راهنمایی در مراحل Darksiders II

عکس اولت درسته کارها رو درست انجام دادی ولی اگر با PC بازی می کنی باید راست کلیک رو حدود سه ثانیه نگهداری بعد ول کنی البته موقع باز کردن پرتال ها.OK

---------- نوشته در 05:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من الآن بازی رو تموم کردم هرکی به راهنمایی احتیاج داره یا یه پیام خصوصی برام بفرسته یا اینکه توی همین Page مشکلش رو برام بزاره البته با عکس.:d:dOK

اینجا اول اینو فعال میکنم
http://img4up.com/up2/64305096339083053722.jpg

بعد میرم اینو فعال میکنم ولی کار نمیکنه.
http://img4up.com/up2/32226711043664946321.jpg
چکار باید بکنم؟؟؟

اینجا اول اینو فعال میکنم
http://img4up.com/up2/64305096339083053722.jpg

بعد میرم اینو فعال میکنم ولی کار نمیکنه.
http://img4up.com/up2/32226711043664946321.jpg
چکار باید بکنم؟؟؟

کاری که انجام میدی اشتباه چون وقتی یه پرتالی رو باز می کنی و موقعیتت رو عوض می کنی باعث می شه پرتال اول بسته بشهOK.;)
توی عکس اولت توی اون برجی.از همون راهی که اومدی برگرد.به پایین پله ها که رسیدی برو به سمت چپ اون دور و بر رو خوب بگردی یدونه کریستال فعال دیگه هم هست اگر پیداش کردی که هیچی ولی اگر نتونستی یه عکس کلی برام بزار تا کامل راهنماییت کنمOK.;):d

کاری که انجام میدی اشتباه چون وقتی یه پرتالی رو باز می کنی و موقعیتت رو عوض می کنی باعث می شه پرتال اول بسته بشهOK.;)
توی عکس اولت توی اون برجی.از همون راهی که اومدی برگرد.به پایین پله ها که رسیدی برو به سمت چپ اون دور و بر رو خوب بگردی یدونه کریستال فعال دیگه هم هست اگر پیداش کردی که هیچی ولی اگر نتونستی یه عکس کلی برام بزار تا کامل راهنماییت کنمOK.;):d[/QUOTE
]

:D
این غول چاقه رو صندلیه آخرش که میره بالا هر کاری میکنم نیمیشه زدش.راه خاصی داره؟

آخرین ویرایش:
توی عکس اولت توی اون برجی.از همون راهی که اومدی برگرد.به پایین پله ها که رسیدی برو به سمت چپ اون دور و بر رو خوب بگردی یدونه کریستال فعال دیگه هم هست اگر پیداش کردی که هیچی ولی اگر نتونستی یه عکس کلی برام بزار تا کامل راهنماییت کنمOK.;):d[/QUOTE
]

:D
این غول چاقه رو صندلیه آخرش که میره بالا هر کاری میکنم نیمیشه زدش.راه خاصی داره؟

بله راه خاصی داره.
شما باید اون پرتالی رو که روی زمین هست رو باز کنی بعد یکی از اون پرتال های بالایی رو.وقتی که می خواد بهت لیزر بزنه طوری وایسا که موقعی که لیزر رو به سمتت می کشه لیزر بیفته توی اون پرتال اولی تا از پرتال دومی دربیاد و به خودش بخوره.:d

به همین سادگییییییییییی!!!:))

لطفا راهنمايي كنين

دوستان لطف كنين به بنده كمك كنين
من توي مرحله 11 همون اولش گير كردم . جونم خيلي كمه به محض اينكه ميخوام كاري كنم كشته ميشم .
راهي هست كه بتونم جونمو زياد كنم

9k=

---------- نوشته در 07:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 AM ارسال شده بود ----------

دوستان لطف كنين به بنده كمك كنين
من توي مرحله 11 همون اولش گير كردم . جونم كمه به محض اينكه ميخوام كاري كنم كشته ميشم .
راهي هست كه بتونم جونمو زياد كنم
1102.jpg

عکس که درست نمیاد، ولی‌ میتونین یه Health Potion بخورین ( اگه داشته باشین تو Character Menu هست) یا قبل ورود به اونجا با یکی‌ از فروشنده‌ها حرف بزنین یک health Potion بخرین و بخورین، راه زیاد هست :دی
من شخصاً تو بازی تا حالا نمردم :دی، ولی‌ فکر می‌کردم وقتی‌ بمیرین با HP کامل respawn میشین.

Health Potion كه ندارم . چه جوري مي تونم از اين قسمت خارج شم و برم پيش يه فروشنده . آخه به محض اينكه بازي شروع ميشه وارد همين مرحله ميشه .
اينم عكس
1102.jpg

Health Potion كه ندارم . چه جوري مي تونم از اين قسمت خارج شم و برم پيش يه فروشنده . آخه به محض اينكه بازي شروع ميشه وارد همين مرحله ميشه .
اينم عكس
1102.jpg
قبل ورود به اونجا سیو ندارین؟
خوب بهترین راهی‌ که می‌تونم بگم این هست که فقط واسه اونجا ترینر بزنین :دی اگه هیچhealth Potion ی‌ ندارین.
وقتی‌ دارین می‌رین به جنگ :دی، یکم با تجهیزات برین خوب، کی‌ با HP کم میره Boss fight :دی

آخرین ویرایش:
اينم عكس
1102.jpg

می تونی Fast Travel رو انجام بدی؟برو به نقشه Space رو بزن تا از حالت زوم دربیاد.بعد برو روی یکی از علامت های فروشنده ها.Enter رو بزن بعد Yes رو تا Fast Travel انجام بشه.ولی اگر هم نشه مجبوری تا آخرش بری!

متاسفانه نميشه از Fast travel استفاده كنم.
مي تونين نحوه استفاده از ترينر رو بهم بگين و اگه ترينري از اين بازي دارين براي دانلود بذارين

راهنماييم كنيين چجوري بايد از ترينر استفاده كنم ؟
تو google سیرچ کن دانلود ترینر darksiders II
موقعی هم که داری فایل ها رو extract می کنی آنتی ویروستو خاموش کن
اصولا راهنمای استفاده از trainer ها تو خود trainer هست
trainer و باز می کنی
(صداشو بهتره که قطع کنی)
می ری تو بازی
اگر باسه فعال سازی چیزی می خواست می زنی(اگر بخواد تو خود ترینر می زنه)
بعد دکمه ی مربوط به health رو می زنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or