من یادم مونده که باید نگه داری تا پرت کنه! در کّل Middle Mouse لازم هست واسه کشتن Bossدوست عزیز احتیجی نیست شما Middle Mouse رو نگهداری فقط یکبار همین کلید رو بزنی پرتاب کنه کافی.![]()
من یادم مونده که باید نگه داری تا پرت کنه! در کّل Middle Mouse لازم هست واسه کشتن Bossدوست عزیز احتیجی نیست شما Middle Mouse رو نگهداری فقط یکبار همین کلید رو بزنی پرتاب کنه کافی.![]()
داداش من نمیدونم ترینر کجاست خواهش میکنم راهنمایی کنید.دوستان از سایت زیر اسم بازی سرچ کنید ترینرو دانلود کنید حالشو ببرید
اینقدر هی منت نکشید
GameCopyWorld - Mirrors - No-CD, No-DVD Patches, Game Fixes, Trainers & Cheats
اونایی هم که با کپسول (کنسولها بازی میکنن سوت بزنید دیگه کاری نمیشه کرد)
بای
تو اون سایت، وقتی وارد شودین تو، سمت راست یه قسمتی هست واسه سرچ، اونجا اسم بازی رو بزنین میاره. بعدا ترینری که مربوط میشه به Version 1.0 رو دانلود کنین. طرز استفاده که هم تو همون صفحه 17 که هست.داداش من نمیدونم ترینر کجاست خواهش میکنم راهنمایی کنید.
من تو اون غول موندم همون غول عنکبوتی که باید با توپ بزنیش ولی نمیشه ممنون میشم کمک کنید. 1 ماهه همین جا گیر کردم.
بازی 17تا level داره
یا همون جور که گفتن 17تا chapter
اون level یی که شما می گید مختص کاراکتر خودتونه که تا 30می تونید بالا برید
احتمالا با آپدیت های بعدی این لول های کاراکتر ها افزایش پیدا کنه ولی chapter ها افزایش پیدا نمی کنه
---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------
دوستان من منظورم از level تعداد مراحل بازیه!
بالاخره 30 تاست یا 17تا؟
سلام کسی میدونه چطور میشه اون جایی که یک سخره هست رو رد کرد
17 تا
دوستان من منظورم از level تعداد مراحل بازیه!
بالاخره 30 تاست یا 17تا؟
عزیز شما ببین من از چه حرفی نقل قول زدم بعد بیا این حرف رو بزندوست عزیز ایشون دارن میپرسن باگ چی هست ما هم براش توضیح دادیم تا روشن بشن
اگه چیز بدی گفتیم بعد بیاین بگین!
ما هم میتونستیم بگیم ترینر استفاده کن اما اول پرسیدن باگ چی هست!
از این لینک برو دانلود کن رد کن مرحلروداداش من نمیدونم ترینر کجاست خواهش میکنم راهنمایی کنید.
من تو اون غول موندم همون غول عنکبوتی که باید با توپ بزنیش ولی نمیشه ممنون میشم کمک کنید. 1 ماهه همین جا گیر کردم.
از اون دری که اونجا باز می شه میری اونور و یه میله هستمن تو قسمت psychameron گیر کردم بعد اینکه اون عنکبوت بزرگو میکشم کجا باید برم
بعد اگر کسی سیو کمی قبل یا بعد از psychameron رو داره برام آپ کنه , ترینر استفاده کردم تمام آپگرید هام پاک شد دیگه هم آپگرید نمیشه کرد
پیشاپیش ممنون!!!
من تو قسمت psychameron گیر کردم بعد اینکه اون عنکبوت بزرگو میکشم کجا باید برم
بعد اگر کسی سیو کمی قبل یا بعد از psychameron رو داره برام آپ کنه , ترینر استفاده کردم تمام آپگرید هام پاک شد دیگه هم آپگرید نمیشه کرد
پیشاپیش ممنون!!!
من تو قسمت psychameron گیر کردم بعد اینکه اون عنکبوت بزرگو میکشم کجا باید برم
پیشاپیش ممنون!!!
عزیز فقط media fire فیلت-رهداداش این سایتی که گذاشتی لینک دانلود ترینر هاش ف ی ل ت ر ه یکی دیگه بزار دوست من.
فکر کنم منظر ایشو Gamecopyworld باشهعزیز فقط media fire فیلت-ره
اون دو تا سروره دیگه فیلت-ر نیستن
از persian Gig بگیر
مدیران محترم
با نوشتن یه کلمه فی-لتر سایت دیگه فیل-تر نمی شه هاا
دیگه فک نمی کنم مملکت اینقدر بی صاحاب شده باشه