برو تو کاراکتر مایکل بعد یه ماشین چهر در بگیر حتما باید 4 در باشه بعد برو تو پارکینگ مانند بعد زنگ بزن به مایکل دوگزینه میاد Getaway location رو انتخاب کنچجوری getway locotion انتخاب کنم با کیبورد؟
برو تو کاراکتر مایکل بعد یه ماشین چهر در بگیر حتما باید 4 در باشه بعد برو تو پارکینگ مانند بعد زنگ بزن به مایکل دوگزینه میاد Getaway location رو انتخاب کنچجوری getway locotion انتخاب کنم با کیبورد؟
خواهشا زود جواب بدیندوستانی که بازی رو کامل کردند .یه کمکی هم به من بکنند
متاسفانه بعد از مردن مایکل 75% شدن بازی وارد کاراکتر ترور میشه و بعد27 میلیون دلار پول بهم میده...
بعد میرم تو علامت سوال (یعنی خونه ترور) بعد یه زنه رو میبینه و از خونه میاد بیرون و اگه اشتباه نکنم میگه searching van(ون رو پیدا کن) دیگه مرحله ای نیس ون هم پیدا نمیکنم دقیقا 76/6% گیر کردم
هواپیما رو به چپ و راست بچرخون ولی فرود نیا خودشون میرنسلام دوستان من تو اون مرحله گیر کردم که هواپیمارو میدزدیم تو هوا بعد 2 تا جت میاد دنبالمون بهمون شلیک میکنه .... نمیشه هواپیما رو نشوند . کسی می دونه باید چیکار کنم ؟
جواب نمیدید؟سلام من 42درصد بازی گیر کردم هیچ مرحله ای نیست فکر کنم باید با تروور یه ماشین برداریم بعد یه هکس تو ایمیل میاد میشه بگید کجاست؟لطفا راهنمایی کنید