ehsanservat
کاربر سایت
آقا من کاملا حرفت رو قبول دارم من خودم اون موقع که دی اس داشتم سر دانلود بازیاش خواب و خوراک نداشتم اما الان با این که چند ساله 3ds دارم هنوز هکش نکردم دلیلشم نداشتن انگیزه است
یکی از جذاب ترین قسمت های دی اس واسه من بازی های کم حجم و مولتی رامش بود که 3ds هیچ کدومش رو نداره
بازی هاشم نسبت به دی اس به شدت خلاقیت کمتری دارند و صفحه لمسیش دیگه نقش حیاتی رو تو گیم پلی نداره
ممنون
چون فن نینتندویی و هم ds داشتی هم 3ds داشتی قشنگ حرف منو تجربه کردی و درکش کردی
دانلود بازی برای ds خودش لذت بخشه کیف خاصی داره هر بازی رو ds لذت و قشنگی خاصی داره حتی بازیا مولتی و بازیایی که رو کنسولا دیگه اومدن رو ds گیم پلی خیلی بهتر و درگیر کننده ای داره
درسته انگیزه ای نمیمونه نه طراحی 3ds نسبت به ds عوض شده نه خلاقیت تو بازیا 3ds وجود داره همین سری گیم بوی ادونس با اینکه تو یه نسل بودن اما هر سه تا طراحیشون باهم فرق میکرد
حق باتوه نه خلاقیت و ایده ها بازی ها که تو سری گیم بوی و ds بود تو 3ds هست نه جذابیت داره
واقعا نینتندو سر 3ds کم کار شده فقط تمرکزشو گذاشته رو wii u که وضعش خرابه
نه بازیایی که از تاچ به خوبی استفاده کنه داره
بعد از 3 سال هنوز اکثر انحصاری ها برا 3ds نداده اما همین انحصاریا رو زمان لانچ داد و بقیه تا 2 سال بعدش منتشر کرد
از این ور قیمت خیلی بالا 3ds و فلش کارت گرونش مشکل بعدیه ds آک میشه با 150 هزار خرید و فلش کارتش از 5 تا 30 هزار اما 3ds معمولی 650 هزار و فلش کارتش 250 هزار فقط با پول فلش کارتش میشه wii تمیز در حد آک خرید
نینتندو خودشو خراب کرد سر 3ds برداشت ds با psp ادغام کرد یک آنالوگ psp استفاده کرد دوربین psp که سال 2006 سونی برای psp معرفی کرد استفاده کرد
من نمیدونم نینتندو چه فکری کرده حتی از انحصاری ها خودش کم کاری کرده