راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

مموری خودم يه مقدار از اين مموری کند تر هست
اما همچين مشکلی نداره و هر حجمی بهش بدم راحت ميخونه
امّا اين نه ، الان من مدال 500 مگابايتی رو روش که ميريزم ميخونه ، ولی اگه 2 تا بازی بشه يا مدال ايزو 1 گيگی رو بريزم ديگه نميخونه!
در مورد بازی مدال هم من خودم تا همين ديروز اين رو بازی ميکردم ، اما الان که چک کردم نه روی دستگاه من اجرا ميشه نه رو اون دستگاه!
نميدونم يه دفعه چرا اينجوری شده ، اما روی لودينگ مرحله گير ميکنه!
يه دفعه از امروز اينجوری شده!

مموری خودم يه مقدار از اين مموری کند تر هست
اما همچين مشکلی نداره و هر حجمی بهش بدم راحت ميخونه
امّا اين نه ، الان من مدال 500 مگابايتی رو روش که ميريزم ميخونه ، ولی اگه 2 تا بازی بشه يا مدال ايزو 1 گيگی رو بريزم ديگه نميخونه!
در مورد بازی مدال هم من خودم تا همين ديروز اين رو بازی ميکردم ، اما الان که چک کردم نه روی دستگاه من اجرا ميشه نه رو اون دستگاه!
نميدونم يه دفعه چرا اينجوری شده ، اما روی لودينگ مرحله گير ميکنه!
يه دفعه از امروز اينجوری شده!
اون مموری شما قیمتش 14 تومان هست اشغال ترین مموری های توی بازار

متاسفانه اینقدر مموری تقلبی زیاد شده که تشخیصش خیلی سخته .

سلام خسته نباشی من تو دستگاه بازی gta vcs ریختم ولی نمیدونم چرا تو بازی هی گیر میکنه. بعد میخواستم بدونم تو منوی seting .UMD Auto Estart باید روشن باشه یا خاموش.اگه اشکال از UMD یا هر چیزه دیگه هست لطفا بگین تا درست کنم خیلی ممنون.

سلام خسته نباشی من تو دستگاه بازی gta vcs ریختم ولی نمیدونم چرا تو بازی هی گیر میکنه. بعد میخواستم بدونم تو منوی seting .UMD Auto Estart باید روشن باشه یا خاموش.اگه اشکال از UMD یا هر چیزه دیگه هست لطفا بگین تا درست کنم خیلی ممنون.
اون UMD Auto start چيز ديگه اي هست. اون برا اينه كه وقتي دستگاه روشن ميشه UMD به طور اتومات اجرا ميشه.

در ضمن GTA كه داري Iso هست يا Cso ؟ اگه Cso (فشرده) هست اونو با برنامه هاي مربوطه به Iso تبديل كن و Iso بازي رو روي دستگاه كپي كن. اون وقت ديگه گير نميكنه و لگ نميزنه.

بچه ها يه راهنمايي ديگه براي اجرا كردن Sillent Hill بنويسيد.Thanx

شما روی OE یه devhook نصب کن که FW2.71 داشته باشه بعد devhook رو اجرا کن بعد
UMDEmulator رو بریز و اجرا کن در این زمان اگر ISO بازی در فولدر ISO باشه همه چی کامله .

cso هست با چه برنامه ای به iso تبدیل کنم من برنامشو ندارم میشه برام بزاری دانلودش کنم ازت خیلی ممنون میشم.

توی http://www.psp-hacks.com/file/900

هست

سلام من نمیدونم چرا بعضی از بازی ها تو دستگاه وقتی بازی میکنم هی گیر میکنه دستگاهم OE-A 3.2 هست مشکل از چی میتونه باشه لطفا کمکم کنید من تازه psp گرفتم. بعد دستگاه من چند بار هنگ کرد هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکرد مجبور شدم باطری شو در بیارم میخواستم ببینم همه psp اینجوری هستند یا واسه من ایراد داره بعد وقتی هنگ میکنه باطریشو در میارم دستگاه خراب نمیشه . با تشکر .

آخرین ویرایش:
سلام من نمیدونم چرا بعضی از بازی ها تو دستگاه وقتی بازی میکنم هی گیر میکنه دستگاهم OE-A 3.2 هست مشکل از چی میتونه باشه لطفا کمکم کنید من تازه psp گرفتم. بعد دستگاه من چند بار هنگ کرد هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمیکرد مجبور شدم باطری شو در بیارم میخواستم ببینم همه psp اینجوری هستند یا واسه من ایراد داره بعد وقتی هنگ میکنه باطریشو در میارم دستگاه خراب نمیشه . با تشکر .

گير كردن بازي و تيكه تيكه شدن چند تا عامل ميتونه داشته يكي اينكه مموري كه داري تقلبي هست و اصلا بدرد نميخوره.
دوم اينكه بازي شما فشرده شده هست.
بنابراين بهتره بازي رو از حالت فشرده خارج كنيد و به Iso تبديل كنيد يا اينكه سرعت CPU رو بيشتر كنيد.
هنگ كردن دستگاه هم ممكنه برا همه پيش بياد و تنها راهش همون در آوردن باتري هست.

بله بازی من فشرده است با چه برنامه ای درستش کنم میشه اون برنامرو واسم بزارید خیلی ازت ممنون میشم فرمت بازی cso هست دستگاهمم 3.2 OE-A

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or