S_Salvatore
کاربر سایت
خدایی خودمم نگاه می کنم دهنم اب میوفته مخصوصا عکس اخری رو :dدستت درد نکنه :d باز دهن ما رو آب انداختی :d
خدایی خودمم نگاه می کنم دهنم اب میوفته مخصوصا عکس اخری رو :dدستت درد نکنه :d باز دهن ما رو آب انداختی :d
دستت درد نکنه :d باز دهن ما رو آب انداختی :d
DS Lite احسان این رنگیه :d
طرح Zelda
رنگبندی های مختلف
برا خودم این رنگیه (پایینی)
فدات . انجمنم هنگ کرده میزنم ارسال نشده میام میبینم 2 تا 2 تا ارسال شده :dدمت گرم خیلی قشنگن
مرسی
فدات . انجمنم هنگ کرده میزنم ارسال نشده میام میبینم 2 تا 2 تا ارسال شده :d
عکس اخریه چقدر باحاله .
راستی داداش بازی چه می کنی . من داره کسلوانیا میرم . خیلی قشنگه یعنی هر چی میرم سیر نمیشم :d
آره بازی سنتر مشکل داره امروز کلی چیزا جدید فرستادم هر کاری کردم ارسال نشد آخرش پرید همه زحمتام هدر رفت
آره عکس آخریه خیلی قشنگه
الان دارم Super Princess Peach . Looney Tunes - Duck Amuck . Poptropica Adventures بازی میکنم و گیم بوی کالر ماریو لند تموم کردم تازه ماریو لند 2 و توی استوری 2 شروع کردم
آره کستلوانیا خیلی عالیه هر 3 نسخش هم قشنگه
آره بازی سنتر مشکل داره امروز کلی چیزا جدید فرستادم هر کاری کردم ارسال نشد آخرش پرید همه زحمتام هدر رفت
آره عکس آخریه خیلی قشنگه
الان دارم Super Princess Peach . Looney Tunes - Duck Amuck . Poptropica Adventures بازی میکنم و گیم بوی کالر ماریو لند تموم کردم تازه ماریو لند 2 و توی استوری 2 شروع کردم
آره کستلوانیا خیلی عالیه هر 3 نسخش هم قشنگه
من دیشب از ساعت 1 بامداد به بعد، به هیچ عنوان بدون قند شکن نمیتونستم بیام بازی سنتر!!! یعنی مسخرگی دیگه در چه سطحی؟
S_Salvatore عزیز خسته نباشی عکسا خوب و جالبی گذاشتی ممنون
تریلر بازی Mario hoops
دانلود mario hoops for nintendo commercial advert youtube mp4
تریلر بازی bleach the 3rd phantom
دانلود bleach the 3rd phantom nintendo spot youtube mp4
نه باو مشکل از شیلتر بوده :dمن فکر می کردم مشکل از سیستم منه :d
Toy Story 2 مگه برای DS اومده ؟ یا برای کنسولای دیگه هست ؟ خیلی دوسش دارم این بازی رو . از 14-15 سال پیش انیمیشنشو دوس داشتم .
من فکر می کردم مشکل از سیستم منه :d
- - -ویرایش - - -
خواهش میشه :bighug:
ماریو هوپس ندیده بودم :d
نه بابا عمر ds به بازی toy story 2 قد نمیده ds الان toystory 3 داره این بازی هم رو psp هم رو ds بازی کردم نسخه ds خیلی جالبتره مثلا وودی با گاری داره میره باید کنترلش کنی
منظورم toy story 2 برای گیم بوی کالر بود کالر
toy story 2 کلا برای ps1 . Nintendo 64 . Gameboy color و سگا جنسیس و دریمکست اومد
ماریو هوپس بازی قشنگیه
چه خوب . اره منم Toy Story 3 رو روی PSP رفتم . واقعا بازی سرگرم کننده ای بود . روی DS هم دیدم خیلی جذابه . راستی این بازیهایی که ته اسمشون یه چیزی زده مثل همین Toy Story 3 . تلفظ دقیقش نمی دونم نوشته enhaced dsi . این یعنی چی >
تریلر بازی Mario hoops
دانلود mario hoops for nintendo commercial advert youtube mp4
تریلر بازی bleach the 3rd phantom
دانلود bleach the 3rd phantom nintendo spot youtube mp4
چه خوب . اره منم Toy Story 3 رو روی PSP رفتم . واقعا بازی سرگرم کننده ای بود . روی DS هم دیدم خیلی جذابه . راستی این بازیهایی که ته اسمشون یه چیزی زده مثل همین Toy Story 3 . تلفظ دقیقش نمی دونم نوشته enhaced dsi . این یعنی چی >