راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

اصلا اعصابم بد خورده! هي ميشينم ك.. خودمو پاره ميكنم بازي دانلود ميكنم هر كردوم يه ايرادي دارن!
الان بازي Pirates of the caribbean 3 رو دانلود كردم! وقتي اجراش ميكنم ميگه : The game could not be started. ( 80020148 ) نميدونم !!! Useno UMD هم Disable هست....!
به منوي ريكاوري برو و به Advanced برو بعد Advanced Configuration بعد همه گزينه ها رو Disable كن.

دوستان با سلام . ممكن است در رابطه با اجراي بازي silent hill كمي كمك كنيد . من آنرا دانلود كردم و وقتي در سيستم كپي ميكنم ، اجرا نميشه . در يكي از پستها فرمودند دوهوك ميخواهد . اما چطور بايد از آن بهره گيري كرد را بلد نيستم . اصلا با فريمور 3.4 نيازي به دوهوك هست ؟ روش اجرا و نسب دوهوك و اجراي اين بازي چطور است . لطفا به اين حقير ناشي كمك كنيد كه بدجوري روياي اين بازي منو بهم ريخته . متشكرم از صبرو حوصله تان.

دوستان با سلام . ممكن است در رابطه با اجراي بازي silent hill كمي كمك كنيد . من آنرا دانلود كردم و وقتي در سيستم كپي ميكنم ، اجرا نميشه . در يكي از پستها فرمودند دوهوك ميخواهد . اما چطور بايد از آن بهره گيري كرد را بلد نيستم . اصلا با فريمور 3.4 نيازي به دوهوك هست ؟ روش اجرا و نسب دوهوك و اجراي اين بازي چطور است . لطفا به اين حقير ناشي كمك كنيد كه بدجوري روياي اين بازي منو بهم ريخته . متشكرم از صبرو حوصله تان.
متأسفم كه رؤياي شما رو خراب ميكنم ....
ولي فكر ميكنم كه اون SILENT HILL بازي نباشه و يه چيزه فيلم ماننده ( يعني فكر ميكنم اگه درست گفته باشم روايت داستان هاي سري SILENT HILL به صورت انيميشن و فيلم يا كميك يا يه چيزي توي اين مايه هاس ...
براي دانلود DEVHOOK و آموزش نحوه كار، بورو به ( آموزش شبیه سازی F.W 3.xx )

با تشكر اما فكر نميكنم فايل من ISO هستش كه توش پوشه ها و برنامه زير قرار داره . حجمش هم 1.7 گيگ هستش . فكر ميكنيد فيلم باشه ؟ چطوري بايد ازش استفاده كرد ؟
UMD-Data.Bin - UMD-Video
ضمنا اين برنامه دوهوك موقع نصب روي فلش PSP را خراب نكنه ؟

با تشكر اما فكر نميكنم فايل من ISO هستش كه توش پوشه ها و برنامه زير قرار داره . حجمش هم 1.7 گيگ هستش . فكر ميكنيد فيلم باشه ؟ چطوري بايد ازش استفاده كرد ؟
UMD-Data.Bin - UMD-Video
ضمنا اين برنامه دوهوك موقع نصب روي فلش PSP را خراب نكنه ؟
نه خير دوهوك هيچ تغييري در فلش دستگاه ايجاد نميكنه.

سايلنت هيل هم UMD Video هست ولي گفته ميشه يه جاهايي شو ميشه بازي كرد.

مهدي جان همش Disable هست خودش! تمام تنظيمات Recovery درسته!
فريمورت چي هست؟

سلام من چندتا سوال دارم
من تازه میخوام psp رو داونگرید کنم بعد از داونگرید میشه مموری و دستگاه رو فرمت کرد؟
برای اجرای بازی های کپی باید یه umd داشته باشم؟
وقتی بازی رو کپی کردیم تو مموری برای اجرا چی کار باید کرد؟
دوهوک چیه چی کار میکنه و چه جوری باید نسب بشه؟

سلام من چندتا سوال دارم
من تازه میخوام psp رو داونگرید کنم بعد از داونگرید میشه مموری و دستگاه رو فرمت کرد؟
1-به نظر من دانگرید نکن صبر کن حرفه ای تر که شدی بعدا
2-برنامه هست دیگه نمی خواد UMD داشته باشی
3-بازی که پسوندش ISO,CSO,... هست رو کپی می کنی توی فایل ISO داخله مموری (البته فقط اگر دانگرید شده باشه فایل ISO داره)بعد میری روی Homebrew بعد روی Storage بازی رو اونجا انتخاب میکنی.

مثل اينكه كسي اين گيم Sillent hill را بازي نكرده؟
آقايون بنده دوهوك فرموده را نصب كردم ( البته جز فرموير 3.03 بقيه فرمورهاش مينويسه reboot system و همونجوري ميمونه ولي 3.03 آن كار ميكنه )
بعد از آنهم برنامه UMD Emulator 0.8 C را نصب كردم اما بازم نشد . ( اصلا امولاتوره اجرا نميشه ).
حالا ميتواند كسي به بنده كمك كند ؟!!!:idea:

با درود بر شما دوستان

من هم قبلا با این sillent hill و نصب devhook مشکل داشتم و چون عاشق این بازی بودم بالاخره از طریق منو ریکاوری دانگرید کردم به 1.5و umd emulator بالاخره اجرا شد و بازی رو اجرا کردم

ولی دوستان به دردسرش نمی ارزه چون اصلا بازی نیست
فقط یک سری جهت داره که انتخاب میکنی و وارد قسمتهای مختلف میشه از جمله دمو و موسیقی متن های همه قسمتهای sillent hill از 1 تا 4 و مصاحبه با عوامل سازنده بازی
و یک قسمت هم روایت داستان بازی بصورت comic که بدرد اونایی میخوره که زبانشون خوب باشه وگرنه زیاد جذابیتی نداره

در آخر پیشنهادمن اینه که بازی sillent hill 1 برای psone رو بازی کنید که خیلی بهتره و منتظر ورژن جدید بازی sillent hill : origin باشیم که به داستان قبل از sillent hill 1 میپردازه

سپاس

سلام من چندتا سوال دارم
سلام.
1- فيرم ور شما چي هست؟
اگه فيرم ور شما زير 3.03 هست ميتوني دانگريد كنيش ...
اگه بالاتره كه نميتوني ...
2- خودت اين كار رو نكن و بده يه متخصص برات اين كار رو بكنه.
با هومن ( GROOSS ) مشورت كن.
يا ببر بده يه اينكاره برات دانگريد كنه.
3- بله شرط UMD لازم براي اجراي بازي كپي هستش، اما كافي نيست.
گفتم ديگه، بايد ورژنت 1.5 يا از نوع OE باشه.
4- شما ورژناي OE رو بريز، براي اجراي بازي كپي هيچ كاري لازم نيست كه انجام بدي، حتي ديگه نياز به DEVHOOK هم نداري.
نصب فيرم ور هاي OE كاري نداره

بچه ها من تازه psp خریدم... یه سوال داشتم:
ورژن: 3.40 oe-a
همون اول آقا هومن برام بازی killzone و burnout: dominator رو ریخت.... حالا خودم لوکوروکو رو هم اضافه کردم.... حالا کیل زون و لوکوروکر رو اجرا میکنه ولی وقتی میخام برم تو برن اوت بیرون میاد و این ارور رو میده:
the gamecould not be started
80020148

یو ام دی هم داخل دستگاه هست(دمو)....... حالا چیکار کنم؟ این منوی ریکاوری که میگید کجاست؟!....
با تشکر

بچه ها من تازه psp خریدم... یه سوال داشتم:
ورژن: 3.40 oe-a
همون اول آقا هومن برام بازی killzone و burnout: dominator رو ریخت.... حالا خودم لوکوروکو رو هم اضافه کردم.... حالا کیل زون و لوکوروکر رو اجرا میکنه ولی وقتی میخام برم تو برن اوت بیرون میاد و این ارور رو میده:
the gamecould not be started
80020148

یو ام دی هم داخل دستگاه هست(دمو)....... حالا چیکار کنم؟ این منوی ریکاوری که میگید کجاست؟!....
با تشکر
دوست عزیز شما اول psp رو کاملا خاموش کن و بعد دوباره روشن کن به محض روشن شدن کلیدR رو نگه دار تا وارد منوی ریکاوری بشی.
در ضمن بعد از این که به ریکاوری رفتی برو به Advanced برو بعد Advanced Configuration بعد همه گزينه ها رو Disable كن.(البته این همون متن آقا مهدی هست;))

با دکمه پاور خاموش میکنم ولی روشن که میکنم r رو که نگه میدارم هیچی نمیشه!!!
باید صبر کنم تا وارد منو ها بشه بعد فشار بدم؟ یا موقعی که هنوز صفحه سیاهه؟
در هر دو حالت چک کردم ولی هیچ منویی نمیاد!!!!.........

با دکمه پاور خاموش میکنم ولی روشن که میکنم r رو که نگه میدارم هیچی نمیشه!!!
باید صبر کنم تا وارد منو ها بشه بعد فشار بدم؟ یا موقعی که هنوز صفحه سیاهه؟
در هر دو حالت چک کردم ولی هیچ منویی نمیاد!!!!.........
علیرضا خان گل گلاب برای خاموش کردن psp به طور کامل باید دکمه ی پاور رو به سمت بالا ببری و 5 تا 7 ثانیه تو همون حالت نگه داری.
بعد از این کار psp به طور کامل خاموش میشه
و حالا دکمه ی پاور رو دوباره به سمت بالا ببر و ول کن و سریعا دکمه ی R رو نگه دار.
اگه سوالی بود در خدمتیم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or