چن تا سوال :
::: ابعادش چقدره ؟ تو جیب جا میشه ؟
::: ممکنه اصلا هک نشه ؟
::: بازی فیفا 12 + آنچارتد که الان داره چند گیگ هست ؟
::: جز بازی برنامه جانبی مثل تاپاتاک هم میشه نصب کرد ؟
::: الان یه ویدیو از فیفا دیدم بدجور طالبش شدم.
::: وقتی هک بشه (ایشاللا)میشه بازی هاش رو آنلاین بازی کرد ؟
::: الن بگیرم تا چن سال ساپرت میشه ؟
::: برنامه پخش ویدیو ش زیرنویس فارسی رو نشون میده ؟
::: کلا ساپرت SONY خوبه ؟ ( عین اپل هست ؟ )
فعلا اینا .... تا بعد ...
تشکر...
1. والا اونقدرها هم لاغر نیست که تو جیب جاشه ! مخصوصا اینکه بدنش کمی ضعیفه و احتمالا اگر از دست بیفته روی زمینی چیزی احتمال خش و اسیب دیدگی داره ! باید یک کیف برای بگیری ... بیشتر تو کیف میره تا جیب !!!
2.ممکنه بشه ! همه چی همیشه ممکنه اما زمانه مشخصی نداره ... فعلا هم حتی نتونستن راه اجرای بازی های PSP رو به طوره کلی پیدا کنن اونهایی هم که امده بود روی امولاتر PSP کار میکرد ! ممکنه مثل 3ds تا مدتها هک نشه ... اگرم بشه 100 % با مشکلات کاستوم فریمور و اپدیت و .... مواجه میشه...نه نظر میرسه تا جایی که سونی در قبال مبارزه با پرایسی قدرت پیدا کرده بتونه ویتا رو هم مدتی زیاد نگه داره ! البته حرفه من هم از روی سند نیست ... از بابت تاریخ هست !
3.فیفا 3.5 گیگ . 3.2 بازی Uncharted
4. برنامه های جانبی فعلا فقط Skype - کتاب چهره !!! - fli ker - بیشتر شبکه های اجتماعی هست و فعلا نمیشه هرچی بخوای روش نصب کنی
5. فیفا بازی باحالیه !!! اما در حده Fifa 12 نیست بیشتر تو حال و هوای Fifa 11 . 10 میزنه اما خب از نظر گرافیک و gameplay خیلی توی سطح HAndheld عالیه !
6. فکر نکنم چون باید کد داشته باشی تا توی PSN رجیستر کنی ... اون کد بایستی با اکانت و ریجن هم خونبی داشته باشه اونوقت میشه انلاین بازی کرد ...
7.معلوم نیست ! سونی گفته 5 سال !!!!! ببینیم و تعریف کنیم!!!!
8.پخش Subtitleرو نمیشه الان به علاوه زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه ! حتی فعلا عربی هم نداره
9. از چه نظر ؟؟؟؟ از نظر Game که کلا بله !! بیشتر بازی سازهای درست و حسابی روی 3ds و PS VITA حساب باز میکنم ... هم وقت بیشتر میزارن هم سرمایه بیشتر ! از اون ور هم خوب در میاران ... بازیهاشون مثل اپل 5-9 دلار نیست ... همه داره از 40 تا 60 دلار فروش میره ... کلا توی Hardcore gameing خیلی سرتره ... باتوجه به اینکه عناوین خوبی هم داره ... و دوم یادت باشه که دوسته من !!! اپل کنسول بازی تولید نکرده که شما بخوای ساپورت اپل رو با سونی مقایسه کنید !