راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

bazi SC PSP psp man lag miandazad bazi ham iso hastesh chi kar konam

دوست عزیز می تونی سرعت Cpu را بیاری بالا تا کمی درست بشه . برای این کار باید PSP کاملا خاموش کنی . بعد زمانی که آن را روشن می کنی همزمان با روشن شدن دکمه R را نگه داری .
تا منویی به نام رکاوری بیاد . اونجا باید بری تو CPU Speed و گزینه سومی را روی 333 بگذاری .

دوستان سلام . من یه بازی Tekken گیر اوردم به حجم GB1.749 با فرمت ISO . اما زمانی که بازی را اجرا می کنم یه تصویر سیاه میاد و دیگه هیچ چیز دیگه نشون نمیده . آیا اشکال از بازی هست یا چیزه دیگه . البته من بقیه بازی ها را به راحتی اجرا می کنم . این کار هم روی دو تا مموری با دو تا PSP امتحان کردم .
لطفا راهنماییم کنید تا بفهمم چگونه این بازی را میتونم اجرا کنم .
با UMD هم تست كردي؟

اگه ميگي روي دوتا PSP تست كردي و اجرا نشده احتمال داره Iso بازي خراب باشه.

من برنامه DH رو ندارم و فريمورم هم 3.40 ولي فايل هاي Dax رو اجرا نميكنه يعني بايد برنامه DH رو بريزم ؟؟
خب شما از بازي هاي ISO و CSO استفاده كن.
============================
اگر خيلي اصرار به استفاده از DAX داريد و DEVHOOK كار شما رو راه ميندازه، خب استفاده كن!

من برنامه DH رو ندارم و فريمورم هم 3.40 ولي فايل هاي Dax رو اجرا نميكنه يعني بايد برنامه DH رو بريزم ؟؟
شما به فيرم ور OE آپديت كردي يا فيرم ور هاي كارخونه اي سوني ؟
اگر به OE آپديت نكردي كه بايد بگم شما تا چندين ماه ديگه بازي كپي نميتوني اجرا كني ...
================================================== =====
براي اجراي بازي به Dev HOOK نيازي نداري شما ... ( اگر OE داريد )
فيرم ور هاي OE بازي هاي Dax رو ساپورت نميكنه ...
فقط ISo و CSO

سلام به اساتید

سلام به اساتید و دوستان
من یه دو هفته ایی هست که psp خریدم و الان چند تا سوال برام پیش اومده که میدونم شما عزیزان من رو راهنمایی خواهید کرد :
1- در همون هفته اول 2 تا پیکسل دیدم که در حالتی که صفحه سیاه هست خود نمایی میکنه مثل یه نقطه نورانی میمونه(آیا پیکسل سوخته یا از کار افتاده و راه حل از بین بردنش در صورت از کار افتاده بودن رو توضیح بدید البته من در قسمت برنامه های مفید برنامشو دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری استفاده کنم.

2- الان از سایت دو تا بازی دانلود کردم که هر دو cso هستند یکیشون اسمش(zendoku.cso) و دومی هم (bubble bobble evolution.CSO) اما با کپی کردنشون در پوشه iso در psp اجرا نمیشه در اصل همون عکس فایل خراب است رو نشون میده که شکسته در ضمن اینو بگم که fw من 3.10oe-a هست و به ریکاوری هم رفتم و تنظیماتی که در سایت مطرح شده بود رو چک کردم و همه درست بود.
باتشکر اگه امروز راهنمایم کنید ممنون میشم:blushing:

سلام به اساتید و دوستان
من یه دو هفته ایی هست که psp خریدم و الان چند تا سوال برام پیش اومده که میدونم شما عزیزان من رو راهنمایی خواهید کرد :
1- در همون هفته اول 2 تا پیکسل دیدم که در حالتی که صفحه سیاه هست خود نمایی میکنه مثل یه نقطه نورانی میمونه(آیا پیکسل سوخته یا از کار افتاده و راه حل از بین بردنش در صورت از کار افتاده بودن رو توضیح بدید البته من در قسمت برنامه های مفید برنامشو دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری استفاده کنم.

2- الان از سایت دو تا بازی دانلود کردم که هر دو cso هستند یکیشون اسمش(zendoku.cso) و دومی هم (bubble bobble evolution.CSO) اما با کپی کردنشون در پوشه iso در psp اجرا نمیشه در اصل همون عکس فایل خراب است رو نشون میده که شکسته در ضمن اینو بگم که fw من 3.10oe-a هست و به ریکاوری هم رفتم و تنظیماتی که در سایت مطرح شده بود رو چک کردم و همه درست بود.
باتشکر اگه امروز راهنمایم کنید ممنون میشم:blushing:
سلام شما فريمورتو به 3.40 آپگريد كني خيلي بهتر از 3.10 اگه پيكسل از كار افتاده هم داشته باشي با ريختن فريمور 3.40 برطرف ميشه و احتمالا بازيهات هم اجرا ميشه

آموزش آپگريد به 3.40OE-A

بازم سلام

از نظر دوست عزيزم ممنونم:
اما من نميخوام كه Fw را دست بزنم. چون كه در چند جاي سايت خوندم كه همين 3.10oe-a فعلا جوابگو هست و من نميخوام ريسك بكنم
(راستی یه سوال:شاید خنده دار باشه میشه اینCSO رو به PBP تغیر داد چون دستگاه من فعلا این نوع بازیها رو اجرا میکنه)
منتظر راهنمايي دوستان هستم
با تشكر

آخرین ویرایش:
از نظر دوست عزيزم ممنونم:
اما من نميخوام كه Fw را دست بزنم. چون كه در چند جاي سايت خوندم كه همين 3.10oe-a فعلا جوابگو هست و من نميخوام ريسك بكنم
منتظر راهنمايي دوستان هستم
با تشكر
اگه همون طوری که دوستان نوشتن عمل کنی هیچ اتافقی نمی افته.
برای بازیه هم با استفاده از برنامهPSP ISO Compressor بازیتو به ایزو تبدیل کن دوباره بریز شاید درست شه;)

سلام به دوستان
آقا کسی نیست که یه راه حل مناسب برای مشگل من بگه
ممنون میشم
چند تا بازي داري؟ يدونشو كه Iso هست رو كپي كن داخل آدرس زير :

X:\ISO

بعد برو از داخل PSP اجرا كن اگه اجرا شد كه مشكلي نيست و فريمورت هيچ مشكلي نداره.

No-UMD رو هم Disable كن و يه UMD بذار توي دستگاه.

حتما گير نده به اون يدونه CSO كه داري كه. ممكنه اون خراب باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or