kiya
کاربر سایت
سلام عزيز
اونطور كه من قيمت دارم حدود 170 هستش.
R4 رو نگير چون قديميه و براش بزودي ديگه آپديت نمياد، R5 رو فك كنم منظورت N5 بوده كه اگه منظورت N5 هست، اون يه كپي تقلبي از R4 هست كه از اونم بدتره. DSTT پشنهاد ميشه چون هم قابليت اجراي بالايي داره هم قيمتش خوبه.
آره، R4 براش چون آپديت نمياد (الان براش آپديت هست ولي دير به دير مياد، خودتو تو دردسر ننداز)
همين R4 يا DSTT خودشون Flash Cart هستن!
فقط بايد يه مموري براش بگيري (چه DSTT يا R4، جفتشون مموري ميخوان) كه به پشنهاد من يه Kingston 1GB Japan بگير كه عاليه، از لحاظ حجم اصلا كم نمياري چون بازيهاي DS معمولا بين 30مگ تا 50مگ هستن.
1گيگ به اين دليل پيشنهاد ميشه چون سرعتش از 2گيگ بيشتره و چنتا بازي فقط روي 1گيگ ژاپن اجرا ميشن مثله Castlevaniaها كه نبايد از دستشون بدي.
مشكي يا سفيد سليقه خودتو عزيزم، هرچي دوست داري! برو از نزديك جفتش رو ببين، رو مشكي جاي دست و انگشت و اينا زياد ميمونه.
ولي اگه اصلا رنگش برات فرقي نداره، مشكي بگير (البته من سفيد دارم) چون يه سري از سفيد هاش بعد از يه مدت لولاي بالاش كه وقتي DS رو باز ميكني صفحه بالا رو برات نيگر ميداره، ترك برميداره، البته تو جديدا كمتره، گفتم كه گفته باشم نگي نگفتي.
مايه دار شديا! هم 360، هم DS، دست مارو هم بگير!
مرسی

ولی بازم سوال:biggrin1:
DSTT تهران پیدا میشه؟! گفتم شاید اینم از امریکا
اوردی!؟ازN5 گرونتره؟(تومن60000)

کینگستون اصل ژاپن از کجا بیارم :confused: :biggrin1: just a joke
در مورد توصیه های ایمنی هم خیلی ممنون

نه بابا چه مایه ای:biggrin1: میخوام گوشی بگیرم گفتم بجاش DS بگیرم با یه گوشی زاخار
مرسی

یا رم های دیگه رو هم ساپورت میکنه ؟