نسخه 64 با توجه اینکه رم روش نمیخوره توصیه نمیشه همون 128 رو بگیر شمابا سلام دوستان قصد خرید موبایل apple iphone se 2022 رو دارم خودم مدنظرمه که 64 گیگیشو بگیرم چون هم ارزون تره و هم ادمی نیستم که زیاد عکس بگیرم و زیاد و تلگرام و واتساپ و اینستاگرام برم بیشترین استفاده ام همون زنگ زدنه باهاش و چون با قیافه و ابعادش حال میکنم میخوام بخرمش وگرنه اگر گوشی اندرویدی با این سایز و قیافه وجود داشت مثل htc one mini 2 حتما اندرویدی میگرفتم تا انقدر پول پیاده نشم چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید بهم
1 من با این که بیشتر مدنظرمه مدل 64 گیگشو بگیرم ولی یکی از دوستام که اپل بازه بهم گفت که 128 گیگش رو بگیر و ایفون زود حافظه پر میکنه به نظرتون چکار کنم 64 بگیرم یا 128 گیگ؟
2 ایا این فلشا که سوکت lightning دارن میشه وصل کرد به ایفون و به عنوان حافظه جانبی ازشون استفاده کرد؟ مثلا از طریق فلش رو گوشی فیلم پخش کرد یا عکسا رو از هارد گوشی به فلش انتقال داد؟
3 ایا گوشیه iphone se 2022 خرابی سخت افزاری حادی نداره؟ مثل بد بودن باتری یا انتن نداشتن یا خرابی دوربین و ...؟
4 ایا ایفون هم مثل اندروید میشه کش تلگرام و بقیه برنامه ها رو پاک کرد منظورم اینه که فیلما و عکسای تو این برنامه ها حذف بشن تا حجم هارد ازاد بشه؟
5 موقعه خرید گوشی به چه چیزایی توجه کنم مثل گارانتی و ...؟
بله میشه otg آیفون خرید و داخلش ویدئو و عکس ذخیره کرد یا از طریقش این ها رو داخل آیفون پخش کرد
خیر چیزی به اسم کش تو آیفون نداریم
معمولا با گارانتی 18 ماهه میفروشن و فقط با اعتبار فروشگاه دقت کنید که گارد و گلس رو قیمت الکی نده یا چیزای اضافی مثل آنتی ویروس به شما نفروشن