راهنمایی در مراحل Darksiders II

دوستان اینم همون مرحله ای که گفتم.:| عکسم گرفتم.:| اینجا باید از اونطرف روی یکی از اونا وایستم از اون طرفم از اون باریکه راه رد شم. ولی منکه نمیتونم.لولمم 8ـه.:| حالا بگید باید چه کرد.:|

s4335_20120906_17.jpg

داداش شما جلوتر يك قدرتي رو مي گيري كه مي توني سه تا نوكر احضار كني بعد نوكررو مي زاري رو يكي يه نوكر ديگه رو ميزاري رو اون يكي فهميدي
الانم بايد از سمت چپيه بري رفتي رو كليد زود رو ديوار راه برو برسي اون طرف و سط راه هم بايد بپري رو ديوار بغلي و اگرنه ميافتي

داداش شما جلوتر يك قدرتي رو مي گيري كه مي توني سه تا نوكر احضار كني بعد نوكررو مي زاري رو يكي يه نوكر ديگه رو ميزاري رو اون يكي فهميدي
الانم بايد از سمت چپيه بري رفتي رو كليد زود رو ديوار راه برو برسي اون طرف و سط راه هم بايد بپري رو ديوار بغلي و اگرنه ميافتي

آقا دستت درد نکنه.فهمیدم.

آقا دستت درد نکنه.فهمیدم.

اون نیرویی که اون دوستمون بهت گفته اینجا هیچ کارایی نداره ولی مسیری که به شما داده درسته.
شما جلوتر از اینجا یه نیرویی می گیری که خودت به شکل یه مجسمه می شی و دوتا روح عین خودت میاد.
وقتی نیرو رو به دست آوردی برو روی یکی از سکو ها بعد تبدیل شو با یکی از روح ها برو روی اون یکی سکو با روح دومی از روی دیوار برو اون طرفOK.

به همین سادگیییییییییییییی!!!

داداش من با همون سه تا روح كينگ ها اون تيكه رو رد كردم بازي رو دوبار تموم كردم تو دور سومم لامصب هنوزم يك سري از آيتم ها رو دارم جديد پيدا مي كنم و تو دوباري كه تمومش كردم پيدا نكرده بودمشون

سلام دوستان
من وسطای مرحله ی 16 گیر کردم
اونجا که از اون پایین آتیشا و میله ها میاد بالا و باید فرار کنی از روی دیوار
هر کار میکنم نمیتونم برم سمت راست از روی چوبا
فقط مال من اینجوری میشه؟ یا کلا بازی مشکل داره؟

سلام دوستان
من وسطای مرحله ی 16 گیر کردم
اونجا که از اون پایین آتیشا و میله ها میاد بالا و باید فرار کنی از روی دیوار
هر کار میکنم نمیتونم برم سمت راست از روی چوبا
فقط مال من اینجوری میشه؟ یا کلا بازی مشکل داره؟

بازی هیچ مشکلی نداره چون من اونجا رو رد کردم .
اگر می شه شما یه عکس از اون تیکه برام بزار تا من به شما بگم تا باید چه کاری انجام بدیدOK.

آخرین ویرایش:
بفرما داداش
31gzng5g0v7l8wrl72on.jpg

ببخشید کیفیتش کم هست با گوشی گرفتم
اون دسته ی روبه رو که روش میپری میاد پایین بعد آتیشا شروع میکنن میان بالا
فهمیدم اونجا نباید برای رفتن به راست A رو بزنم باید اول S رو بزنم بعد A رو که بره
ولی وقت کم میاد و اونا میرسن بهم و بعدش خلاص:(

داداش چطور 17 تا level داره؟
من الان level 20هستم!
بله این اشتباه بچه هاس
هر کسی به میزانی که از اسلحه ها و از قدرت ها استفاده میکنه کلا موجودات رو از بین میبره لولش میره بالا که میتونه قابلیت هاش رو آپگرید کنه
یه چیزی شبیه لول شمشیر های خدای جنگ!

داداش چطور 17 تا level داره؟
من الان level 20هستم!
بله این اشتباه بچه هاس
هر کسی به میزانی که از اسلحه ها و از قدرت ها استفاده میکنه کلا موجودات رو از بین میبره لولش میره بالا که میتونه قابلیت هاش رو آپگرید کنه
یه چیزی شبیه لول شمشیر های خدای جنگ!
بازی 17تا level داره
یا همون جور که گفتن 17تا chapter
اون level یی که شما می گید مختص کاراکتر خودتونه که تا 30می تونید بالا برید
احتمالا با آپدیت های بعدی این لول های کاراکتر ها افزایش پیدا کنه ولی chapter ها افزایش پیدا نمی کنه

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:25 PM ارسال شده بود ----------

بفرما داداش

ببخشید کیفیتش کم هست با گوشی گرفتم
اون دسته ی روبه رو که روش میپری میاد پایین بعد آتیشا شروع میکنن میان بالا
فهمیدم اونجا نباید برای رفتن به راست A رو بزنم باید اول S رو بزنم بعد A رو که بره
ولی وقت کم میاد و اونا میرسن بهم و بعدش خلاص:(
دیگه این به سرعت عمل خودت بستگی داره
قلقی نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or