راهنمایی در مراحل Darksiders II

من تو این قسمت بازی گیر کردم هر چی این بمب رو به طرف اون یکی روحم تو اون طرف پرتال پرت می کنم نمیگیردش و کنارش میوفته زمین و میترکه
1626.jpg

می شه از بیرون اینجا و اونجایی که می خوای بمب رو بندازی برام یه عکس بزاری تا راهنماییت کنم؟

شما اصلا نمی تونی از اونجا رد بشی.یا اگر می تونی Fast Travel اگر نمی تونی برات بزارم؟رو انجام بده یا اینکه همه ی راه رو برگردی OK.

همه ی راه رو چرا برگردم کار من مگه اینجا تموم شده؟
واضح تر توضیح بده دوست عزیز که چیکار کنم ممنون.

اینجا موندم با کمک های که کردین تونستم اون غول رو رد کنم حالا با ترینر پریدم رفتم اون ور حالا نمیدونم چیکار کنم چطور از آب رد بشم.
اینم عکس:
2dgvi5gmj8x760zz2rd.jpg

سلام
نیاز نیست از آب رد بشی.نقشه رو بزن برو به اون قسمت دایره زرده
توی نقشه که رفتی برو رو دایره زرده اینتر بزن

اسپیسو چیه و گجاست؟
(چقدر زود به زود جواب میدین ماشاالله چشتون نزنم.)
خواهشش میکنم
بابا دکمه بزرگه روی صفحه کلید (space)

---------- نوشته در 02:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

خواهشش میکنم
بابا دکمه بزرگه روی صفحه کلید (space)
ردش کردی؟

سلام من تو مرحله ی 5 گیر کردم تمام جا ها رو هم رفتم نمیدونم باید برم کجا یه اهرم طلایی هم هست نمیتونم برم بالا ازش استفاده کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o

سلام من تو مرحله ی 5 گیر کردم تمام جا ها رو هم رفتم نمیدونم باید برم کجا یه اهرم طلایی هم هست نمیتونم برم بالا ازش استفاده کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-o

سلام
میتونی عکس بزاری

---------- نوشته در 02:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 PM ارسال شده بود ----------

اسپیسو چیه و گجاست؟
(چقدر زود به زود جواب میدین ماشاالله چشتون نزنم.)

رد نکردی هنوز؟

سلام
عکس بزار تا راهنماییتون کنم

---------- نوشته در 02:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:44 PM ارسال شده بود ----------

اقا من باید کلاً از اونجا برم بیرون؟
مطمئن باشم؟ این همه راه نرم بعدش باید بیام سر جای خودم.
آره برو بیرون
آخرشم اون علامت زردرو پیدا نکردی؟

سلام
میتونی عکس بزاری

---------- نوشته در 02:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 PM ارسال شده بود ----------

رد نکردی هنوز؟
نه داداش فعلا نمیتونم رد کنم چون سرعت بازیه امده پایین عصابم خورد شده.
باید کامپیوترم رو چند دقیقه ای خاموش کنم خنک بشه دو باره بیام بازی کنم.
اعصابمو خورد کرده شما فکری به ذهنتون نمیرسه که اینطوری نشه. فکر کنم یه فن دیگه باید براش بخرم.

---------- نوشته در 02:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:45 PM ارسال شده بود ----------

سلام
عکس بزار تا راهنماییتون کنم

---------- نوشته در 02:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:44 PM ارسال شده بود ----------

آره برو بیرون
آخرشم اون علامت زردرو پیدا نکردی؟

خیلی ممنون از راهنماییت علامت زرد رنگو پیدا کردم.
بازم تشکر میکنم.

---------- نوشته در 02:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:47 PM ارسال شده بود ----------

راست میگه شما یه عکس بزار ببینیم چی میگی.!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or