Death Proxy
مدیر انجمن
bazi SC PSP psp man lag miandazad bazi ham iso hastesh chi kar konam
با UMD هم تست كردي؟دوستان سلام . من یه بازی Tekken گیر اوردم به حجم GB1.749 با فرمت ISO . اما زمانی که بازی را اجرا می کنم یه تصویر سیاه میاد و دیگه هیچ چیز دیگه نشون نمیده . آیا اشکال از بازی هست یا چیزه دیگه . البته من بقیه بازی ها را به راحتی اجرا می کنم . این کار هم روی دو تا مموری با دو تا PSP امتحان کردم .
لطفا راهنماییم کنید تا بفهمم چگونه این بازی را میتونم اجرا کنم .
خب شما از بازي هاي ISO و CSO استفاده كن.من برنامه DH رو ندارم و فريمورم هم 3.40 ولي فايل هاي Dax رو اجرا نميكنه يعني بايد برنامه DH رو بريزم ؟؟
شما به فيرم ور OE آپديت كردي يا فيرم ور هاي كارخونه اي سوني ؟من برنامه DH رو ندارم و فريمورم هم 3.40 ولي فايل هاي Dax رو اجرا نميكنه يعني بايد برنامه DH رو بريزم ؟؟
حالا چرا dax اگه بازیت dax هست اونو اول به iso بعد به cso تبدیل کنمن برنامه DH رو ندارم و فريمورم هم 3.40 ولي فايل هاي Dax رو اجرا نميكنه يعني بايد برنامه DH رو بريزم ؟؟
اخه Dax هم از CSO حجمش يكم كمتره يه كوچولو :laughing:حالا چرا dax اگه بازیت dax هست اونو اول به iso بعد به cso تبدیل کن
سلام شما فريمورتو به 3.40 آپگريد كني خيلي بهتر از 3.10 اگه پيكسل از كار افتاده هم داشته باشي با ريختن فريمور 3.40 برطرف ميشه و احتمالا بازيهات هم اجرا ميشهسلام به اساتید و دوستان
من یه دو هفته ایی هست که psp خریدم و الان چند تا سوال برام پیش اومده که میدونم شما عزیزان من رو راهنمایی خواهید کرد :
1- در همون هفته اول 2 تا پیکسل دیدم که در حالتی که صفحه سیاه هست خود نمایی میکنه مثل یه نقطه نورانی میمونه(آیا پیکسل سوخته یا از کار افتاده و راه حل از بین بردنش در صورت از کار افتاده بودن رو توضیح بدید البته من در قسمت برنامه های مفید برنامشو دانلود کردم اما نمیدونم چه طوری استفاده کنم.
2- الان از سایت دو تا بازی دانلود کردم که هر دو cso هستند یکیشون اسمش(zendoku.cso) و دومی هم (bubble bobble evolution.CSO) اما با کپی کردنشون در پوشه iso در psp اجرا نمیشه در اصل همون عکس فایل خراب است رو نشون میده که شکسته در ضمن اینو بگم که fw من 3.10oe-a هست و به ریکاوری هم رفتم و تنظیماتی که در سایت مطرح شده بود رو چک کردم و همه درست بود.
باتشکر اگه امروز راهنمایم کنید ممنون میشم:blushing:
اگه همون طوری که دوستان نوشتن عمل کنی هیچ اتافقی نمی افته.از نظر دوست عزيزم ممنونم:
اما من نميخوام كه Fw را دست بزنم. چون كه در چند جاي سايت خوندم كه همين 3.10oe-a فعلا جوابگو هست و من نميخوام ريسك بكنم
منتظر راهنمايي دوستان هستم
با تشكر
چند تا بازي داري؟ يدونشو كه Iso هست رو كپي كن داخل آدرس زير :سلام به دوستان
آقا کسی نیست که یه راه حل مناسب برای مشگل من بگه
ممنون میشم