راهنمایی در مراحل Darksiders II

سلام به همگی
من تو این مرحله تو کشتن این غول Jamaerah The Scribe گیر کردم یکی کمک کنه
[h=1][/h]

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

یکی لطفاً کمک کنه

سلام به همگی
من تو این مرحله تو کشتن این غول Jamaerah The Scribe گیر کردم یکی کمک کنه

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------

یکی لطفاً کمک کنه

شما سعی کن هر وقتی که فرصت ضربه زدن بهش رو داشتی بزنیش تا موقعی که پرواز کنه.بعد روی زمین دقیقا اونجایی که اون وایستاده بود یه پرتال هست.وقتی پرواز کرد و از روی اون بلند شد پرتال رو باز کن دیواره ی بالایی اون اتاق رو که نگاه کنی چندتا پرتال می بینی یکی از اون ها رو باز کن.موقعی که پرواز می کنه سعی می کنه با یه لیزر بهت آسیب برسونه.وقتی لیزر رو می زنه روی زمین چند لحظه ای مکث می کنه بعد لیزر رو می کشه طرفت.شما باید یه جوری وایسی که وقتی لیزر رو کشید طرفت لیزر بیفته توی پرتال اولی که باز کردی و از پرتال دومی که باز کردی بخوره به خودش OK.:d:d:d

به همین سادگییییییییییی!!!:)):d:))

سلام من اینجا گیر کردم چطوری این گوی رو ببرم اینور اب؟اینم عکس:
n8p2bpmcyafzndgf5o.jpg

n8p2bpmcyafzndgf5o.jpg
دقیقاً یادم نیست کدوم Chapter هست ولی‌ بعضی‌ جاها حتما لازم نیست اون رو هم ببرین بعد اینکه جایی‌ واسه وصل زنجیر پیدا کردین، باید پیاده شین به راه ادامه بدین.
پیدا هم نکردین معمولا تو رودخونه جاهایی‌ هست که بشه ازش بالا رفت :دی

آخرین ویرایش:
n8p2bpmcyafzndgf5o.jpg

دوست عزیز شما باید در اینجا با Q اون صخره های آلوده رو هدف بگیری بعد با Middle Mouse با زنجیر این غول اون ها رو که نابود کنی بقیش حلللللللللللله!!!:d
به همین سادگییییییییییییییی دوست عزیز!!!:)):d:))

دوست عزیز شما باید در اینجا با Q اون صخره های آلوده رو هدف بگیری بعد با Middle Mouse با زنجیر این غول اون ها رو که نابود کنی بقیش حلللللللللللله!!!:d
به همین سادگییییییییییییییی دوست عزیز!!!:)):d:))
خیلی ممنون دوست عزیز.
ولی من منظورتو از صخره های الوده نفهمیدم.
میشه بیشتر توضیح بدی. ممنون میشم.
ولی من منظورم این بود که این گوی رو چطور ببرم اونور اب نه خودم برم اینور اب.

خیلی ممنون دوست عزیز.
ولی من منظورتو از صخره های الوده نفهمیدم.
میشه بیشتر توضیح بدی. ممنون میشم.
ولی من منظورم این بود که این گوی رو چطور ببرم اونور اب نه خودم برم اینور اب.
همون، صخره زرد‌ها که انور آب هستنMiddle Mouse ، (دکمه وسطیMouse رو) بزنین زنجیر رو پرت می‌کنه می‌زنه اونارو می‌شکنه، معمولا پشت اونا چیز به درد بخوری هست.

نه نرسیدم

من فکر می کنم بدونم که شما دقیقا کجا هستید.به سمت راست برید تا به دوتا ورودی برسید.یکی از ورودی ها پله می خوره به یه در بزرگ یه ورودی دیگه هم هست که کنار اون ورودی قبلی هست شما برید اونجا و برگردید به سالن قبلی(از نقشه استفاده کنید)یعنی دقیقا پشت اون در بزرگ وقتی به اونجا رسیدید اگر دور و برتون رو یه دید بزنید دو یا سه تاورودی دیگه هست اونجا ها رو تا ته برید به اون عکس می رسید.

---------- نوشته در 09:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------

یعنی زنجیرش تا اونجا میکشه؟

قطعا می کشه ولی اگر هم نکشید یکم برو جلوتر.

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:52 PM ارسال شده بود ----------

یعنی زنجیرش تا اونجا میکشه؟

زیر اون زنجیر ها یه کلید هست که یه پل رو می کشه بیرون با استفاده از اون می تونی گوی رو رد کنی دوست عزیز!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or