بنظر من تعویض نکنید بفروشید بعد از بکی دیگه بگیرید فکر نکنم کسی که ایکس سالم و بدون مشکل داشته باشه بیاد با se عوض کنه
این مشکل فیس ای دی تو خیلی از سری های اول ایکس بود خراب شدن فکر کنم تعمیر هم نمیشن وگرنه اگه راحت تعمیر میشد کسی که باتری عوض میکنه اونم درست میکنه گرونتر بفروشه اگه نوشته فیس ای دی مشکل داره دورشو خط بکشید اگه فیس ای دیش تا الان خراب نشده باشه از الان به بعد هم بخاطر اون مشکل سری اولا خراب نمیشه مال من هم ریفربیش بود وقتی گرفتم فیس ای دی سالم بود و مشکلی نداشتم تا الان. فیس ای دی نباشه با رمز میشه باز کرد ولی درکل سمت فیس ای دی خرابا نرید
درمورد باتری که فیک و اصل داشته باشه اطلاع ندارم ولی تا حالا ندیدم کسی رو باتری تعویضی ها از نظر ظرفیت باتری مشکلی داشته باشه بنظرم باتری تعویض بگیرید بهتره هم افت قیمت باز شدن گوشیو کرده هم اگه باتری عوض نشده بگیرید نیاز به تعویض داره و هزینه اضافس (باطری عوض بشه عملا گوشی نو نو میشه حتی گوشی های فسیلی مثل سیکس و سیکس اس هم باتری نو بیاد روشون مثل روز اول میشن) ولی حتما به یه تعمیرکار حرفه ای قبل خرید نشون بدید مشکلی نداشته باشه و فقط باتری عوض کرده باشن (کلا تو این موضوع ایفون باز شده من نظری ندارم چون هم تجربه خوب داشتم هم بد تجربه بد از اطرافیانم بوده که مغازه دار کرده تو پاچشون تجربه خوبم هم خریدای خودم از پرشین تولز بوده یعنی اگه چیزی هم باشه گردن میگیرن سیکس اسی که واسه خانومم خریده بودم مشکل داشت امپر کم میکشید دیر شارژ میکرد درست کردم هزینه درست کردنشو برام واریز کرد فروشنده)
نمیگیم بده ولی نیازی هم بهش حس نمیشه اصلا. برنامه های وطنی همشون نسخه وبشون کاملا بدون مشکل و راحت کار میکنن برنامه های پولی هم عادت کردیم نخریم
تا حالا کسی ندیدم ایفونشو جیلبریک کرده باشه ولی اگه لازمتون میشه و راه حلی نیست جیلبریک کنید دیگه سلیقس یا به کارتون میاد نگه میدارید یا به کارتون نمیاد اپدیت میکنید
مشکل اصلیش اینه رو فریمور های قدیمی میشه انجامش داد من چند باری خواستم انجام بدم خصوصا قدیما که محدودیتای ios خیلی بدتر بود ولی همیشه فریمور های خیلی قدیمی ساپورت میکرد فقط