چه فرمتی هست.؟سلام دوستان
من با ورژن 3.3oeb راحت pes 6 بازی میکردم حالا به 3.3oec تبدیل کردم و دیگه نمیاد بالا اجراش میکنم صفحه مشکی میمونه و هیچ اتفاقی نمی افته
بعد میخام king kong اجرا نمیشه بازیشم iso نیست ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
من با ورژن 3.3oeb راحت pes 6 بازی میکردم حالا به 3.3oec تبدیل کردم و دیگه نمیاد بالا اجراش میکنم صفحه مشکی میمونه و هیچ اتفاقی نمی افته
بعد میخام king kong اجرا نمیشه بازیشم iso نیست ممنون میشم کمک کنید
سلام بچه ها!
ببخشید می خواستم بدونم بازی های Psp رو حدودا چند تومن می خرید؟
آخه من از یه جا تو ولیعصر می گیرم 1500 ، که فکر می کنم یه کم گرون باشه....
مرسی.
با سلام
من بازی UFEA 07 (champion ligs( که فرمتش ISO را گرفتم ولی وقتی در پوشه ISO کپی میکنم بازیش نمیاد . لطفا من ا راهنمایی کنید .
دوست عزیز باید بگم که بازی هایی که در ارشیو من هست تا حالا پسورد نداشتهسلام ...
بازی Midnight Club 3 برای باز کردن iso پسورد ميخواد که من ندارم گفتم شايد يکی از دوستان همين نسخه را داريد و بتونيد پسورد را در اختيار من بزاريد ؟!
اینی که گذاشتم درسته تو قسمت پایینی decomression اون قسمت اول رو به cso format تغییر بده بعد تو قسمت دوم فایل cso رو انتخاب کن و تو قسمت سوم اونجایی که میخای دی کمپرس کنی رو مشخص کن (ترجیحا تو فولدری که cso نبوده بهتره)این برنامه ای که گذاشتی اصلا کار نمیکنه لطفا یه سالمشو واسم بزارید تا راحت بتونم cso را به iso تبدیل کنم.
منم امتحان کردم کاملا درست بوداینی که گذاشتم درسته تو قسمت پایینی decomression اون قسمت اول رو به cso format تغییر بده بعد تو قسمت دوم فایل cso رو انتخاب کن و تو قسمت سوم اونجایی که میخای دی کمپرس کنی رو مشخص کن (ترجیحا تو فولدری که cso نبوده بهتره)
سلام ... بازی PES6 تونستم اجرا کنم اما چندتا مشکل دیگه دارم ...
بازی کینگ کنگ نمیتونم اجرا کنم بازیش iso نیست cso هم نیست به صورت pbp هست که دو تا فایل داخل گیم و بقیشو در روت میریزم اما اجرا نمیشه ... بازی PES2007 اجرا نمیشه ممنون میشم کمک کنید :blushing:
اونایی که داخل psp/game ریختی رو بریز توی game150 بعد از اجرای بازی در صفحه سیاه بایدکینگ کونگ کلا این فایل هارو داره KINGKONG و X که من داخل روت رم میریزم و 2 تا فولدر داره که خودش نوشته داخل قسمت psp/game بریزم تمام این کارارو میکنم اما اجرا نمیشه ... !