Alirezaeeps عضو جدید May 28, 2021 #376 نوشته شده توسط Alirezaeeps: ببخشید در منطقه سبز ماشین بکسل کجاست بیشتر... پیداش کردم
M mohsenio کاربر سایت Aug 11, 2021 #377 سلام من تو مرحله ایی که دایره های سبز هست گیر کردم چیکار کنم ممنون
S spitame98 عضو جدید Nov 1, 2021 #378 سلام من بعد از اینکه ماشین آتشنشانی دزدیدم موندم اونجا که میگه ماشین فرار پیدا کن پیدا میکنم ولی نمیدونم چیکارش کنم یا کجا ببرمش
سلام من بعد از اینکه ماشین آتشنشانی دزدیدم موندم اونجا که میگه ماشین فرار پیدا کن پیدا میکنم ولی نمیدونم چیکارش کنم یا کجا ببرمش
Dr. Ariamax کاربر سایت Nov 2, 2021 #379 نوشته شده توسط spitame98: سلام من بعد از اینکه ماشین آتشنشانی دزدیدم موندم اونجا که میگه ماشین فرار پیدا کن پیدا میکنم ولی نمیدونم چیکارش کنم یا کجا ببرمش بیشتر... یه جای خلوت پارکش کن قبل از اینکه ازش پیاده شی به مایکل زنگ بزن خبر بده
نوشته شده توسط spitame98: سلام من بعد از اینکه ماشین آتشنشانی دزدیدم موندم اونجا که میگه ماشین فرار پیدا کن پیدا میکنم ولی نمیدونم چیکارش کنم یا کجا ببرمش بیشتر... یه جای خلوت پارکش کن قبل از اینکه ازش پیاده شی به مایکل زنگ بزن خبر بده
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Jan 8, 2023 #380 دوستان سلام و معذرت که بعد از قرن ها این تاپیک رو آپ کردم. نسخه اورجینالش رو از استیم خریدم. این بازی رو چجوری میشه بصورت آزاد و بدون مراحل توی شهر بچرخی؟ راهی داره یا باید مراحل طی بشن حتما؟
دوستان سلام و معذرت که بعد از قرن ها این تاپیک رو آپ کردم. نسخه اورجینالش رو از استیم خریدم. این بازی رو چجوری میشه بصورت آزاد و بدون مراحل توی شهر بچرخی؟ راهی داره یا باید مراحل طی بشن حتما؟
A Aboalfazlbehzadian عضو جدید Jan 14, 2023 #381 سلام ببخشید در مرحله آتش نشانی قبلش باید با فرانکلین چیکار کرد اون بالا مینویسه thisvehiclefranklinandباید چیکار کرد
سلام ببخشید در مرحله آتش نشانی قبلش باید با فرانکلین چیکار کرد اون بالا مینویسه thisvehiclefranklinandباید چیکار کرد