دوستان به نظر شما تا اوایل اردیبهشت قیمتش تغییر می کنه؟ منظورم اینکه کمتر میشه؟ اگه بخوای مدل وای فای با رم 8 گیگ و دو تا بازی بگیرم قیمتش الان چقدر درمیاد؟
اشتباه میکنی!!!دوستان نخرین باور کنین اصلا چیزه جالبی نیست . من که باهاش اصلا حال نکردم به نظرم آی پد خیلی بهتره. من که میخوام مال خودمو بفروشم به جاش یه آیپد بگیرم
این حرف شما اشتباه دوست عزیز! یعنی چی آخه؟ یعنی هر کی از WII خوشش بیاد و جذبش بشه گیمر نیست؟من نمیدونم کلا دوستان چند صد تا بازی باهاش تموم کردن که اینقدر خسته شدن از دست ویتا!
بابا یکم صبر کنید مثلا همین مورتال کامبت بیاد یا بازی های خوب دیگه.سونی کلی برنامه داره واسه ویتا.کلی اپلیکیشن قراره بیاد واسش.یکم صبور باشید با آیپد میخواید انگری بردز اسپیس بازی کنید؟ اوکی.
مقایسه ویتا با آیپد کاملا غلطه از پایه.گیم های آیپد فقط به درد کسانی میخوره که تا حالا توی عمرشون یه گیم هم بازی نکردن.همون قشری که نینتندو هم با wii جذبشون کرد.
این حرف شما اشتباه دوست عزیز! یعنی چی آخه؟ یعنی هر کی از WII خوشش بیاد و جذبش بشه گیمر نیست؟
دقیقا.من هم این قضیه را از نزدیک تجربه کردم.مثل بازی کردن با Wii و X360 می مونه که کلی با هم تفاوت دارند.نخیر دوست عزیز.ببینید من خودم بهترین تجربه هام رو با کرکترهای نینتندو داشتم با ماریو و ...منظور من رو بد برداشت کردین یا من بد بیان کردم.
منظور من اون عده ای بودند که اصلا تا حالا هیچ گیمی بازی نکردن.مثلا شما پدر و مادر خانواده رو در نظر بگیر.یا افرادی که هیچ تجربه ای با یک کنترلر گیم نداشتن.یهو مواجه میشن با کنترلر wii که اصلا احساس ناخوشایندی نسبت بهش پیدا نمی کنن و حتی عاشقش میشن.
منظور من اون عده گیمر کژوال بودن.