SleepyTurtel
کاربر سایت
خب طبیعیه با هر گوشی کار سنگین انجام بدین داغ میکنه حالا یکی دو درجه بالا پایین زیاد مهم نیستشنیدم داغ میکنه خیلی
اینکه این گوشی نسبت به قیمتش خوبه شکی نیست فقط من از یه عده شنیدم که خط ایرانسلش پرش دارهخب طبیعیه با هر گوشی کار سنگین انجام بدین داغ میکنه حالا یکی دو درجه بالا پایین زیاد مهم نیست
این گوشی تمام پکیجه
پردازنه قوی
دوربین خوب
صفحه نمایش خوب
ظاهر زیبا و با کیفیت ساخت بالا
شارژر 120 واتی که 17 دقیقه ای صفر تا صد فول شارژ میشه
این مشخصات رو اگه گوشی سامسونگ داشت 30 م پولش بود
حقیقتش اطلاعی ندارم در این مورد و اولین باره میشنوماینکه این گوشی نسبت به قیمتش خوبه شکی نیست فقط من از یه عده شنیدم که خط ایرانسلش پرش داره
داخل سایت موبایل ایران هم بهش اشاره کردن کاربرا
هرچند اصلاح کنم پرسجو کردم گویا مدل 11t معمولیش این مشکلو دارهحقیقتش اطلاعی ندارم در این مورد و اولین باره میشنوم
همکارم 256/8 رام گلوبال گرفته بدون هیچ مشکلی استفاده میکنه
از لحاظ سخت افزاری شیائومی 12 و پوکو F4 GT تو این رنج قیمت از همه قوی تر هستند چون چیپ اسنپدراگون 8 نسل 1 دارنمهم نیست فقط تو این رنج بهترین باشه
همون 12 هست فقط چیپ 870 داره یعنی چیپش ضعیفتره ولی ثبات عملکردش بهتره ولی این دو مدل صفحه نمایش کوچکی دارن 6.28 اینچ و یک عده برای بازی کردن و فیلم دیدن ترجیح میدن صفحه بزرگ داشته باشند اما صفحه کوچک برای استفاده روزمره خیلی مناسبتر هستXiaomi 12X خوبه؟
من شنیدم فعلا ریجستری نمیشه اونایم که خریدن انتنشون پریده14 پرو 128 چه قیمیتی تو ایران داره؟رجیستر میشه؟
اگه میتونی صبر کن ردمی نوت ۱۲ پرو بخر هم جدیده هم گویا دوربین و..... پکیج خفنیه خلاصهدوستان تا ۸ تومن کدوم گوشی شیائومی رو پیشنهاد میدید؟