راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

از اون شخصي كه خريدم گفت مموري هايت اسپيده! ديگه راست و دروغش رو نمي دونم.
بله گفتم كه تمام تنظيمات ريكاوري دقيقا درسته.
بازم ممنون از كمكت
خوب مموري رو در بيار و روي اون رو نگاه كن ببين نوشته High Speed يا نه.

گفتم كه بازي رو به سه فرمت تبديل كردم و امتحان كردم بازم همون مشكل هست!
لازم نيست سه فرمت چك كني براي اين جور بازي ها كه لگ ميزنه بايد حتما فقط ISO رو بريزيد تا يه ذره هم شده سرعت بازي زياد بشه.

خوب مموري رو در بيار و روي اون رو نگاه كن ببين نوشته High Speed يا نه.

نه روش همچين چيزي ننوشته. اينو نوشته Memory Stick PRO Duo- 4GB-SONY

لازم نيست سه فرمت چك كني براي اين جور بازي ها كه لگ ميزنه بايد حتما فقط ISO رو بريزيد تا يه ذره هم شده سرعت بازي زياد بشه.

مي دونم كه بهترين فرمت ISO هست ولي گفتم اون يكي فرمتارم امتحان كنم شايد جواب بده كه نداد.

سلام

نه روش همچين چيزي ننوشته. اينو نوشته Memory Stick PRO Duo- 4GB-SONY

مي دونم كه بهترين فرمت ISO هست ولي گفتم اون يكي فرمتارم امتحان كنم شايد جواب بده كه نداد.
سلام عزیز
خودتو خسته نکن مشکل از مموریت هست
اگه یه مموری فابریک بگیری دیگه هیچ مشکلی برات پیش نمیاد
منم به خاطر صرف جویی یه مموری 30 تومنی گرفتم و هر کاری کردم بازیها توش اجرا نشد حتی fW رو عوض کردم و به 3.40OE-A دانگرید کردم تا اینکه فهمیدم این مموری مرخص هست راستی شما کجای کرج زندگی میکنی
کوچیک شما پناهی

سلام عزیز
خودتو خسته نکن مشکل از مموریت هست
اگه یه مموری فابریک بگیری دیگه هیچ مشکلی برات پیش نمیاد
منم به خاطر صرف جویی یه مموری 30 تومنی گرفتم و هر کاری کردم بازیها توش اجرا نشد حتی fW رو عوض کردم و به 3.40OE-A دانگرید کردم تا اینکه فهمیدم این مموری مرخص هست راستی شما کجای کرج زندگی میکنی
کوچیک شما پناهی

ممنون ولي من مموري رو به خاطر صرفه جويي نخريدم و 60 تومن بابتش هزينه كردم ولي حاضر بودم تا 80 تومن هزينه كنم ولي مشكلي نباشه ولي متاسفانه اينجا ايران است و داخل پاچه كردن رايج و چيزيه كه برامون عادي شده ديگه....

آخه من با بيشتر بازي ها مشكل ندارم فقط داخل Harvest Moon و PES 06 و PES 07 بازي قفل مي كنه بعد از لوگو!
وداخل اين دوتا بازي و امثالهم هم كه قبل تر گفتم داخل بازي به قول اين دوستمون لگ مي ندازه يا به قول خودم تيكه تيكه ميشه بازي!

كوچيكت بهروز هستم.

ممنون ولي من مموري رو به خاطر صرفه جويي نخريدم و 60 تومن بابتش هزينه كردم ولي حاضر بودم تا 80 تومن هزينه كنم ولي مشكلي نباشه ولي متاسفانه اينجا ايران است و داخل پاچه كردن رايج و چيزيه كه برامون عادي شده ديگه....

آخه من با بيشتر بازي ها مشكل ندارم فقط داخل Harvest Moon و PES 06 و PES 07 بازي قفل مي كنه بعد از لوگو!
وداخل اين دوتا بازي و امثالهم هم كه قبل تر گفتم داخل بازي به قول اين دوستمون لگ مي ندازه يا به قول خودم تيكه تيكه ميشه بازي!

كوچيكت بهروز هستم.
در مورد PES6 بعد از دمو قفل ميكنه؟

احتمال زياد ايميج بازي شما مشكل داره اين كارايي كه ميگم رو بكن به احتمال زياد درست ميشه.

يه فايل NotePad بساز و هيچي توش ننويس. بعد اسم اونو به pes6.pmf تغيير بده.

UMD Gen رو دانلود كن از لينك زير:
http://www.psp-hacks.com/file/194

اجراش كن و ايزوي بازي رو باز كن.

به PSP_GAME و بعد به USRDIR برو.

روي pes6.pmf كليك كن و Delete رو از روي كيبورد بزن كه پاكش كنه.

بعد اون فايلي كه خودت درست كردي رو درگ كن و توي اون فولدر بنداز

بعد هم Iso رو Save كن و اون كپي كن داخل PSP و بازي رو اجرا كن.

سلام
من یک مموری یک گیگ دارم بازی ها رو همش رو اجرا میکنه
حالا یک 4 گیگ خریدم عکس زیر :
حالا هر چی بازی میریزم تو داخل پوشه iso در قسمت گیم مینویسه که بازی نیست
آیا کسی میتونه منو راهنمایی بکنه
در ضمن برای یک گیگ در قسمت information مموری روبروی ماجیک گیت مینویسه ساپورتید
ولی برای 4 گیگ مینویسه ناشناخته
لطفا راهنمایی کنید
ms%204G.JPG

مموری را هم 65000 هزار تومان خریدم

Last edited by a moderator:
سلام
من یک مموری یک گیگ دارم بازی ها رو همش رو اجرا میکنه
حالا یک 4 گیگ خریدم عکس زیر :
حالا هر چی بازی میریزم تو داخل پوشه iso در قسمت گیم مینویسه که بازی نیست
آیا کسی میتونه منو راهنمایی بکنه
در ضمن برای یک گیگ در قسمت information مموری روبروی ماجیک گیت مینویسه ساپورتید
ولی برای 4 گیگ مینویسه ناشناخته
لطفا راهنمایی کنید

مموری را هم 65000 هزار تومان خریدم

احتمال داره مموريت تقلبي باشه. شما اگه جايي رو ميشناسي ببر يه تست بكنه. يا روي يه دستگاه ديگه هم تست كن.

سلام...
من بازی burnout (dominator) رو گرفتم و برای بار اول که ریختم بازی اومد بالا و بازی کردم ولی چند روز بعد که دوباره ریختم و خواستم بازی کنم صفحه سیاه می شود و داخل بازی نمی رود ؟

و همچنین بازی pirates of the caribbean رو هم وقتی می خواد وارد بازی بشه ارور the game could not be start (80020148) رو میده به نظر شما چه مشکلی وجود داره ؟ :confused:

(هر دو بازی iso هستند و دستگاه هم 3.40 )

سلام...
من بازی burnout (dominator) رو گرفتم و برای بار اول که ریختم بازی اومد بالا و بازی کردم ولی چند روز بعد که دوباره ریختم و خواستم بازی کنم صفحه سیاه می شود و داخل بازی نمی رود ؟

و همچنین بازی pirates of the caribbean رو هم وقتی می خواد وارد بازی بشه ارور the game could not be start (80020148) رو میده به نظر شما چه مشکلی وجود داره ؟ :confused:

(هر دو بازی iso هستند و دستگاه هم 3.40 )
شما اين پست رو بخون و تمام كارا رو بكن ببين اجرا ميشه يا نه.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=179352&postcount=1382

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or