خیلی ممنون از دوستان که پاسخ دادن، تو این چند روزه کلی وقت گزاشتم و دنبال همین مطالب بودم.
اول اینکه تو سایت
http://www.bamboogaming.cn قیمت انواع کارتریجهارو زده از جمله DSTT با قیمت AU $26.00 .اگه هر دلار استرالیا رو 1000 تومن هم که بگیریم(که 900 هست) میبینیم که فروشندگان محترم ایرونی بیشتر از دو برابر میکنن تو پاچه این ملت مستضعف!
دو اینکه کلی رام دان کردم و تو NO$GBA ران کردم. از جمله این رامها برازر اُپرا و همون آموزش انگلیسیه بود که گفتم. کم کم داره دستم میاد که اجرای برنامه ها تو دی اس چه جوریه! فقط نمیدونم چرا اُپرا هنگ میکنه؟؟!!
درمورد وایرلس باید بگم که از نظر اکسس پوینت و کارت وایرلس مشکلی ندارم و تجربه شبکه وایرلس رو هم دارم، فقط نمیدونستم که چه جوری میشه شبکه دی اس رو کانفیگ کرد. تا اینجا که فهمیدم به وسیله برنامه هایی که قابلیت اتصال به شبکه رو دارن میشه به صورت منوآل همه چی رو تنظیم کرد. مثلا با Mario Kart حتی میشه کی های wep رو تغییر داد! فقط چون اُپرا هنگ میکنه نتونستم بفهمم میشه اون رو هم کانفیگ کرد یا نه!
الآن دارم واسه یه کارتریج له له میزنم!! احتمالا تا هفته دیگه یه مقدار پول دستم بیاد، ولی میخوام تا اون موقع هرچیزی که لازمه یاد بگیرم و دانلود کنم تا موقع خرید تست کنم و بعدش پشیمون نشم! فقط نمیدونم چه جوری برنامه ها رو با خودم موقع تست ببرم، تو توپخونه کامپیوتر هم پیدا میشه؟!!! o.O