سلام اگه هلی کوپترت قابلیت شلیک داشته باشه روی کلید مربع دسته که بزنی میتونی نوع اسلحه رو انتخاب کنی و با کلید ضربدر شلیک کنیآقا من الان رفتم فرودگاه یه هلیکوپتر دزدیدم ولی نمیتونم پکلیک کنم تیرش کدومه !!
دوستان من همین کار رو کردم نشد با ترور رفتم ی پارکینگ خریدم ولی نمیدونم با ماشین ۴ درم چد کار کنمباید یه ماشین چهار در رو برداری و بعد ببری تو یه پارکینگ بزاری.وقتی بردی بهت پیغام میاد که اینجا خوبه و اونموقع زنگ بزن به مایکل و getway locotion رو انتخاب کن.
باید اگر نارنجی با ترور اگر سبر با فرانکلین یا اگه ابی با مایکل بریسلام دوستان.
من الان تقریبا اوایل بازی هستم. راستش الان یه مرحله میشه رفت. اسم این مرحله T هست. با هیچ شخصیتی هم نمیتونم برم. هر کاری میکنم که مرحله شروع بشه نمیشه. کسی میتونه یه راهنمایی ، چیزی بکنه؟؟
این مرحله تقریبا زیر یک پل هست.
باید بری ی مغازه هست سمت غرب لب بندر گاه چوبی کوچیک تقریبن اگر بخریش زیر دریایی میاداقا زیر دریایی کجا هست با لوازم قواص؟
ندیدم تو بازی؟ یکی دقق بگه
جلو ی فرودگاه هیلی کوچیک خاکی فرعی هست برو اونجا بشین تا جتا برنسلام دوستان من تو اون مرحله گیر کردم که هواپیمارو میدزدیم تو هوا بعد 2 تا جت میاد دنبالمون بهمون شلیک میکنه .... نمیشه هواپیما رو نشوند . کسی می دونه باید چیکار کنم ؟