راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفم برای اون مدیری که اینطور ناعادلانه یوزرهای خوبی مثل پارسا و احسان رو بن کرد . وقتی یک فرد نالایق بشه مدیر از این بیشتر هم نمیشه انتظار داشت . بازی سنتر ارزونی خودتون . منو هم بن کنید . خدانگهدار دوستان خوبم .

متاسفم برای اون مدیری که اینطور ناعادلانه یوزرهای خوبی مثل پارسا و احسان رو بن کرد . وقتی یک فرد نالایق بشه مدیر از این بیشتر هم نمیشه انتظار داشت . بازی سنتر ارزونی خودتون . منو هم بن کنید . خدانگهدار دوستان خوبم .
انشاالله کارم با این آقایitalodance تموم شه ما هم به جمع باقی دوستان میپیوندیم
متاسفم برای این مرجع جامع بازی ایران=))

فکر کنم یه قانون بزارن که طرفداران نینتندو حق ندارن ثبت نام کنن بهتر باشه تا اینکه الکی بن کنن...b-)

منم طرفدار نینتندو هستم و قراره بن کنین گفتم با خیال راحت انجام بدین اینکارو...:bighug:

سلام

فن ها نینتندو از جمله nintendo_3ds . pok3mon . S_Salvatore . ortegoli و ........... و خودم به این فروم زیر رفتیم

انجمن بازی گیمزروم | اخبار بازی ها

هر فن نینتندویی خواست بیاد عضو بشه

در ضمن وبلاگ فن ها ds راه افتاد

دنیا بزرگ و بینظیر نینتندو ds

از این فروم برای بی عدالتی ها و غرض ورزی مدیرانش برای همیشه ترک میکنم
داداش برو که ما هم اومدیم;;)

اقا سلام
من قصد خرید ds دارم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
یعنی کلا همه جور کنسولی داشتم بجز محصولات نیتندو
حالا میخوام کنسوله دستیشو بگرم ولی هیچ سر رشته ایی ندارم یعنی اینقدر مدلهای مختلف داره که من گیج شدم (فک کنم سالی دو تا میزنه)
ds-lite -xl-3ds و هزاران مدل دیگه که من نمیدونم چی هستن
یه خواهشی داشتم یکی بیاد اینارو از اول که معرفی شدن بزاره اینجا
یعنی مثلا میگم اولین مدلش سال 2003 اومد اسمش اینه ..اگه مشخصات سخت افزاریشم بزاره که دیگه عالیه بعد به ترتیب بره نسخه بعدی
تا اخریش که فکنم همین 3d هست
بعد تو این مشخصات مثل کپی خور بودنش و اینارو هم اگه بگید یک دنیا ممنون میشم همچین نحوه ی دانلود و ریختن بازی روش
خواهشا هر کی میدونه دریغ نکنه من همه کنسول هارو داشتم یا یه جوری باهاشون کار کردم بجز اینا و الان دنبال اینا هستم ممنون میشم کمک کنید

نامردا رحم نکردن فقط بن کردن :| :d

من که Wii گرفتم :p

احسانم که رفت واسه همیشه!!! :(

مبارکت باشه کنسول خیلی خوبیه

حتما ماریو گلگسی 1 و 2 و new super mario شو بازی کن این new super mario نسخه wii هم طولانیه هم خیلی سخت

در کل بازی خوب زیاد داره

آره دیگه احسان از دنیا گیم کنار کشید برای همیشه رفت منم کم کم میخوام برم چنتا از کنسولا آرشیویی خودمو فروختم

آخرین ویرایش:
مبارکت باشه کنسول خیلی خوبیه

حتما ماریو گلگسی 1 و 2 و new super mario شو بازی کن این new super mario نسخه wii هم طولانیه هم خیلی سخت

در کل بازی خوب زیاد داره

آره دیگه احسان از دنیا گیم کنار کشید برای همیشه رفت منم کم کم میخوام برم چنتا از کنسولا آرشیویی خودمو فروختم

خ ممنون :) ولی به هر حال من بازم DS میخوام :((

آره برنامشو دارم که حتما بازیشون کنم!
الآن دارم New Super Mario Bros. دان میکنم!
بازی اصل هـ Super Smash Bros. Brawl هم روش بود :x خ بازی مشتیه :x

جاش خ خالیه :(

تو چرا دیگه؟!
کدومارو فروختی دقیقا؟

خ ممنون :) ولی به هر حال من بازم DS میخوام :((

آره برنامشو دارم که حتما بازیشون کنم!
الآن دارم New Super Mario Bros. دان میکنم!
بازی اصل هـ Super Smash Bros. Brawl هم روش بود :x خ بازی مشتیه :x

جاش خ خالیه :(

تو چرا دیگه؟!
کدومارو فروختی دقیقا؟

دیگه نه حوصلشو دارم با چنتا بچه سروکله بزنم نه خودم حسشو دارم دیگه

snes آکبند . Virtual Boy با جعبه و همه لوازم با 3 تا کارتج . گیم بوی کالر زرد با کارتون با یه کارتج با کارتون و دفترچه

دیگه نه حوصلشو دارم با چنتا بچه سروکله بزنم نه خودم حسشو دارم دیگه

snes آکبند . Virtual Boy با جعبه و همه لوازم با 3 تا کارتج . گیم بوی کالر زرد با کارتون با یه کارتج با کارتون و دفترچه

خوب سر و کله نزن :d فقط باش ;;) تو بری دیگه کسیو نداریم که :( دلمونم تنگ میشه :d

چرا!؟؟!؟ کلا چقدر درآوردی؟
حیف باشه :( حالا به کسی فروختی که مثه من نباشه و خوب نگه داری کنه؟ :d

خوب سر و کله نزن :d فقط باش ;;) تو بری دیگه کسیو نداریم که :( دلمونم تنگ میشه :d

چرا!؟؟!؟ کلا چقدر درآوردی؟
حیف باشه :( حالا به کسی فروختی که مثه من نباشه و خوب نگه داری کنه؟ :d

منم سنم رفته بالا این فروم ها هم همه بچه بازی شده

عیبی نداره کسا دیگه میان

1 میلیونو شیصد هزار شد چیزایی فروختم که عمرا لنگشون تو دنیا باشه همین سوپر نینتندو آک بود باندلم بود . تو کل ایران بگردی یه کارتج Virtual Boy هم گیر نمیاری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or