راهنمایی در مراحل Darksiders II

سلام من خیلی وقته که اینجا گیر کردم هرکاری میکنم نمیتونم جلو تر برم
دست گیره و میگیره یه دور میزنه میپره اونور.سخت ترین کاره ممکن
44afe91b8a42.jpg
حتا دوربین بچرخه هم آخه مستقیم میپره اگه با Deathgrip بزنین. اگه وسط راه دوربین می‌چرخه همینطوری Middle mouse رو بزنین شانسی تا بندازه.

سلام من خیلی وقته که اینجا گیر کردم هرکاری میکنم نمیتونم جلو تر برم
دست گیره و میگیره یه دور میزنه میپره اونور.سخت ترین کاره ممکن
44afe91b8a42.jpg

جناب توی عکس شما در آخرین نقطه ی اون چوب وایستادی.
شما یکم بیا این طرف تر حد اقل تا وسطش بعد کارت رو انجام بده OK.

سلام به همه دوستان عزیز .من قبلا این بازی رو انجام دادم البته تا آخرش نرفتم .بعد واسه سیستمم یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم بازیرو دوباره نصب کنم .الن که نصب می کنم این پیغامو میده تورو خدا یکی کمک کنه.آنتی ویروسم می بندم بازم همین پیغامو می ده
با تشکر
j2pz8clkb9yjf36fx6y.jpg

سلام به همه دوستان عزیز .من قبلا این بازی رو انجام دادم البته تا آخرش نرفتم .بعد واسه سیستمم یه مشکلی پیش اومد مجبور شدم بازیرو دوباره نصب کنم .الن که نصب می کنم این پیغامو میده تورو خدا یکی کمک کنه.آنتی ویروسم می بندم بازم همین پیغامو می ده
با تشکر
j2pz8clkb9yjf36fx6y.jpg
دوست من این برنامه ای که شما میخواستی من لینک دانلودشو برات گذاشتم از رو سیستمت پاک شده. یا اگرم پاک نشده یه جایی هست که به بازی ارتباطی نداره. شما دو تا راه داری.
اول باید اون برانامه ای که لینکشو برات گذاشتم رو بریزی که قبلا اون برنامه رو داشتی. اگر این کارو کردی و درست نشد.
چاره ای نداری جز این که بازی رو دوباره نصب کنی

خب دوستان یه سوال هر چه زودتر راهنمایی کنید که سرعت بازیم میاد پایین.!
من اینجا گیر کردم نمیدونم چطور برم اینور راه طولانی هست.
اینم عکس:
44wo8k5oom3o3fgnh8t0.jpg

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

سلام
از راهنماییت ممنونم
وظیفه است داداش گلم. که هر سوالی رو بدونم جواب بدم.
موفق باشی.
:x

---------- نوشته در 12:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:25 PM ارسال شده بود ----------

44afe91b8a42.jpg
اصلا فایده ای نداره .از وسط از کنار از هر طرف که رفتم نشد.
اگر شما تموم کردین فایل کرک بازیتوبگو کجا گرفتی تا برم دان کنم.
شاید باگه.آخه بعضی وقتها میره تو دیوار:d:))
اره باگه.
خب شما تو اینترنت یه سرچ کوچیک بزن اپدیت جدید همین بازی دانلودش کن باگ از بین میره.
یه کاره دیگه هم میشه بکنی یکی از دوستان اگه جلوتر از اینجا رفته.
فایل سیو این بازی رو اپلود کنه بزاره تو سایت.
فکر کنم اقای ABSOLOM جلوتر باشه دوست عزیز اپلود کن بزار واسه این بنده خدا تو سایت.:d

خب دوستان یه سوال هر چه زودتر راهنمایی کنید که سرعت بازیم میاد پایین.!
من اینجا گیر کردم نمیدونم چطور برم اینور راه طولانی هست.
اینم عکس:
44wo8k5oom3o3fgnh8t0.jpg

---------- نوشته در 12:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:22 PM ارسال شده بود ----------

وظیفه است داداش گلم. که هر سوالی رو بدونم جواب بدم.
موفق باشی.
:x

حسین جان شما یه جایی باید می رفتی که نرفتی یعنی به اینجا توی عکست یدونه قلاب جلوته اگر DARKSIDERS I رو بازی کرده باشی می دونی به چه دردی این ها می خورن.به PLAYER یه نیرویی می دن که می تونه از اون قلاب ها بگیره مثل اینجاو نهایتا اینجا

حسین جان شما یه جایی باید می رفتی که نرفتی یعنی به اینجا توی عکست یدونه قلاب جلوته اگر DARKSIDERS I رو بازی کرده باشی می دونی به چه دردی این ها می خورن.به PLAYER یه نیرویی می دن که می تونه از اون قلاب ها بگیره مثل اینجاو نهایتا اینجا

خیلی ممنون رفیق. اسمتم بهم بگی بد نمیشه.
خب اینجارو من از کجا پیدا کنم. تا کجا برگردم عقب.
ولی فکر کنم با ترینر بشه ردش کرد میشه با ترینر رشد کرد داداش؟

خیلی ممنون رفیق. اسمتم بهم بگی بد نمیشه.
خب اینجارو من از کجا پیدا کنم. تا کجا برگردم عقب.
ولی فکر کنم با ترینر بشه ردش کرد میشه با ترینر رشد کرد داداش؟

اول اینکه اسم من زیر آواتارم نوشته شده.
دوم اینکه من دقیقا نمی دونم می شه با ترینر ردش کرد یا نه چون من همه ی بازی رو بدون ترینر رد کردم.
سوم اینکه تا اونجایی برگرد که وارد شدی و به اون غول سنگی بزرگ یعنی همون GUARDIAN رسیدی.به اونجا که رسیدی بهم بگو تا ادامشو بهت بگم OK دوست عزیز.

---------- نوشته در 11:51 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 AM ارسال شده بود ----------

من رفتم به نقطه زرد(عکس پایین)
1zyxwivupu8s3p0okq37.jpg

بعد با این پیرمرده هم حرف زدم
gi2rr23ko43g36fve2or.jpg

حال کجا برم.؟
ممنون

خب وقتی با اون صحبت کردی برگرد و دوباره به نقشه برو دیگه تا ببینی نقطه ی زرد بعدی کجاست که بری به اونجا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or