نهنه قربونت برم اشکالی نداره. منظورت اینه که برم زیر اب؟
نهنه قربونت برم اشکالی نداره. منظورت اینه که برم زیر اب؟
من که اهرمی نمیبینم، کجاست؟نه، Q رو بزنین، بعدا رو اون صخره ها Middle Mouse رو بزنین،اون صخرهها خراب شن، بعدا خودتون بپرین تو آب از انور بیاین بیرون، اون اهرم رو بکشین تا یه پل بیاد بالا، بعدا برگردین، برین رو ماشین، ادامه بدین راه رو.
من که اهرمی نمیبینم، کجاست؟
این مشکل Phasewalker یه باگ خیلی بدی هست، تو آپدیت 3 حل شده، اگه میتونین اونو بریزین، اگه هم نمیتونین تو تاپیک مشکلات یه راه Alternative دیگه هست که یکم سخت تر هست.دوستان من یه ۳۰ ساعتی بازی کردم رسیدم اینجا که عکسشو گذاشتم این قدرت پورتال جدیدو از اون خانومه گرفتم ولی اومدم اینجا کار نمیکنه بازیم Update 2 کردم
![]()
![]()
وقتی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
مرسی دارم آپدیت 3 میگیرم اگه درست نشد لطفا اون یکی راه رو بفرماییداین مشکل Phasewalker یه باگ خیلی بدی هست، تو آپدیت 3 حل شده، اگه میتونین اونو بریزین، اگه هم نمیتونین تو تاپیک مشکلات یه راه Alternative دیگه هست که یکم سخت تر هست.
بچه ها من اینجا چیکار کنم؟؟؟؟![]()
دوستان اینجا چیکار کنم؟
راهی پیدا نمیکنم که برم جایی کاری بکنم.
![]()
اینجا همون جایی هست که دومین Dead Lord رو پیدا میکنی و میفرسته دنبال روح ها؟ پلهها شکستن و از در و دیوار آمدین بالا؟ اگه اونجا هست که اونجا باید یک روح باشه، برین جلوش E رو بزنین، بعدا برگردین، اگه نیست یا باگ هست، یا من جای اشتباه رو میگم
اینجا همون جایی هست که دومین Dead Lord رو پیدا میکنی و میفرسته دنبال روح ها؟ پلهها شکستن و از در و دیوار آمدین بالا؟ اگه اونجا هست که اونجا باید یک روح باشه، برین جلوش E رو بزنین، بعدا برگردین، اگه نیست یا باگ هست، یا من جای اشتباه رو میگم![]()