ABSOLOM
کاربر سایت
اپلود کن دوست عزیز.
اگه بلد نیستی اپلود کنی جاشو به من بگو تا خودم اپلود کنم. دوست من
برو به START گوشه ی پایین سمت چپ DESKTOP.پایین پایین توی SEARCH اسم فایل رو تایپ کنی خودش برات پیدا می کنه.دوست من!
اپلود کن دوست عزیز.
اگه بلد نیستی اپلود کنی جاشو به من بگو تا خودم اپلود کنم. دوست من
سلام به همگی
من تو این مرحله تو کشتن این غول Jamaerah The Scribe گیر کردم یکی کمک کنه
---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:37 PM ارسال شده بود ----------
یکی لطفاً کمک کنه
دقیقاً یادم نیست کدوم Chapter هست ولی بعضی جاها حتما لازم نیست اون رو هم ببرین بعد اینکه جایی واسه وصل زنجیر پیدا کردین، باید پیاده شین به راه ادامه بدین.سلام من اینجا گیر کردم چطوری این گوی رو ببرم اینور اب؟اینم عکس:
![]()
سلام من اینجا گیر کردم چطوری این گوی رو ببرم اینور اب؟اینم عکس:
![]()
خیلی ممنون دوست عزیز.دوست عزیز شما باید در اینجا با Q اون صخره های آلوده رو هدف بگیری بعد با Middle Mouse با زنجیر این غول اون ها رو که نابود کنی بقیش حلللللللللللله!!!:d
به همین سادگییییییییییییییی دوست عزیز!!!:d
![]()
همون، صخره زردها که انور آب هستنMiddle Mouse ، (دکمه وسطیMouse رو) بزنین زنجیر رو پرت میکنه میزنه اونارو میشکنه، معمولا پشت اونا چیز به درد بخوری هست.خیلی ممنون دوست عزیز.
ولی من منظورتو از صخره های الوده نفهمیدم.
میشه بیشتر توضیح بدی. ممنون میشم.
ولی من منظورم این بود که این گوی رو چطور ببرم اونور اب نه خودم برم اینور اب.
همون، صخره زردها که انور آب هستنMiddle Mouse ، (دکمه وسطیMouse رو) بزنین زنجیر رو پرت میکنه میزنه اونارو میشکنه، معمولا پشت اونا چیز به درد بخوری هست.
نه نرسیدم
یعنی زنجیرش تا اونجا میکشه؟
یعنی زنجیرش تا اونجا میکشه؟
زیر کدوم زنجیره ها کلید هست؟
من زنجیره نمیبینم که.
نه قربونت برم اشکالی نداره. منظورت اینه که برم زیر اب؟آخ آخ حواسم نبود معذرت می خوام زیر اون صخره ها واقعا ببخشید!!!!!