با سلام دوستان قصد خرید موبایل apple iphone se 2022 رو دارم خودم مدنظرمه که 64 گیگیشو بگیرم چون هم ارزون تره و هم ادمی نیستم که زیاد عکس بگیرم و زیاد و تلگرام و واتساپ و اینستاگرام برم بیشترین استفاده ام همون زنگ زدنه باهاش و چون با قیافه و ابعادش حال میکنم میخوام بخرمش وگرنه اگر گوشی اندرویدی با این سایز و قیافه وجود داشت مثل htc one mini 2 حتما اندرویدی میگرفتم تا انقدر پول پیاده نشم چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید بهم
1 من با این که بیشتر مدنظرمه مدل 64 گیگشو بگیرم ولی یکی از دوستام که اپل بازه بهم گفت که 128 گیگش رو بگیر و ایفون زود حافظه پر میکنه به نظرتون چکار کنم 64 بگیرم یا 128 گیگ؟
2 ایا این فلشا که سوکت lightning دارن میشه وصل کرد به ایفون و به عنوان حافظه جانبی ازشون استفاده کرد؟ مثلا از طریق فلش رو گوشی فیلم پخش کرد یا عکسا رو از هارد گوشی به فلش انتقال داد؟
3 ایا گوشیه iphone se 2022 خرابی سخت افزاری حادی نداره؟ مثل بد بودن باتری یا انتن نداشتن یا خرابی دوربین و ...؟
4 ایا ایفون هم مثل اندروید میشه کش تلگرام و بقیه برنامه ها رو پاک کرد منظورم اینه که فیلما و عکسای تو این برنامه ها حذف بشن تا حجم هارد ازاد بشه؟
5 موقعه خرید گوشی به چه چیزایی توجه کنم مثل گارانتی و ...؟
۱.حافظه بیشتر همیشه خوبه ولی با توجه به اینکه اختلاف قیمتشون به اندازه ۲۰ درصد قیمت خود گوشی هست و نوع استفادهای گفتی، نه، نمیصرفه. واسه فروش هم ۱۲۸ شرایطش بهتره.
۲.اطلاعی ندارم ولی رو اون صفحه نمایش و ظرفیت باتری قید محتوای تصویری رو بزن.
۳.اطلاعی ندارم.
۴.کش تلگرام رو آره میشه، واتساپ هم به صورت مشابه از خود اپ ولی بقیه خیر.
۵.از سری ۱۳ به بعد بود که بحث نسخه اکتیو و ناتاکتیو بیشتر شد و بستهبندی آیفونها جوری تغییری کرد که اگر باز بشه مشخص میشه. Se هم احتمالا همین وضعیته! که خب موضوع شخصیه. اگر ناتاکتیو خواستی بگیری یه ویدیو انباکس ببین دستت میاد. واسه چک کردن ناتاکتیو بودنش هم گوگل کن. البته حساس نشی موضوع خاصی نیست.
گارانتی معتبر هم باشه. باز بگم سری se رو در جریانش نیستم به اون صورت ولی باقی آیفونها بهترین گارانتی که بتونی بگیری همراهگستر نقرهفامه. اگه بود بگیر.
دوستان این گوشی ناتینگ فون 1 کسی خریده؟
من برام رابط کاربری خیلی مهمه و از رابط کاربری شیائومی و سامسونگ خوشم نمیاد ، تا الان موتورولا داشتم و رابط کاربری اندروید خام گوگل بود.
هر چی این چند روز سرچ کردم گوشی باب دلم پیدا نشد ، کلا از ظاهر گوشی های جدید ک 100 تا دوربین دارن خوشم نمیاد ، این ناتینگ هم فقط از ظاهرش(غیر از ال ای دی های پشتش) خوشم اومده
ک ساده و شیک هستش و اینکه رابط کاربریش هم جالب بود اینجوری ک دیدم ، فقط یسری مشکلات دیدم داره ، میخواستم ببینم کسی خریده تا الان ؟ مشکلی چیزی نداشته؟
اندروید خام میخوای برو پیکسل. البته نمیدونم سری جدیدش وارد شده یا نه.
چیزی هست این گوشی اولین شرکته و دیگه خودت تا تهش برو.
مدیرعامل البته همون مدیرعامل سابق وانپلاسه که سابقه خوبی داره ولی در جریان باش.
مورد دیگه اینکه شما با این قیمت میتونی گوشی با soc پرچمدار بخری.
اگر قیمت مطرح نیست، رابط کاربری هم سخت نگیری، یه نگاهی به s22 هم بنداز.