شما باید این تنضیماتی که آقا هومن گزاشته رو تو psp انجام بدی.لینکشو پایین میزارم هر جا مشکلی بود بپرس.آقا احسان تونستم برم توش سه تا گزینه بود که هر سه تاش دیسیبل بود!
حالا چی کار کنم؟!.......
تو فایل rar لوکوروکو چند تا فولدر دیگه هم بود ولی من فقط ایزو رو توی ایزوی psp کپی کردم... شاید اون ها رو هم هم باید میریختم؟!
شما اصلا نیازی نیست که بازی های iso رو با winrar باز کنی فقط همون فایل که به صورت یه فایل rar هست رو درون پوشه (ISO) و اگه یه همچین فولدری نداری توی روت مموریت بساز.من مثلا بازی gta lcs رو با winrar کردم و یک فایل و یک فولدر به من دارد که یکی به اسم umd data و psp game بود بعد اون رو تک تک تو هر سه فولدر game n game 150 v game 340 ریختم اما بازی رو اصلا دستگاه نشناخت باید چه کار کنم؟
من مثلا بازی gta lcs رو با winrar کردم و یک فایل و یک فولدر به من دارد که یکی به اسم umd data و psp game بود بعد اون رو تک تک تو هر سه فولدر game n game 150 v game 340 ریختم اما بازی رو اصلا دستگاه نشناخت باید چه کار کنم؟
شما اصلا نیازی نیست که بازی های iso رو با winrar باز کنی فقط همون فایل که به صورت یه فایل rar هست رو درون پوشه (ISO) و اگه یه همچین فولدری نداری توی روت مموریت بساز.
سوالی بود در خدمتیم
نه داش احسان! درست نشد...!!!
هر دوشون رو پاک کردم و دوباره ریختم درست شد!
من یکی دو تا سوال دارم ولی شاید به این جا مربوط نباشه ولی جای دیگری رو پیدا نکردم:
نرم افزار اکروبات ریدر از کجا بیارم برای psp? چه طوری فایل وورد رو به pdf تبدیل کنم؟
آیا نرم افزار هایی مثل آفیس و فتوشاپ برای psp هست؟
دو تا سوال خنده دار:
چه جور هدفونی باید بخرم؟ و به کجای دستگاه وصل میشه؟!!!
اون دکمه سمت چپ بغل دستگاه چیه؟ که تو دو حالت قرار میگیره؟
نه داش احسان! درست نشد...!!!
هر دوشون رو پاک کردم و دوباره ریختم درست شد!
من یکی دو تا سوال دارم ولی شاید به این جا مربوط نباشه ولی جای دیگری رو پیدا نکردم:
نرم افزار اکروبات ریدر از کجا بیارم برای psp? چه طوری فایل وورد رو به pdf تبدیل کنم؟
آیا نرم افزار هایی مثل آفیس و فتوشاپ برای psp هست؟
دو تا سوال خنده دار:
چه جور هدفونی باید بخرم؟ و به کجای دستگاه وصل میشه؟!!!
اون دکمه سمت چپ بغل دستگاه چیه؟ که تو دو حالت قرار میگیره؟
دوستان كسي ميدونه تو بازي pirate of cariben چطور ميشه تو مرحله دوم اون غول زنه رو تو كوزه كرد و من بدجوري گير كردم ؟
كسي بازي نكرده؟
تنظیمات ریکاوری دستکاری شدهمن با اجراي دو تا بازي مشكل دارم.
اولي Harvest I[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]nnocent[/SIZE][/FONT] Life هست كه وقتي بازي رو به صورت ISO در پوشه ISO كپي مي كنم تا اينجا هيچ مشكلي ندارم ولي وقتي بازي رو مي خوام اجرا كنم لوگوي PSP مي ياد ولي دستگاه قفل مي كنه و مجبور مي شم دستگاه رو خاموش كنم چون ديگه حتي به منوي Home هم بر نمي گرده!
دومي هم با بازي PES 7 هستش كه وقتي ISO Full رو داخل پوشه مربوطه كپي مي كنم بازم تا اينجا مشكلي ندارم ولي وقتي مي خوام برم داخل بازي بعد از لوگو ديگه صفحه سياه مي شه و هيچ اتفاقي نميوفته ولي برعكس اولي دستگاه قفل نمي كنه و مي تونم به منوي Home برگردم!
به نظرتون چيكار كنم؟با تشكر.
راستي FW دستگاه من 3.40 OE_A هست.
من با اجراي دو تا بازي مشكل دارم.
اولي Harvest I[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]nnocent[/SIZE][/FONT] Life هست كه وقتي بازي رو به صورت ISO در پوشه ISO كپي مي كنم تا اينجا هيچ مشكلي ندارم ولي وقتي بازي رو مي خوام اجرا كنم لوگوي PSP مي ياد ولي دستگاه قفل مي كنه و مجبور مي شم دستگاه رو خاموش كنم چون ديگه حتي به منوي Home هم بر نمي گرده!
دومي هم با بازي PES 7 هستش كه وقتي ISO Full رو داخل پوشه مربوطه كپي مي كنم بازم تا اينجا مشكلي ندارم ولي وقتي مي خوام برم داخل بازي بعد از لوگو ديگه صفحه سياه مي شه و هيچ اتفاقي نميوفته ولي برعكس اولي دستگاه قفل نمي كنه و مي تونم به منوي Home برگردم!
به نظرتون چيكار كنم؟با تشكر.
راستي FW دستگاه من 3.40 OE_A هست.