راهنمایی در مورد اجرای بازی ها

تنظیمات ریکاوری دستکاری شده
اگر شب اومدم برات میگم اگر کسی نگفت ;)

فقط تنها چيزي كه داخل ريكاوري دستكاري شده همون سرعت CPU هست كه از حالت پيش فرض به 333 تغييرش دادم هردو رو يعني هم براي UMD رو و هم براي MSD رو...به نظرت اين مي تونه مشكل ايجاد كنه! بچه ها كه مي گن موردي نداره سرعت CPU رو زياد كني! باقي تنظيمات همون تنظيمات خودتونه.

شما باید این تنضیماتی که آقا هومن گزاشته رو تو psp انجام بدی.لینکشو پایین میزارم هر جا مشکلی بود بپرس.
شما برو به تاپیک زیر و پست 1382 رو بخون:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=179380#post179380

ممنون اين تنظيمات رو انجام داده بودم.
ولي در كل شماهم خسته نباشي ،آخه تو اين تاپيك هركي به مشكل خورده شما زرتي اين لينكو داديد حتي زحمت 2 دقيقه تايپ هم به خودتون نداديد! بعد مي فرماييد" اگه مشكلي داشتي بپرس"!!! اگر وقت راهنمايي كردن نداريد خوب مجبور نيستيد...يه انتقاد دوستانه بود اميدوارم به دل نگيري.:love:

ولي هنوز مشكل من با اين دوتا بازي برطرف نشده از دوستان هر كي مي تونه لطفا يه كمكي بكنه.اگرم نتونست اشكال نداره!چون زياد مهم نيست.

ولي در كل شماهم خسته نباشي ،آخه تو اين تاپيك هركي به مشكل خورده شما زرتي اين لينكو داديد حتي زحمت 2 دقيقه تايپ هم به خودتون نداديد! بعد مي فرماييد" اگه مشكلي داشتي بپرس"!!! اگر وقت راهنمايي كردن نداريد خوب مجبور نيستيد...يه انتقاد دوستانه بود اميدوارم به دل نگيري

آقا بهروز گل دلیل اینکه من این لینک رو میدم اینه که:
1.من و بسیاری از بچه ها حدود یه هفته به خاطر همین تنضیمات نمی تونستیم بازی کنیم.
2.من دیدم هومن بالا نوشته(تنظیمات ریکاوری دستکاری شده
اگر شب اومدم برات میگم اگر کسی نگفت) دیدم بهت بگم شاید درست بشه.

فقط تنها چيزي كه داخل ريكاوري دستكاري شده همون سرعت CPU هست كه از حالت پيش فرض به 333 تغييرش دادم هردو رو يعني هم براي UMD رو و هم براي MSD رو...به نظرت اين مي تونه مشكل ايجاد كنه! بچه ها كه مي گن موردي نداره سرعت CPU رو زياد كني! باقي تنظيمات همون تنظيمات خودتونه.

ولي در كل شماهم خسته نباشي ،آخه تو اين تاپيك هركي به مشكل خورده شما زرتي اين لينكو داديد حتي زحمت 2 دقيقه تايپ هم به خودتون نداديد! بعد مي فرماييد" اگه مشكلي داشتي بپرس"!!! اگر وقت راهنمايي كردن نداريد خوب مجبور نيستيد...يه انتقاد دوستانه بود اميدوارم به دل نگيري.:love:

ولي هنوز مشكل من با اين دوتا بازي برطرف نشده از دوستان هر كي مي تونه لطفا يه كمكي بكنه.اگرم نتونست اشكال نداره!چون زياد مهم نيست.

ايميجي كه از بازي دارين مشكل نداره؟

روي دستگاه هاي ديگه اجرا شده؟

بچه ها من بازی prince of persia rival sword رو ریختم ولی وقتی میرم تو بازی وسط پخش دموی اول بازی که دستهاش رو روی سرش میگیره گیر میکنه و دیگه هیچی......
فرمت بازی cso هست.... ورژن psp من هم 3.40 oe هست.... سرعت cpu رو هم زیاد کردم اثری نکرد!
لطفا یکی منو راهنمایی کنه!

بچه ها من بازی prince of persia rival sword رو ریختم ولی وقتی میرم تو بازی وسط پخش دموی اول بازی که دستهاش رو روی سرش میگیره گیر میکنه و دیگه هیچی......
فرمت بازی cso هست.... ورژن psp من هم 3.40 oe هست.... سرعت cpu رو هم زیاد کردم اثری نکرد!
لطفا یکی منو راهنمایی کنه!
با یه برنامه مثل UMDGEN به iso تبدیل کن شاید درست بشه.

احسان جان این برنامه رو از یه جا گرفتم ولی برای تبدیل iso هستش!
ورژن 2.00 این برنامه هست....
شما که این همه زحمت میکشی لطفا لینک دانلود اینی رو که میگی رو بده!
با تشکر

با تشکر

اون برنامه رو ولش کن با این کار کن
http://www.psp-hacks.com/file/1029

با تشکر
شما برنامه PSP ISo COMPRESSOR 1.4 رو دانلود كن.
اون همه نوع فرمت بازي ها رو به همديگه مي تبديله.

سلام منم یه همچین مشکلی دارم...!بعد از اجرای بعضی بازیها صفحه سیاه میشه و هیچ...!
تنظیمات رو هم همین طور انجام دادم حالا چه کنم...!؟
همچنين شما (((( اين پست )))) رو بخون و تنظيمات ريكاوري رو به دقت انجام بده ...
براي ورود به بخش ريكاوري، PSP رو به طور كامل خاموش كن. (كليد Power رو 5-6 ثانيه به بالا نگه دار !)
بعد PSP رو روشن كن و بلافاصله دكمه R رو نگه دار !

دوستان سلام . من یه بازی Tekken گیر اوردم به حجم GB1.749 با فرمت ISO . اما زمانی که بازی را اجرا می کنم یه تصویر سیاه میاد و دیگه هیچ چیز دیگه نشون نمیده . آیا اشکال از بازی هست یا چیزه دیگه . البته من بقیه بازی ها را به راحتی اجرا می کنم . این کار هم روی دو تا مموری با دو تا PSP امتحان کردم .
لطفا راهنماییم کنید تا بفهمم چگونه این بازی را میتونم اجرا کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or