راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

اقا منم بازی Pacman3 رو برای PSP گرفتم ولی یک شکلی هست نمی دونم باید کجا بریزم این تورریه :
6gitxd0.jpg

لطفاً کمکم کنید تا بتونم بریزمش تو پی اس پیم .

اقا منم بازی Pacman3 رو برای PSP گرفتم ولی یک شکلی هست نمی دونم باید کجا بریزم این تورریه :
يدونه از اون فايل ها (مهم نيست كدوم) رو با WinRar باز كن بعد فايلي كه داخلش هست رو Extract كن.

چند تا بازي داري؟ يدونشو كه Iso هست رو كپي كن داخل آدرس زير :

X:\ISO

بعد برو از داخل PSP اجرا كن اگه اجرا شد كه مشكلي نيست و فريمورت هيچ مشكلي نداره.

No-UMD رو هم Disable كن و يه UMD بذار توي دستگاه.

حتما گير نده به اون يدونه CSO كه داري كه. ممكنه اون خراب باشه.
با سلام خدمت استاد عزیز
از شما چه پنهان که فعلا بازی از بیرون نگرفتم و 3 تا بازی دارم که از سایت دانلود کردم که حجمبالا داشتند و همشون هم cso هستند یکیشون رو به iso تبدیل میکنم اما منظور شما از x:\iso در کجای psp هست با تشکر از شما که ما رو تحویل میگیری منتظر راهنمایی شما هستم

با سلام خدمت استاد عزیز
از شما چه پنهان که فعلا بازی از بیرون نگرفتم و 3 تا بازی دارم که از سایت دانلود کردم که حجمبالا داشتند و همشون هم cso هستند یکیشون رو به iso تبدیل میکنم اما منظور شما از x:\iso در کجای psp هست با تشکر از شما که ما رو تحویل میگیری منتظر راهنمایی شما هستم
شما فريمورت چي هست؟ اگه از OE استفاده ميكني ايني كه ميگم رو انجام بده:

اول از همه شما به قسمت Setting و بعد System Setting برو و Format Memory Stick رو بزن.

با اين كار فولدر هاي لازم رو دستگاه خودش برات ميسازه.

بعد كابل رو وصل كن و USB Connection رو بزن.

بعد بازي كه داري با پسوند iso و يا cso به داخل فولدر ISO در مموري استيك كپي كن (خود دستگاه برات ساخته مرحله قبل)

بعد هم از PC جدا كن و به قسمت Game در داخل PSP برو ميبيني بازي كه كپي كردي اونجا اومده بعد هم بازي رو اجرا كن.

ببخشید دوستان من بازی Splinter Cell :ess را می ریزم روی psp و آرم ubi soft هم می آید ولی زمانی که میاد بره توی منوی استارت بازی می پره بیرون همچین error را میده
80020148
البته قبلا که 2.71 Se داشتم راحت میشد بازی کرد اما الان که 3.10 oe-a دارم مشکل پیدا کردم اگر میشه لطفا من را راهنمایی کنید.

شما فريمورت چي هست؟ اگه از OE استفاده ميكني ايني كه ميگم رو انجام بده:

اول از همه شما به قسمت Setting و بعد System Setting برو و Format Memory Stick رو بزن.

با اين كار فولدر هاي لازم رو دستگاه خودش برات ميسازه.

بعد كابل رو وصل كن و USB Connection رو بزن.

بعد بازي كه داري با پسوند iso و يا cso به داخل فولدر ISO در مموري استيك كپي كن (خود دستگاه برات ساخته مرحله قبل)

بعد هم از PC جدا كن و به قسمت Game در داخل PSP برو ميبيني بازي كه كپي كردي اونجا اومده بعد هم بازي رو اجرا كن.
سلام به دوست عزیز
fw دستگاه من 3.10oe-a هستش
من همون که مموری خریدم طبق تجربه اول با خود دستگاه فرمت کردم
تمام کارهایی که باید انجام بدم رو کردم اما در دستگاه بازی به صورت یک فایل خراب نشان داده میشه یا همون شکسته هست( جالب اینجاست که بازیهای کم حجم رو یا همون دموهای قابل بازی رو اجرا میکنه ولی این 3تا بازی که از همین سایت گرفتم رو خراب نشون میده حالا چه مرگشه نمیدونم)
اسم بازیها از این قراره:
1- zendoku.csoبا حجم 30 مگ
2- Frogger Helmet Chaos.cso با حجم 186 مگ
3- bubble bobble evolution.CSO با حجم 90 مگ
میبینید که هر سه cso هستند من طبق گفته شما یک iso ساختم باز هم نشد که بشه.
احتمالش هست که این سه بازی مورد داشته باشند.
منتظر راهنمایی دوستان هستم
با تشکر

ببخشید دوستان من بازی Splinter Cell :ess را می ریزم روی psp و آرم ubi soft هم می آید ولی زمانی که میاد بره توی منوی استارت بازی می پره بیرون همچین error را میده
80020148
البته قبلا که 2.71 Se داشتم راحت میشد بازی کرد اما الان که 3.10 oe-a دارم مشکل پیدا کردم اگر میشه لطفا من را راهنمایی کنید.
تنظيمات ريكاوري درسته؟

No-UMD غيرفعاله؟ UMD تو دستگاه گذاشتي؟

سلام به دوست عزیز
fw دستگاه من 3.10oe-a هستش
من همون که مموری خریدم طبق تجربه اول با خود دستگاه فرمت کردم
تمام کارهایی که باید انجام بدم رو کردم اما در دستگاه بازی به صورت یک فایل خراب نشان داده میشه یا همون شکسته هست( جالب اینجاست که بازیهای کم حجم رو یا همون دموهای قابل بازی رو اجرا میکنه ولی این 3تا بازی که از همین سایت گرفتم رو خراب نشون میده حالا چه مرگشه نمیدونم)
اسم بازیها از این قراره:
1- zendoku.csoبا حجم 30 مگ
2- Frogger Helmet Chaos.cso با حجم 186 مگ
3- bubble bobble evolution.CSO با حجم 90 مگ
میبینید که هر سه cso هستند من طبق گفته شما یک iso ساختم باز هم نشد که بشه.
احتمالش هست که این سه بازی مورد داشته باشند.
منتظر راهنمایی دوستان هستم
با تشکر

شما بازي ها رو كجا كپي ميكني؟

اگه در اين پوشه كه عكسشو ميذارم در مموري ديسك كپي ميكني و نمياد احتمال داره بازيت خراب باشه. پيشنهاد ميشه يه بازي ديگه رو هم امتحان كني.

اسم پوشه رو بزرگ بنويس.

434971.jpg

شما بازي ها رو كجا كپي ميكني؟

اگه در اين پوشه كه عكسشو ميذارم در مموري ديسك كپي ميكني و نمياد احتمال داره بازيت خراب باشه. پيشنهاد ميشه يه بازي ديگه رو هم امتحان كني.

اسم پوشه رو بزرگ بنويس.

434971.jpg
آقا بازم سلام
آقا نمیشه با حروف بزگ هم پوشه ساختم نشد به نظر شما از FW هست یا همچین چیزی امکان نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
من تا ده دقیقه دیگه میام

سلام

وقتي بازي Grand Theft Auto:Vice City Storys يا The Warriors رو اجرا مي كنم تا وقتي كه بازي خلوته سرعت خوبه ولي همين كه بازي يكم شلوغ مي شه مثلا تعدا افراد زياد مي شه يا تعداد ماشين ها بازي تيكه تيكه مي شه.

به نظرتون بازم ايميج هايي كه از بازي دارم خرابه!!! يا مشكل از جاي ديگست؟

در ضمن تمام تنظيمات كاملا درسته و فرمت هم شده (مموري) FW هم 3.40OE_A هست.بازي رو هم داخل پوشه ISO ميريزم و با سه نوع فرمت ISO , CSO , JSO تست كردم ولي باز هم همونطوره.

سلام

وقتي بازي Grand Theft Auto:Vice City Storys يا The Warriors رو اجرا مي كنم تا وقتي كه بازي خلوته سرعت خوبه ولي همين كه بازي يكم شلوغ مي شه مثلا تعدا افراد زياد مي شه يا تعداد ماشين ها بازي تيكه تيكه مي شه.

در ضمن تمام تنظيمات كاملا درسته و فرمت هم شده (مموري) FW هم 3.40OE_A هست.بازي رو هم داخل پوشه ISO ميريزم و با سه نوع فرمت ISO , CSO , JSO تست كردم ولي باز هم همونطوره.
مموریت چی هایت اسپیده یا نه؟
سرعت CPU رو بالا بردی؟

سلام

شما اولين كاري كه ميكني بازي رو به فرمت ISO تبديل كن.

بعد هم به منوي ريكاوري برو سرعت CPU رو روي 333 بذار.

ممكنه مموريت مشكل داشته باشه چون الان بازار پر از مموري هاي آشغال هست.

آقا بازم سلام
آقا نمیشه با حروف بزگ هم پوشه ساختم نشد به نظر شما از FW هست یا همچین چیزی امکان نداره
ممنون میشم راهنمایی کنید
من تا ده دقیقه دیگه میام
سلام

به نظر من يه بازي ديگه رو امتحان كن، اگه دوستس آشنايي داري ازش يه بازي بگير و تست كن. اگه نداري هم بخر چون قيمت بازي هاي PSP الان خيلي ارزونه (دونه اي 400 تومن)

بعد اگه بازم مشكل داشت بگو كه يه فكري بكنيم.

بله تنظمیات درست چون همه بازی ها را راحت اجرا می کنه.فقط سر این بازی هست که به مشکل بر خورده.حالا به نظرتون راه حلش چیه؟
پيشنهاد ميكنم به 3.40 OE تبديل كني، احتمال زياد مشكل حل ميشه.

آخرین ویرایش:
مموریت چی هایت اسپیده یا نه؟
سرعت CPU رو بالا بردی؟

از اون شخصي كه خريدم گفت مموري هايت اسپيده! ديگه راست و دروغش رو نمي دونم.
بله گفتم كه تمام تنظيمات ريكاوري دقيقا درسته.
بازم ممنون از كمكت

شما اولين كاري كه ميكني بازي رو به فرمت ISO تبديل كن.

بعد هم به منوي ريكاوري برو سرعت CPU رو روي 333 بذار.

ممكنه مموريت مشكل داشته باشه چون الان بازار پر از مموري هاي آشغال هست.

گفتم كه بازي رو به سه فرمت تبديل كردم و امتحان كردم بازم همون مشكل هست!

نوشته شده توسط Craig Marduk:
بازي رو هم داخل پوشه ISO ميريزم و با سه نوع فرمت ISO , CSO , JSO تست كردم ولي باز هم همونطوره.

با برنامه PSP ISO Compresser v1.4 كه يكي از بچه هاي اينجا معرفي كرده بودن.

سرعت cpu هم رو 333 هست .

بله فكر كنم متاسفانه همون مموريم مشكل داره! ممنون از توجهتM3hD1 جان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or