HOSEINR
کاربر سایت
ممنون متوجه شدم
افرین مثل اینکه شما عقب تره منی پس خوبه من فکر کردم خیلی عقبم.:d
ممنون متوجه شدم
سلام من اونجا که آسانسوره هست رو گم کردم میشه عکسش تو نقشه بزارید یعنی جایی که تو نققشه قرار داره اگه این کارو بکنید ممنون میشم.
داداش میخوام بدونم این عکسه رو نقشه کجاست؟شما یه عکس از اونجایی که الآن درش هستی برام بزار تا من راهنماییت کنم OK.
یا اینکه یه عکس از نقشت بزار تا بهت بگم باید کجا بری OK.
افرین مثل اینکه شما عقب تره منی پس خوبه من فکر کردم خیلی عقبم.:d
سلام به دوستان. اقا من تو مرحله Psychameron گیر کردم. یعنی مرحله تموم شده و غول آخری رو هم شکست دادم( همون روح با عنکبوت سیاه ) الان ماموریت اینه که از سازه که توش هستم بیرون بیام ولی وقتی به دری که ازش اومدم بر می گردم دره قفل شده ( در باز میشه ولی تیغه ها فولادی مانع از عبور میشه). بعد وقتی از Dust کمک می خوام می ره به سمت جایی که با روح و عنکبوت مبارزه کردم . جای خاصی هم تو قسمت مبارزه وجود نداره. الان این باگ تشریف داره یا من جای که باید برم نمی رم. راستی من الان کلی مهارت و جادو Unlock کردم ولی نمی تونم از هیچ کدوم بجز دوتای اول حرکت سریع با یارکمکی استفاده کنم. اینهم فکر کنم از Update باشه نه ؟ راستی دکمه Fast Travel تو PC چیه من هر دکمه ای رو می زنم کار نمی کنه. حتی روی نقشه هم اثری از علامت FT دیده نمیشه . تو راهنمایی که من دارم دو مورد مشکل میگه باید FT کنی.
وقتی میخواد اینجوری کنه، شما از Deathgrip استفاده کنین رو سرش، کوبیده میشه به زمین، بعدا میتونین چند تا ضربه بهش بزنین که HP ش دیگه بالاتر نمیاد، چند بار اینو اجرا کنین تا کشته شه.با سلام...من تو قسمتی که 3 تا شاخ رو باید پیدا کنی بزاری سر یه مجسمه بعد یه مار از تو زمین در میاد که با اون قدرت کشش که داری و کلید موش واره موس میکشی بیرون و 2-3 بار میافته رو زمین و نمیره تو خاک و میزنیس بعد این ماره میره تو بدن یه مجسمه که بدنش میشه ستون فقراتش و سرش هم که سرشه بعد هی این مجسمه این مارو از تو خودش در میاره میزنه به زمن من میزنم خونشو نصفه میشه اما بعد یه دفعه یه گوشه وایمیسته و خونشو پرمکینه که یعنی هیچ کاری انگار نکردم یکی میدونه چیکار باید بکنم؟؟!!!![]()
میشه بگید این که میگید DATHGRIP یعنی چی؟!!!من به از تبدیلش به اون حیون دوم دارم میگم که شبیه انسانه!دفه اول که ماره 3 باز میزنمش زمین بعد تبدیل میشه و خونشم پر میشه و هر چی که میزنم بعد یه نفس از دهنش در میاد و خونش پر میشه و همینجور میزنم تا اینکه خون من تموم میه اما مال اون نهوقتی میخواد اینجوری کنه، شما از Deathgrip استفاده کنین رو سرش، کوبیده میشه به زمین، بعدا میتونین چند تا ضربه بهش بزنین که HP ش دیگه بالاتر نمیاد، چند بار اینو اجرا کنین تا کشته شه.
این یکی از کوچکترینDungeon های بازی هست که، این آسانسور هم درست وسط MAp هست، تو نقش شکل Mini map رو پیدا کنین دیگه.
Deathgrip,همون قابلیتی که، اشیا رو میکشین طرف خودتون (همون بنفش رنگ که از دست Death میاد بیرون) وقتی که Animation پر کردن HP ش شروع شد Daethgrip,بزنین روش تا بکوبتش زمین، اگه تو زمان بندی مشکل دارین یه راه هم هست که همینجوری پشت هم Deathgrip رو بزنین روش، تا آخرش تو زمان درست زده بشه و بکوبه زمین.میشه بگید این که میگید DATHGRIP یعنی چی؟!!!من به از نبدیلش به اون حیون دوم دارم میگم که شبیه انسانه!دفه اول که ماره 3 باز میزنمش زمین بهد تبدیل میشه و خونشم پر میشه و هر چی که میزنم بعد یع نفس از دهنش در میاد و خونش پر میشه
ممنون مشکل حل شدوقتی میخواد اینجوری کنه، شما از Deathgrip استفاده کنین رو سرش، کوبیده میشه به زمین، بعدا میتونین چند تا ضربه بهش بزنین که HP ش دیگه بالاتر نمیاد، چند بار اینو اجرا کنین تا کشته شه.
این یکی از کوچکترینDungeon های بازی هست که، این آسانسور هم درست وسط MAp هست، تو نقش شکل Mini map رو پیدا کنین دیگه.
ممنون مشکل منم حل شد!Deathgrip,همون قابلیتی که، اشیا رو میکشین طرف خودتون (همون بنفش رنگ که از دست Death میاد بیرون) وقتی که Animation پر کردن HP ش شروع شد Daethgrip,بزنین روش تا بکوبتش زمین، اگه تو زمان بندی مشکل دارین یه راه هم هست که همینجوری پشت هم Deathgrip رو بزنین روش، تا آخرش تو زمان درست زده بشه و بکوبه زمین.
نصف نمیه یعنی چطوری؟بالاخره بعد از 7 دفعه بازی کردن نصف نیمه تمومش کردم