به شدت تاييد ميشهدوست عزیز من قبل از هر چیز بهت بگم ویتا گرفتن اصلا کار درستی نیست.واقعا انگار پولتو دور میریزی.الان داغی دوس داری بری بگیری ولی بعد 2 هفته مطمئنا ازش زده میشی.psp از ویتا با ارزشتره.بازیاش اصلا نه گرافیک خوبی دارن نه چیزی.یه دونه انچارتدش شاخه.پولاتو جمع کن بذار پاییز امسال یه وی یو بگیر که واقعا با ارزشه.
اینم یه نصیحت دوستانه.اما به حرفم گوش بده که بعدا پشیمون میشی.راستی یه این تبلیغات و اینا هم اصلا توجه نکن که واسه خر کردن مردمه.
من انچارتد گلدن ابيس رو پلات كردم در حد انچارتد 1 ps3 هستمن ميخوام بخرم ولي ميخواستم بدونم گرافيكش در حد ps3 هست؟
عمل نکردن تاچ مشکل سخت افزاری نیست نرم افزاریه واسه من بعد اپدیت درست شدبه شدت تاييد ميشه
تازه بعضي وقتا تاچش عمل نميكنه ميخواي بزني دونصفش كني
عمل نکردن تاچ مشکل سخت افزاری نیست نرم افزاریه واسه من بعد اپدیت درست شد
انقدر غیبت این کنسول عزیزو میکنید اون دنیا جوابشو میدید:d
من كي گفتم سخت افزاريه؟
بعدشم تو داغي هنوز نميفهمي چيكار كردي؟:d
اگه داغ نيستي بگو واسه چي ميخواي ps3 رو بفروشي؟
چرا میشه ... مشکلی نیستش !!!ولی من تست کردم اگه gps خاموش باشه نمیتونه مکان من رو با وای فای خالی پیدا کنه شاید بستگی به نوع وای فای هم داره...
یه برتری دیگه هم حالا نمیدونم تو وای فای هم هست یا نه اینه که وقتی عکس میگیری مثل گوشی رو عکس هم موقیعت رو میزنه.
البته به نظرم ویتا اونقدرها هم بد نیستا !!!! به نظره من اوایل کنسول همیشه همین بوده تا راه بیفته طول میکشه مخصوصا کنسولهای دستیدوست عزیز من قبل از هر چیز بهت بگم ویتا گرفتن اصلا کار درستی نیست.واقعا انگار پولتو دور میریزی.الان داغی دوس داری بری بگیری ولی بعد 2 هفته مطمئنا ازش زده میشی.psp از ویتا با ارزشتره.بازیاش اصلا نه گرافیک خوبی دارن نه چیزی.یه دونه انچارتدش شاخه.پولاتو جمع کن بذار پاییز امسال یه وی یو بگیر که واقعا با ارزشه.
اینم یه نصیحت دوستانه.اما به حرفم گوش بده که بعدا پشیمون میشی.راستی یه این تبلیغات و اینا هم اصلا توجه نکن که واسه خر کردن مردمه.
گرافیکش در جال حاضر بهترین هست در بین Handheld ها ... نزدیک شدن به گرافیک کنسولی هم با تکنیکها و engine های جدید دور از واقعیت نیست !! اما هنوز دقیقا به اون حد نرسیدهاره دوست ان؟ راست ميگه؟ من ميخوام بخرم ولي ميخواستم بدونم گرافيكش در حد ps3 هست؟ يعني نزديك به اونه؟
تاچش البته بد شانسی هم اوردیا !!! ماله من که کاملا درست بود !به شدت تاييد ميشه
تازه بعضي وقتا تاچش عمل نميكنه ميخواي بزني دونصفش كني
من انچارتد گلدن ابيس رو پلات كردم در حد انچارتد 1 ps3 هست
دوست عزیز من قبل از هر چیز بهت بگم ویتا گرفتن اصلا کار درستی نیست.واقعا انگار پولتو دور میریزی.الان داغی دوس داری بری بگیری ولی بعد 2 هفته مطمئنا ازش زده میشی.psp از ویتا با ارزشتره.بازیاش اصلا نه گرافیک خوبی دارن نه چیزی.یه دونه انچارتدش شاخه.پولاتو جمع کن بذار پاییز امسال یه وی یو بگیر که واقعا با ارزشه.
ویتا کنسول فوق العاده ای:d...
نمی دونم از این ویتا چه توقعی دارین؟؟
من ویتا رو 90% برای بازی و 10% هم سایر کارها از جمله موزیک می خوام
از نظر بازی که تازه حدود 3 ماه ریلیز شده و با این حال کلی بازی عالی داره...
حتی در مقایسه با آیپد هم از نظر سخت افزاری در حدود 2.5 برابر قوی تره!!!
گرافیک بازی های ویتا در آینده از ps3 هم بالاتر میره...یا حداقل در حد ps3!!!
منم ویتا رو خیلی خوشم اومد !ویتا کنسول فوق العاده ای:d...
نمی دونم از این ویتا چه توقعی دارین؟؟
من ویتا رو 90% برای بازی و 10% هم سایر کارها از جمله موزیک می خوام
از نظر بازی که تازه حدود 3 ماه ریلیز شده و با این حال کلی بازی عالی داره...
حتی در مقایسه با آیپد هم از نظر سخت افزاری در حدود 2.5 برابر قوی تره!!!
گرافیک بازی های ویتا در آینده از ps3 هم بالاتر میره...یا حداقل در حد ps3!!!
نمیشه باهاش فیلم,موزیک ویا عکس ارسال کرد فقط به درد اتصال به یک ویتای دیگه میخورهسلام
دوستان شرمنده میخواستم بدونم ویتا بلوتوث هم داره ؟ البته میدونم داره ولی برای انتقال مثلا عکس موزیک و ... از روی موبایل به ویتا و بالعکس این سوال را پرسیدم
ممنون
دروددوستان یک سوال شاید خیلی بچگانه اما من یکم گیج شدم
اگر دستکاه شما wifi 3g باشه برای اینکه از سرویس 3g بتوان استفاده کرد حتما باید سیم کارت داخل دستگاه باشه یا بدون سیم کارت سرویس داریم که روی wifi باشه و 3g هم باشه.
و GPRS این دستگاه فقط به درد استفاده از اینترنت می خوره و یا برنامه دیگه ا هم در حال حاضر برای استفاده از GPS نوشته شده؟