل کردن درایوش به PC هست. ;) (البته این فقط جهت اطلاع بود اگر نه یه مقدار جزئیات پیچیده هست)

بر وبچس سلام.میخاستم ببینم مادر برد کپی شده چه تفاوتی با اصل داره.و اینکه اینتر کولر میشه به x360 وصل کرد یا نه.

یه سوال دیگه اینکه کپی خور کردن چیه و آیا خوبه یا نه.ممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
بر وبچس سلام.میخاستم ببینم مادر برد کپی شده چه تفاوتی با اصل داره.و اینکه اینتر کولر میشه به x360 وصل کرد یا نه.

یه سوال دیگه اینکه کپی خور کردن چیه و آیا خوبه یا نه.ممنون میشم کمک کنید
سلام .
مادبوردو کپی خور نمی کنن بلکه درایو (DVD-ROM) رو کپی خور می کنن . تفاوتشون اینه که وقتی بازی کپی تو درایوی که کپی خور نشده باشه بزاری اجرا نمیشه ولی تو دایوی که کپی خور شده باشه بزاری اجرا میشه .
به نظرت خوب نیست یه جای اینکه برا هر بازی 60 70 هزار تومن پول بدی بجاش 4 5 هزار تومن بدی .
اینتر کولرم گیر میشه پشت 360 .

میدونم منظورم اینکه میگن مثلا مادر بورد فالکون کپی شده (نه کپی خور شده) یعنی چی؟ممنون:laughing:

این یه اصطلاح اشتباهه.
کپی شدن و یا کپی خور شدن مختص درایو XBox 360 هست و ارتباطی به مادربورد نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or