راهنمایی خرید Nds

سلام!
از اونایی که ds داشتند یا تازه خریدن سوال داشتم:
از این کنسول راضی هستید؟! از لحاظ گیم؟! حالا گرافیک به کنار حال میده؟! و میتونه برای 1-2 ساعت هم که شده آدم رو مشغول کنه؟!
در ضمن مشورت هم میخام که به نظرتون psp رو با یه ds lite عوض کنم؟! کسی حاضر به این کار میشه؟!
ممنون!

از این کنسول راضی هستید؟! از لحاظ گیم؟! حالا گرافیک به کنار حال میده؟! و میتونه برای 1-2 ساعت هم که شده آدم رو مشغول کنه؟!
من به شخصه راضی هستم از همه لحاظ ! گیم پلی بازی هم نسبت به یک کنسول دستی واقعا بینظیر هست ! من که تازه n5 گرفتم و واقعا دارم لذت میبرم از کنسول !

در ضمن مشورت هم میخام که به نظرتون psp رو با یه ds lite عوض کنم؟! کسی حاضر به این کار میشه؟!
ممنون!
این دیگه به نظر خودتون بر میگرده که براتون گرافیک بازی مهمتر هست یا گیم پلی بازی !!

توی ایران همه گرافیک فهمیدن فقط چی هست حالا شاید هم کسی این کار و انجام بده !!

خب در حال حاضر گیم پلی و نو آوری و تجربه ی جدید برام مهمه! چون از وقتی pc رو ارتقا دادم از لحاظ گرافیک مشکلی نیست!
روی ds هم میشه عکس - موزیک - ویدیو اجرا کرد؟!
البته میدونم هیچی تو این زمینه به PSP نمیرسه!
و اینکه بازی ساختن واسه DS تا کی ادامه پیدا میکنه؟!
و چند تا از بازی های خوبش رو معرفی کنید!
مر30

خب در حال حاضر گیم پلی و نو آوری و تجربه ی جدید برام مهمه! چون از وقتی pc رو ارتقا دادم از لحاظ گرافیک مشکلی نیست!
روی ds هم میشه عکس - موزیک - ویدیو اجرا کرد؟!
البته میدونم هیچی تو این زمینه به PSP نمیرسه!
و اینکه بازی ساختن واسه DS تا کی ادامه پیدا میکنه؟!
و چند تا از بازی های خوبش رو معرفی کنید!
مر30
به بین من خودم psp داشتم به مدت یکسال ولی بنظرم اصلا کنسول باهالی برای بازی نبود (برای مولتی مدیا و اینترنت و ... عالی هست ) چون یک اکثر بازی هاش روی ps2 هم میومد و بدلیل کنترل بهتر ps2 نسبت به psp بازی باهاش سخت بود مخصوصا بازی های مثل مدال افتخار و غیره

بعد خودتم باید سلیقه خودت رو بشناسی که با چه چیزی بیشتر حال میکنی و الان من و بقیه بیان توضیح بدن شاید یک نوع تحمیل نظر و فن بوی بازی به حساب بیاد در نتیجه مهمترین چیز نظر خودته و سبک بازی هات

گفتم که گیم پلی برام مهمه!
اما با این عکس هایی که من از بازی هاش دیدم یه نمه بچه گونه میزد حالا میخام بدونم این کنسول من 17 ساله رو راضی میکنه؟! یا خسته کننده میشه؟!
psp رو چه جوری تبدیل به nds کردی؟!

هیچ ربطی به بازی بچه گونه بودنش نداره من خودم الان دارم harvest moon بازی میکنم !!
به نظر من بهترین بازی هاش هم zelda هست !
در کل من که واقعا از این کنسول راضی هستم و از psp بیشتر خوشم میاد ! psp فقط به درد کار های مولتی مدیا میخوره !

خیلی ممنون از دوستان که پاسخ دادن، تو این چند روزه کلی وقت گزاشتم و دنبال همین مطالب بودم.

اول اینکه تو سایت http://www.bamboogaming.cn قیمت انواع کارتریجهارو زده از جمله DSTT با قیمت AU $26.00 .اگه هر دلار استرالیا رو 1000 تومن هم که بگیریم(که 900 هست) میبینیم که فروشندگان محترم ایرونی بیشتر از دو برابر میکنن تو پاچه این ملت مستضعف!

دو اینکه کلی رام دان کردم و تو NO$GBA ران کردم. از جمله این رامها برازر اُپرا و همون آموزش انگلیسیه بود که گفتم. کم کم داره دستم میاد که اجرای برنامه ها تو دی اس چه جوریه! فقط نمیدونم چرا اُپرا هنگ میکنه؟؟!!

درمورد وایرلس باید بگم که از نظر اکسس پوینت و کارت وایرلس مشکلی ندارم و تجربه شبکه وایرلس رو هم دارم، فقط نمیدونستم که چه جوری میشه شبکه دی اس رو کانفیگ کرد. تا اینجا که فهمیدم به وسیله برنامه هایی که قابلیت اتصال به شبکه رو دارن میشه به صورت منوآل همه چی رو تنظیم کرد. مثلا با Mario Kart حتی میشه کی های wep رو تغییر داد! فقط چون اُپرا هنگ میکنه نتونستم بفهمم میشه اون رو هم کانفیگ کرد یا نه!

الآن دارم واسه یه کارتریج له له میزنم!! احتمالا تا هفته دیگه یه مقدار پول دستم بیاد، ولی میخوام تا اون موقع هرچیزی که لازمه یاد بگیرم و دانلود کنم تا موقع خرید تست کنم و بعدش پشیمون نشم! فقط نمیدونم چه جوری برنامه ها رو با خودم موقع تست ببرم، تو توپخونه کامپیوتر هم پیدا میشه؟!!! o.O :D

ذوست عزیز، باید نوع فلش کارتی (DSTT. N5, M3DS, ....) را که میخواهی بخری بدانی. آن موقع برنامه اش را از سایت آن بگیر. یک حافظه 2 یا 1 گیگ هم بخر و آن برنامه را با چند بازی، برنامه moonshell برای پخش فیلم و یک فیلم (باید به فرمت DPG) تبدیل شود و موسیقی (MP3) روی حافظه کپی کن.
آنجا حافظه را در فلش کارت بگذار و بازیها و فیلم را اجر کن
نحوه نصب moonshell و تبدیل فیلم هم در اینترنت پیدا می شود.
موفق باشی

اجرای opera

دوستان توجه کنند که برای اجرای اپرا یا یک فلش کارت اسلات 2 (از محل GBA وارد دستگاه می شود) اضافه داشت، مانند Supercard MiniSD، یا باید یک Expansion Pack مخصوص Opera Browser که آن هم اسلات 2 هست جداگانه خرید.

من امروز NDS Lite سیاه اومد برام + DSTT رم منم 1gig micro SD:transflash هست ...برنامه ی DSTT رو از سایتش دانلود کردم ...اخرین ورژنشم هست :(
ولی وقتی DSTT و رم می ذارم تو و رو لودینگ شناسایی DSTT گیر میکنه :(به نظر شما اشکال از رمه ؟ یا DSTT ? :(

سروش مهدی عزیز خیلی لطف میکنی راهنمایی میکنی.

مشکل اصلی من همینه که دقیقا نمیدونم باید چه فلش کارتی بخرم. R4 که homebrew رو ساپورت نمیکنه، تو ویکی درمورد N5 نوشته:
Further confusion has been added by the arrival of poor-quality clones of the YDC(R4,M3) hardware - selling under the n5 and e7 brands, although the same hardware has been seen labeled both "R4DS Upgrade-II" and as a clearly counterfeit R6. The firmware for genuine YDC(R4) cards is encrypted, although the encryption scheme was broken in 2007 and several utilities exist for encrypting, modifying and decrypting YDC(R4) firmware. The n5 and other clones use an unencrypted version of the firmware; decrypted YDC(R4) firmware can be used on the n5 cards, and encrypted clone firmware can be used on the R4. The clones are reported to have a significant failure rate, and anecdotal evidence suggests that they have been responsible for damaging Nintendo DS consoles.
مثل اینکه هرکدوم بالاخره یه مشکلی داره! ولی اینطور که تو نت نوشته Acekard R.P.G نسبت به بقیه بهتره.

واقعا موندم چی بگیرم! اگه میشه دوستانی که تجربه دارن بیان و بگن از چه فلش کارتهایی استفاده کردن و کدوم از همه بهتره، قیمتش تو ایران چنده و غیره...

در مورد اپرا هم اینطور که بوش میاد بیخیال شیم بهتره، وگرنه باید کلی خرج کنیم!
یه dsLinux بریزیم فکرکنم بهتر باشه.

1میخواستم یه نظرسنجی درمورد فلش کارتهای زیر ایجادکنم که سیستم میگه باید 20 روز تو فروم خاک بخوری!
Code:
Acekard R.P.G
CycloDS Evolution
Datel Games n' Music
DS Link
DS-Xtreme
G6DS Real
M3DS Real And Itouch Ds
N-Card (NAND Card)
NinjaPass
DSTT
YushenDS Card
R4DS
M3 DS Simply
SuperCard DS ONE
اگه ممکنه یکی از دوستانی که میتونه زحمتشو بکشه.

به ترتیب به نظر من (و تا حدودی از روی سایتهای خارجی)
1- M3DS Real Rumble Pack که موقع اجرای بعضی بازیها ویبره میشود و دستگاه می لرزد، مثل Schock دسته های بازی. منوهای اختصاصی دارد. فیلمهای DPG و موسیقی را بدون نیاز بخ Moonshell خودش پخش می کند و غیره. یک PDA داخلی شامل دفترچه تلفن، دفترچه یادداشت، ماشین حساب، مبدل واحدها دارد. خلاصه جیز خوبی است. 65 هزار تومان است.
2- DSTT به خاطر سادگی، ولی جنس کارتهایش بد است.
3- Supercard DSONE بسیار پیشرفته، ولی مشکل است و باید در DS حرفه ای باشی! به نظر من که کارت شماره 1 است. همچنین تنها کارت با قابلیت Real Time Save واقعی است.
تکته: میتوانی Supercard MiniSD را جئود 50 هزار تومان بخری و با یک Supercard DSONE هم بازیهای GBA و هم اپرا را اجرا کنی! ولی روی DSLite مشکل دارد.
4- R4 قابلیتهای زیادی ندارد ولی هنوز برایش آپدیت می آید و پرفروشترین کارت دنیاست (فکر کنم، لااقل در انجمنها.
5- N5 بعضی ها میگویند دستگاه را خراب میکند و من توصیه نمی کنم.

توصیه من: حافظه 2 گیگ + کارت M3DS Real

آخرین ویرایش:
من امروز NDS Lite سیاه اومد برام + DSTT رم منم 1gig micro SD:transflash هست ...برنامه ی DSTT رو از سایتش دانلود کردم ...اخرین ورژنشم هست :(
ولی وقتی DSTT و رم می ذارم تو و رو لودینگ شناسایی DSTT گیر میکنه :(به نظر شما اشکال از رمه ؟ یا DSTT ? :(

شاید جنس کارتت بد است (پست بالا را ببین).
اگر مشکل با چندین بار در آوردن حافظه و فلش کارت درست نشد، شاید برنامه را اشتباه نصب کرده ای.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or