بچه ها دو تا سوال
اول اینکه 3G با رم 8 که روشه و آنچارتد مجموعا 815 می ارزه ؟
سوال دوم اینکه 3g ریجن 1 لاکه یا آنلاک و اگه لاک هست آیا قابلیت آنلاک شدن داره یا نه؟
ممنون
بچه ها دو تا سوال
اول اینکه 3G با رم 8 که روشه و آنچارتد مجموعا 815 می ارزه ؟
سوال دوم اینکه 3g ریجن 1 لاکه یا آنلاک و اگه لاک هست آیا قابلیت آنلاک شدن داره یا نه؟
ممنون
اتفاقا من رو این نکته خیلی حساس بودم ولی بعد اینکه کنسول رو خریدم کاملا چک کردم هیچ مشکلی نداشت! تو فروم ها هم خیلی کم هستند که این مشکل رو دارن!سلام دوستان راست میگن کنسول ویتا بعد از یک مدت پیکسل سوخته میده حتی بعضی ها میگا از همون اول که خریدن پیکسل سوخته داشته
راست نمیگن !!!سلام دوستان راست میگن کنسول ویتا بعد از یک مدت پیکسل سوخته میده حتی بعضی ها میگا از همون اول که خریدن پیکسل سوخته داشته
راست نمیگن !!!
البته تعداد صفحاته ویتایی که مشکل داشته خیلی کم بوده ... بیشتر مشکلات سره پاسخ گو نبودن درست تاچ بوده تا پیکسل سوختگی !!! عموما هم ویتا ها مشکل پاسخ گویی تاچ رو دارن ... هم نرم افزاری (بیشتر) و هم سخت افزاری (کمتر)
درسته یک سری از کاربرا این مشکل رو زمانی دارن که دستگاه تو شارحه یا کابل وصله ! اما فقط این نبوده ... در حالت عادی هم گزارشهای زیادی شده که Keyboard خوب جواب نمیده و یا دکمه Back که پایین سمت چپ پاسخ نمیده ....این مشکل عدم پاسخگوی تاچ اسکرین زمانی پیدا میشه که کابلش بهش وصله.
من حتی زمانی که آیپاد تاچ یا آیپدم کابلشون بهشون وصل بود گاهی تاچ اسکرین با تاخیر جواب میداد.نمیدونم شما با این موضوع مواجه شدین یا نه.
یه مشکل عمومی هستش منتها چون سونی اپل نیست این همه بهش گیر میدن.
اگه همین سخت افزار رو اپل میداد بیرون حداقل 500 دلار میفروخت همه به به و چه چه میکردن!
خب همه ی این بازی های که مجانیه !!!! این بازی های فقط با اکانته PSN خودت کار میکنه و روی اون ویتا !!! اگر بخوای بفروشی باید Format کنی بره !!! در ضمن این جا هم محل فروش نیست ! بزنید تو امضا یا برید عضوه بازارچه بشید -سلام يه رم ٨ ويتا كه دموي ريمن و فيفا و هاستل كينگ و استار داست و اسفالت و ٣ تا بازي دوربيني ويتا رو داره،ميخوام بفروشم
اگه ميخواين pm بدين