راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید PS Vita

YESASIA: PlayStation Vita (3G/Wi‐Fi Model) (Crystal Black) (Japan Version) - Sony Computer Entertainment, Sony Computer Entertainment - PlayStation Vita Games - Free Shipping
سلام

الان ویتا wifi با یک رم 8gb و psn کارت 10 دلاری حدود چند گرم هست و آیا پول گمرکی و پست با DHL به وزن ربط داره یا به قیمت ؟

شاید بخوام از آمریکا بگیرم شایدم از چین البته اگه از چین بخوام بگیرم احتمالا با دلار هزار و دویست و خورده ای بگیرم اصلا شایدم نگیرم

متشکرم

سلام به دوستان عزیز
من یه چند تا سوال داشتم میخواستم از دوستان بپرسم
ممنون میشم دقیق جوابمو بدید
ببینید من و دوستم قصد خرید ویتا داریم (2 عدد )
خوب اول این که مدل 3G بگیریم یا Wifi ( نظر خودمون Wifi هستش چون میشه از طریق وای فای هات اسپوت گوشی هایی مثل SII از اینترنتش بهرمند شد :) )
برای خرید مموری چی پیشنهاد میکنید ؟ 8 گیگ یا 16 ( کلا دوستان چی میگند ؟ ما خودمون یکیمون میگه 8 اون یکی میگه 16 :( )
الان قیمت مموری ها چنده ؟
بازی ارجینال آنچارتد گیر میاد ؟ اون چه قیمته ؟
ممنون میشم کلا یه توضیح درستو حسابی بهم بدید
ممنون

بازم خسته نباشید :)
کسی نبود جواب سوال ما ر کامل بده ؟

بازم خسته نباشید :)
کسی نبود جواب سوال ما ر کامل بده ؟
سلام عزیز
خرید Wifi یا 3G که انتخابش کاملا به عهده خودت هستش
برای خرید مموری هم پیشنهاد من :

برای Save بازی ها مشکلی نیست ... کلا Save خیلی بره بازم رو KB میچرخه ... بیشتر میمونه باری DLC و Patch که میتونن حجمهای متفاوتی از 50 تا شاید 500 mb هم داشته باشن ... میتنونی 1-2 بازی کامل هم روش داشته باشی اما برای ریختن تصویر و موزیک ممکنه کم بیاره ... حجم بازی های فقط دانلودی عموما از 100 تا 900 mb هست و بازی های کارتی هم از 700 تا شاید 3.5 GB باشن ( از جمله FIFA - Uncharted - Blazeblue) میتونی کارتیش رو بخری البته اگر نمیخوای بدانلودی !

قیمت مموری هم باید از توی تاپیک قیمت بپرسی چون من نمیدنم
قیمت بازی های هم ظاهرا از 80 تا 120 اینا هستش ....
بازی های Orig هم گیر میاد ! نیاد که هیچی D: ویتا فعلا کپی نداره

خوب دوست من سوالات یه مقدار کلیه :d و اگه یه گشتی تو همین تاپیکا بزنی جواباش گیرت می آد مثلا همین فرق 3g و wifi رو که یکی از دوستان تو صفحه قبل بعد از پست شما گفت .
به نظر من یکی از خوبی های 3g اون رمی هستش که تو پک خودش داره، من بخوام بگیرم 3g می گیرم حتی با توجه به این نکته که هنوز تو ایران 3g راه نیافتاده و همچنین 3g های region1 لاک هستند ، اما من 3g می گیرم چون به آینده امیدوارم :d شما هم بسته به نیاز و پولی که می خوای خرج کنی می تونی راحت در این مورد تصمیم بگیری ;) در مورد مموری هم همین طور . مموری های ویتا کلا گرونه !!!! حالا تو ایران که دیگه هیچی ، هر کی هر قیمتی حال کنه می ده ! به نظر من 8 کافیه فعلا اما مسلما 16 بهتره و طبعا گرونتر ! :d بازم تصمیم با خودت
آنچارتد هم اگه گیر نیاد پس چی گیر بیاد ؟ :d الان هر جا می ری آنچارتد دارن ! من بیشتر نگرانیم اینه که بازیهای دیگش گیر نیاد ! البته آنچارتد از بقیه بازی ها گرونترم هست خوب ، من یه دونه بازشو تو مغازه قیمت کردم 100 تومن ! باز نشدش هم فکر کنم دست کم 120 تومنی باشه

سلام به دوستان عزیز
من یه چند تا سوال داشتم میخواستم از دوستان بپرسم
ممنون میشم دقیق جوابمو بدید
ببینید من و دوستم قصد خرید ویتا داریم (2 عدد )
خوب اول این که مدل 3G بگیریم یا Wifi ( نظر خودمون Wifi هستش چون میشه از طریق وای فای هات اسپوت گوشی هایی مثل SII از اینترنتش بهرمند شد :) )
برای خرید مموری چی پیشنهاد میکنید ؟ 8 گیگ یا 16 ( کلا دوستان چی میگند ؟ ما خودمون یکیمون میگه 8 اون یکی میگه 16 :( )
الان قیمت مموری ها چنده ؟
بازی ارجینال آنچارتد گیر میاد ؟ اون چه قیمته ؟
ممنون میشم کلا یه توضیح درستو حسابی بهم بدید
ممنون

سلام.به همون دلیلی که خودت گفتی(wifi hotspot)بهتره که wifi بگیری و 3g به نظرم تو ایران به کار نمیاد برا یه وسیله بازی!اگه گوشی مثل s2 داری که 8 بخر چون این گوشی توانایی پخش بیشتر فیلمها با انواع فرمت رو داره ولی ویتا فقط یه فرمتو ساپورت می کنه پس تو نهایتا می خوای دمو و بازی دانلود کنی که به نظرم 8 کافیه.قیمتا:
8g 70تومن
16g 110تومن
Uncharted 110تومن

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

سلام.به همون دلیلی که خودت گفتی(wifi hotspot)بهتره که wifi بگیری و 3g به نظرم تو ایران به کار نمیاد برا یه وسیله بازی!اگه گوشی مثل s2 داری که 8 بخر چون این گوشی توانایی پخش بیشتر فیلمها با انواع فرمت رو داره ولی ویتا فقط یه فرمتو ساپورت می کنه پس تو نهایتا می خوای دمو و بازی دانلود کنی که به نظرم 8 کافیه.قیمتا:
8g 70تومن
16g 110تومن
Uncharted 110تومن

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
برای استفاده از برنامه ی near نیاز به gps هست که فقط در مدل 3g قرار دارد و همچنین گوگل مپ هم با gps کار میکنه!

این near واسه من اصلا کار نمیکنه.یعنی خود ویتا اصلا قادر نیست مکان من رو شناسایی کنه نه تو مپز نه جای دیگه.
علتی اینکه برنامه near و گوگل مپ در نسخه ی wi-fi هم هست اینه که فریمور 3g و وای فای فعلا یکیه!!!!وگرنه وای فای gps نداره که بخواد گوگل مپ داشته باشه یا near کار کنه!یک علت گرونیه 50$ مدل 3g همینه...
واسه من کار میکنه!!وصل میشه به gps اونایی که نزدیک من هستن و ویتا دارن رو با آیدی psn نشون میده و بازی هاشون و امتیازها رو هم share میکنه...خیلی باحاله:d

این near واسه من اصلا کار نمیکنه.یعنی خود ویتا اصلا قادر نیست مکان من رو شناسایی کنه نه تو مپز نه جای دیگه.
ویتا Wifi کلا باگ داشته ... اما ظاهرا روی فریمور جدید این مشکل ارور برطرف شده ... منم اولین بار که امتحان کردم نشد الان با 1.67 راحت کار میکنه .
علتی اینکه برنامه near و گوگل مپ در نسخه ی wi-fi هم هست اینه که فریمور 3g و وای فای فعلا یکیه!!!!وگرنه وای فای gps نداره که بخواد گوگل مپ داشته باشه یا near کار کنه!یک علت گرونیه 50$ مدل 3g همینه...
واسه من کار میکنه!!وصل میشه به gps اونایی که نزدیک من هستن و ویتا دارن رو با آیدی psn نشون میده و بازی هاشون و امتیازها رو هم share میکنه...خیلی باحاله:d
Google map و Near همانند دیگر Application های عرضه شده بر روی Tablet وSmartphone عموما طوری طراجی شدن که در ضورت نبودن توان کافی GPS با استفاده از ارتباطات نت شامل 3g یا wifi بتونن محل . اطالاعات رو بار گزاری کنن - ویتا هم از این مشخصه جدا نیست . روی نسخه Wifi هم ویتا با استفاده از Wifi Connection میتونه روی Googe map شناسایی کنه و خطاش هم حدودا زیره 40 متره .. در Near هم به راحتی Location رو بدست میاره و میشه از همه ی امکانات Near همانند نسخه 3G استفاده کرد ... برتری نسخه 3g بیشتر به به خاطره حضور GPS هست برای دقیقتر یودن پیدا کردن محل و مصرفه هرچه کمتر اینترنت

ویتا Wifi کلا باگ داشته ... اما ظاهرا روی فریمور جدید این مشکل ارور برطرف شده ... منم اولین بار که امتحان کردم نشد الان با 1.67 راحت کار میکنه .

Google map و Near همانند دیگر Application های عرضه شده بر روی Tablet وSmartphone عموما طوری طراجی شدن که در ضورت نبودن توان کافی GPS با استفاده از ارتباطات نت شامل 3g یا wifi بتونن محل . اطالاعات رو بار گزاری کنن - ویتا هم از این مشخصه جدا نیست . روی نسخه Wifi هم ویتا با استفاده از Wifi Connection میتونه روی Googe map شناسایی کنه و خطاش هم حدودا زیره 40 متره .. در Near هم به راحتی Location رو بدست میاره و میشه از همه ی امکانات Near همانند نسخه 3G استفاده کرد ... برتری نسخه 3g بیشتر به به خاطره حضور GPS هست برای دقیقتر یودن پیدا کردن محل و مصرفه هرچه کمتر اینترنت
ولی من تست کردم اگه gps خاموش باشه نمیتونه مکان من رو با وای فای خالی پیدا کنه شاید بستگی به نوع وای فای هم داره...
یه برتری دیگه هم حالا نمیدونم تو وای فای هم هست یا نه اینه که وقتی عکس میگیری مثل گوشی رو عکس هم موقیعت رو میزنه.

سلام
دوستان شنبه اگه خدا بخواد میخام یه ویتا 3g بگیرم از دوستان تهرانی یه خواهش دارم میخوام ببینم این DC گیم همون فروشگاه نیما میشه؟
و سوال دیگم اینه که آیا قیمت این فروشگاه مناسبه؟ آخه امروز ویتا 3g همراه مموری 8 گیگ را قیمت داد 650 تومن . بنده اصفهانم و میخواستم ببینم مشکلی نداره از این فروشگاه اینترنتی خرید کنم و این قیمتی که داده مشکلی نداره ؟ و آیا فروشگاه دیگه ای هم هست که بشه تلفنی سفارش داد و مطمئن سفارش را تحویل گرفت؟
ممنونم از تمامی دوستان تهرانی

سلام
دوستان شنبه اگه خدا بخواد میخام یه ویتا 3g بگیرم از دوستان تهرانی یه خواهش دارم میخوام ببینم این DC گیم همون فروشگاه نیما میشه؟
و سوال دیگم اینه که آیا قیمت این فروشگاه مناسبه؟ آخه امروز ویتا 3g همراه مموری 8 گیگ را قیمت داد 650 تومن . بنده اصفهانم و میخواستم ببینم مشکلی نداره از این فروشگاه اینترنتی خرید کنم و این قیمتی که داده مشکلی نداره ؟ و آیا فروشگاه دیگه ای هم هست که بشه تلفنی سفارش داد و مطمئن سفارش را تحویل گرفت؟
ممنونم از تمامی دوستان تهرانی

دوست عزیز من قبل از هر چیز بهت بگم ویتا گرفتن اصلا کار درستی نیست.واقعا انگار پولتو دور میریزی.الان داغی دوس داری بری بگیری ولی بعد 2 هفته مطمئنا ازش زده میشی.psp از ویتا با ارزشتره.بازیاش اصلا نه گرافیک خوبی دارن نه چیزی.یه دونه انچارتدش شاخه.پولاتو جمع کن بذار پاییز امسال یه وی یو بگیر که واقعا با ارزشه.

اینم یه نصیحت دوستانه.اما به حرفم گوش بده که بعدا پشیمون میشی.راستی یه این تبلیغات و اینا هم اصلا توجه نکن که واسه خر کردن مردمه.

دوست عزیز من قبل از هر چیز بهت بگم ویتا گرفتن اصلا کار درستی نیست.واقعا انگار پولتو دور میریزی.الان داغی دوس داری بری بگیری ولی بعد 2 هفته مطمئنا ازش زده میشی.psp از ویتا با ارزشتره.بازیاش اصلا نه گرافیک خوبی دارن نه چیزی.یه دونه انچارتدش شاخه.پولاتو جمع کن بذار پاییز امسال یه وی یو بگیر که واقعا با ارزشه.

اینم یه نصیحت دوستانه.اما به حرفم گوش بده که بعدا پشیمون میشی.راستی یه این تبلیغات و اینا هم اصلا توجه نکن که واسه خر کردن مردمه.
اره دوست ان؟ راست ميگه؟ من ميخوام بخرم ولي ميخواستم بدونم گرافيكش در حد ps3 هست؟ يعني نزديك به اونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or