راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

بهترین فرمت فشرده بازی کدومه؟
من میخام بازیهام رو فشرده کنم بهتره از کدوم استفاده کنم؟
Dax یا Cso یا Jso ؟
ورژن هاي OE كه فقط CSO رو ساپورت ميكنه ...
پس CSO رو انتخاب كن ...
درضمن DAX و CSO اختلاف فشرده سازيشون فكر نكنم به بيشتر از 10MG برسه ...

سلام خسته نباشی من هرچی تو قسمت برنامه ها دنباله برنامه پخش اهنگ برنامه djpsp گشتم پیدا نکردم اگه میشه فایله دانلودشو برام بزارید صدای psp خیلی کمه لطفا کمکم کنید ممنون:confused:

سلام خسته نباشی من هرچی تو قسمت برنامه ها دنباله برنامه پخش اهنگ برنامه djpsp گشتم پیدا نکردم اگه میشه فایله دانلودشو برام بزارید صدای psp خیلی کمه لطفا کمکم کنید ممنون:confused:
http://rapidshare.com/files/26708689/DJSP.rar.html
نکته :
اگه از فریمور 3 به بالا استفاده میکنی , موزیک هات رو در PSP/Music کپی . بعد با djsp اجرا میتونی کنی

اقا كمك من امروز يه psp گرفتم 3 ساعته نميتونم بازي توش بريزم از سيستم نسب بازي هم هيچي نميدونم و اينم بگم كه بازي رو توي فولدر iso نصب ميكنم ولي ... فقط جون مادرتون سريع

خوب ميدونم عزيز مشكل اينه كه توي مموري كه ميرم ايكون بازي مثل چجوري بگم انگار شكسته بعد تو بازي هم نميره umd هم گذاشتم نشد فكر كنم مشكل از اين devhook باشه اين اصلا چي هست وكجا بايد نصب بشه در ضمن فرمورم هم 10 3 است خواهشن كمك كنيد

خوب ميدونم عزيز مشكل اينه كه توي مموري كه ميرم ايكون بازي مثل چجوري بگم انگار شكسته بعد تو بازي هم نميره umd هم گذاشتم نشد فكر كنم مشكل از اين devhook باشه اين اصلا چي هست وكجا بايد نصب بشه در ضمن فرمورم هم 10 3 است خواهشن كمك كنيد
عزیز جون شما وقتی 3.10 داری چرا دیوهوک ریختی 3.10 خودش به تنهایی بازی رو اجرا میکنه

1. فریم ویرت 3.10 Oe هست؟
2. دوهوک لازم نداری اصلا
3. همه بازی ها رو کپی می کنی اینطوری میشه یا فقط یه بازی رو امتحان می کنی این طوری میشه ؟

سلام ...
دوستان من فقط ۱ بازی را نتونست اجرا کنم اونم pes هست ... pes6 را که اجرا ميکنم منوی انتخاب زبان مياد و بعد سيو هم ميکنه و لوگوی کونامی و بعد صفحه سياه ميشه و هيچی به هيچی ! ۲۰۰۷ هم اصلا اجرا نميشه ... مشکل از کجاست ؟ 3.10 oe

من دقيقاً همين مشکل رو برای بازی pes6 روی کامپيوتر داشتم...
به نظر ميرسه يک سری کامل از اين بازی ها چه در اينترنت و چه در بيرون دچار اين مشکل عجيب هستند!
چون من CD شرکتش رو هم عوض کرده بودم و فرقی نکرد...
در هر صورت به نظر ميرسه اين Version شما برای PSP هم از همون ورژن هاست...
برای 2007 هم هيچ مشکلی نداره من خودم از اينترنت دانلود کردم و با 3.10 هم راحت اجرا کردم...
حتماً فايل بازيت مشکل داره ، سعی کن عوضش کنی
چون خيلی زياد پيش مياد که خراب بازی هارو ايميج ميگيرند و به سرعت همه جا پخش ميشه...
اطلاعات تکميلی و کارشناسی تر ديگه به عهده مديران

سلام ...
دوستان من فقط ۱ بازی را نتونست اجرا کنم اونم pes هست ... pes6 را که اجرا ميکنم منوی انتخاب زبان مياد و بعد سيو هم ميکنه و لوگوی کونامی و بعد صفحه سياه ميشه و هيچی به هيچی ! ۲۰۰۷ هم اصلا اجرا نميشه ... مشکل از کجاست ؟ 3.10 oe

سلام ...
این فایل با فرمت pmf رو میتونید جای گزین اون دموی اول بازی کنید تا بازی اجرا شه ! فقط اسم اون رو به pes6 تغییر بدین.
از این فایل برای کم حجم کردن بازی ها میتونید استفاده کنید (خیلی بدردتون میخوره)
برای کم حجم کردن بیشتر بازی pes6 هم میتونی زبانهای مختلف رو جز انگلیسی پاک کنید.
لینک دانلود :
http://rapidshare.com/files/6917979/PMF_File_4_Convert-_BY_TAMBAL.rar.html
2007 هیچ مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or