راهنمایی خرید Nds

باdstt میشه انلاین بازی کرد ؟ /:)
من قیمت گرفتم dstt حدودا 70 تومن شد :-"

ببخشید واسه حک فقط همین فلش کارت و sd ram کافیه ؟/:)
سلام
با DSTT بله ميشه آنلاين بازي كرد، با همه فلش كارتا ميشه فقط اونايي كه sLOT-2 هستن باهاشون نميشه بازي واسه كسي فرستاد.

شما دستگاه رو هك نميكنين، بازي رو با يه كلكي دارين اجرا ميكنين.
بله همين 2تا كافيه، فقط خريد مموري كارت معتبر به شدت توصيه ميشه و 1گيگ هم باشه.
اگه گيرتون مياد Kingston 1Gb JAPAN بگيرين.

جناب Vahiddreamer، حتما DSTT بگیر و مبادا N5 بگیری که بعضی افراد آن را مشکل دار می دانند. همچین با DSTT در حین بازی می توان حقه Cheat را فعال و غیر فعاب کرد، ولی N5 را فکر نکنم. توصیه من هارد 4 گیگ هست تا بتوانی موسیقی و فیلم هم بر روی آن دخیره کنی و همچنین مقدار زیادی بازی می توان بر روی آن بریزی. اما بیشتر از 2 گیگ اکثر کارتها مشکل دارند. موقع خرید چک کن که همیشه دستگاه فلش کارت را دتشهیص می دهد، چون جنس بعضی کارتها مناسب نیست.
توصیه میکتم یک هدفون هم برایش بخری. ذر نتخاب رنگ دستگاه دقت کن که در حین بازی اذیت نشوی.
موفق و پیروز باشی:)

سلام
با DSTT بله ميشه آنلاين بازي كرد، با همه فلش كارتا ميشه فقط اونايي كه sLOT-2 هستن باهاشون نميشه بازي واسه كسي فرستاد.

دوست عزیز، آقای test84، ای کاش کمی شما که اینقدر اطلاعات در مورد DS دارید، کمی در سخنان خود دقت می کرد. کارتهای slot-2 تعداد کمی از بازیها را می توانند ارسال کنند، اما نه هیچ کدام را! من این را امتحان کرده ام.
همچنین Supercard DSOne گزینه ای جهت اجرای بازی در حالتی که بتوان بازی ارسال کرد دارد. تمام بازیهایی که من تست کرده ام با این رروش گار کرده اند.

هر كي هر فلش كه داره مي گه خوبه ما آخر نفهميديم كدوم شد ؟!؟ G6 , R4 , N5 ,M3 , Super DS One , Supercart , TTDS ؟!؟ آقا من نمي خوام آنلاين بازي كنم ،‌نمي خوام فيلم ببينم ، نمي خوام موزيك گوش كنم ، نمي خوام Homebra اجرا كنم . فقط مي خوام بازي كنم به خدا همين .....

يه سوال اينا اسلوت اولي كدومشون مي تونه بازي هاي GBA هم اجرا كنه ؟!؟

هیچ کذام از کارتهای slot-1 تمی توانند GBA اجرا کنند و حتما slot-2 بخری. Supercard MiniSD برای slot-2 در ایران با قیمت خواد 45 تا 50 هزار تومان هست. ولی استفاده از آنها مشکل و نیازی به پچ کردن بازی ها می باشد.
اگر فقط برای بازی می خواهی هیچ فرقی نمی کنند، ولی Supercard DS One با قالبیتهای Real Time Save, Fix Fownload Play و امکان تغییر حقه های (Cheats) بازی در هنگام بازی بهترن کارت هست که متاسفانه هم اکنون فگر نکنم در ایران باشد!
پس از آن DSTT خوب است.

الان می صرفه ds بگیریم؟دیگه احتمالا 1 سال دیگه از رده خارج میشه سرورای آنلاینشم خاموش بشه احتمالا.البته به نظرم آنلاین ds به صورت p2p باشه که اگه اینطور باشه فکر کنم همیشه بشه بازی کرد

الان قیمت اخر DS Lite چنده؟ میخوام بگیرم :love:
مموری 1گیگ چنده؟
R4 بگیرم یا R5 ...چرا؟ یا هیچکدوم ؟ DSTT ?? بازم چرا
اینکه دیگه برای R4 اپدیت نمیاد مشکل ایجاد میکنه؟ مثلا بازیهای جدیدو اجرا نمیکنه یا...

دیگه چیز دیگه نمیخواد؟ فلش کارتم باید گرفت؟

تقریبا رو هم چند درمیاد؟ $

مشکی بگیرم یا سفید؟

مرسی:love:

آخرین ویرایش:
الان قیمت اخر DS Lite چنده؟ میخوام بگیرم :love:
مموری 1گیگ چنده؟
R4 بگیرم یا R5 ...چرا؟ یا هیچکدوم ؟ DSTT ?? بازم چرا
اینکه دیگه برای R4 اپدیت نمیاد مشکل ایجاد میکنه؟ مثلا بازیهای جدیدو اجرا نمیکنه یا...

دیگه چیز دیگه نمیخواد؟ فلش کارتم باید گرفت؟

تقریبا رو هم چند درمیاد؟ $

مشکی بگیرم یا سفید؟

مرسی:love:
سلام عزيز
اونطور كه من قيمت دارم حدود 170 هستش.

R4 رو نگير چون قديميه و براش بزودي ديگه آپديت نمياد، R5 رو فك كنم منظورت N5 بوده كه اگه منظورت N5 هست، اون يه كپي تقلبي از R4 هست كه از اونم بدتره. DSTT پشنهاد ميشه چون هم قابليت اجراي بالايي داره هم قيمتش خوبه.

آره، R4 براش چون آپديت نمياد (الان براش آپديت هست ولي دير به دير مياد، خودتو تو دردسر ننداز)

همين R4 يا DSTT خودشون Flash Cart هستن! :love:

فقط بايد يه مموري براش بگيري (چه DSTT يا R4، جفتشون مموري ميخوان) كه به پشنهاد من يه Kingston 1GB Japan بگير كه عاليه، از لحاظ حجم اصلا كم نمياري چون بازيهاي DS معمولا بين 30مگ تا 50مگ هستن.

1گيگ به اين دليل پيشنهاد ميشه چون سرعتش از 2گيگ بيشتره و چنتا بازي فقط روي 1گيگ ژاپن اجرا ميشن مثله Castlevaniaها كه نبايد از دستشون بدي.

مشكي يا سفيد سليقه خودتو عزيزم، هرچي دوست داري! برو از نزديك جفتش رو ببين، رو مشكي جاي دست و انگشت و اينا زياد ميمونه.

ولي اگه اصلا رنگش برات فرقي نداره، مشكي بگير (البته من سفيد دارم) چون يه سري از سفيد هاش بعد از يه مدت لولاي بالاش كه وقتي DS رو باز ميكني صفحه بالا رو برات نيگر ميداره، ترك برميداره، البته تو جديدا كمتره، گفتم كه گفته باشم نگي نگفتي.

مايه دار شديا! هم 360، هم DS، دست مارو هم بگير!

هیچ کذام از کارتهای slot-1 تمی توانند GBA اجرا کنند و حتما slot-2 بخری. Supercard MiniSD برای slot-2 در ایران با قیمت خواد 45 تا 50 هزار تومان هست. ولی استفاده از آنها مشکل و نیازی به پچ کردن بازی ها می باشد.
اگر فقط برای بازی می خواهی هیچ فرقی نمی کنند، ولی Supercard DS One با قالبیتهای Real Time Save, Fix Fownload Play و امکان تغییر حقه های (Cheats) بازی در هنگام بازی بهترن کارت هست که متاسفانه هم اکنون فگر نکنم در ایران باشد!
پس از آن DSTT خوب است.

همه كارتاي SLOT-1 كه هيچ، همه كارتاي SLOT-2 هم قابليت استفاده از Cheat فايلها رو دارن، ضمنا Supercard DS One يكي از بدترين SLOT-1 كارت ها هستش بدليل اينكه ساختار خود كارت ايراد داره و تاحالا 3نسخه ازش اومده كه سعي كردن درستش كنن كه جديداش مسلما تو ايران گير نمياد و همون نسخه اوليه رو ميفروشن.

ضمنا اين كارت Supercard هم تو بازار هم پيدا ميشه فقط بايد نسخه 3ش رو بگيرن كه فك نكنم گيرشون بياد.

حتي براي بازي هم بخوان، استفاده از SLOT-2 با SLOT-1 يه دنيا فرق داره، چون من بهترين كارت SLOT-2 رو دارم و قابل قياس با SLOT1 نيست به دليل سادگي استفاده كه شخصي كه سوال كرده بود هم همين موضوع فقط مد نظرش بوده.

در كل وقتي DSTT تو ايران هست، نيازي اصلا به فكر كردن روي كارتايي مثله Supercard نيست كه مشكلات نصب چيپ و غيره داره.

ضمنا بعد از اومدن 14كارت SLOT1 و 13كارت SLOT2 هنوز كسي نميدونه "بهترين" كارت واسه DS چيه.

در مورد اون مطلب هم كه گفتي خودت تست كردي كه بازي رو ميشه از SLOT-2 به يه دستگاه ديگه فرستاد، فقط در يك سري بازي هاي محدود قديمي و اون هم وقتي كه طرف كه بازي رو ميگيره يه flash cart مثله شما داشته باشه قابل اجراس، اين موضوع اثبات شده هست. (راهنمايي: SLOt2 ها همونطور كه گفتي بازي رو پچ ميكنن و اجرا ميكنن و اين بازي پچ شده براي يه DS كه روحش از اون فلش كارت شما خبر نداره، به منزله يه بازي تغيير يافته نمايش پيدا ميكنه كه با ساختار بازي DS معمولي تفاوت داشته و نهايتا كار نخواهد كرد، شما شايد يه بازي شانسي اجرا كرده باشي، من بيشتر از 20تا بازي رو با يكي از بهترين SLOt2 ها تست كردم، اونم از نوع 84ش).

مخلصيم.

الان می صرفه ds بگیریم؟دیگه احتمالا 1 سال دیگه از رده خارج میشه سرورای آنلاینشم خاموش بشه احتمالا.البته به نظرم آنلاین ds به صورت p2p باشه که اگه اینطور باشه فکر کنم همیشه بشه بازی کرد

شما تا E3 صبر كن، اگه خبري باشه اونجا در مورد DSهاي جديد ميشنوي ولي خبري نميشه به نظر من چون هنوز DS داره مثله نقل و نبات ميفروشه و "سري كه درد نميكنه رو نميبندن".

ضمنا DS همون قابليت P2P به قول شما يا به صورت عبارت درستش Ad Hoc يا Download Play رو همين الان هم داره و شما ميتوني بازي اي كه اجرا كردي رو براي دوستت كه اون بازي رو نداره به صورت موقت بفرستي تا باهم بتونين Multiplayer بازي كنينش. البته واسه اين قابليت دوستتون بايد فاصله چند متري باشه و مسلما جاي بازي با اينترنت رو نميگيره.

ضمنا در مورد سرور هاي DS بگم كه بهترين سرور هايي هستن كه من به عمرم ديدم، با اينترنت Dial Up بايد ببينين با چه سرعت عالي اي ميشه بازي كرد!

ضمنا ياد آوري كنم كه آنلاين بازي كردن با سرور هاي نينتندو كاملا رايگان هستش.

جناب Vahiddreamer، حتما DSTT بگیر و مبادا N5 بگیری که بعضی افراد آن را مشکل دار می دانند. همچین با DSTT در حین بازی می توان حقه Cheat را فعال و غیر فعاب کرد، ولی N5 را فکر نکنم. توصیه من هارد 4 گیگ هست تا بتوانی موسیقی و فیلم هم بر روی آن دخیره کنی و همچنین مقدار زیادی بازی می توان بر روی آن بریزی. اما بیشتر از 2 گیگ اکثر کارتها مشکل دارند. موقع خرید چک کن که همیشه دستگاه فلش کارت را دتشهیص می دهد، چون جنس بعضی کارتها مناسب نیست.
توصیه میکتم یک هدفون هم برایش بخری. ذر نتخاب رنگ دستگاه دقت کن که در حین بازی اذیت نشوی.
موفق و پیروز باشی:)

N5 مشكل دار هست، كسي مشكل دار نميدونتش.

با N5 هم ميشه Cheat Files رو فعال و غير فعال كرد، همونطور كه تو اكثر كارت هاي SLOT2 و همه كارت هاي SLOT1 ميشه، كار ساده اي هستش.

توصيه من اينه كه مموري 1گيگ كينگستون ژاپن بگيري تا تو بعضي بازيهاي افت سرعت نداشته باشي و بازي هايي مثله Castlevania رو هم بتوني اجرا كني.

كارتهاي بيشتر از 2گيگ معمولا ايراد ندارن، اين كارتها چون SDHC هستن، بايد Memory Reader مناسب با كلاسشون براي استفاده ازشون استفاده بشه كه اگه نشه، درست محتوياتش رو نشون نميده.

در مورد هدفون هم DS فيش هدفون استاندارد داره كه هر هدفوني بهش وصل ميشه و حتي ميتونين به سيستم استريو هم وصلش كنين تا بازي هاي موزيكالش رو با صداي بهتر بازي كنين.

مرسی از کمکت ... :love:
چه توصیه ای واسه موقع تحویل گرفتن داری ؟ اگه لطف کنی ممنون میشم :blushing:

حتما چك كن كه لولاي پشت دستگاه سالم باشه (اگه دستگاه سفيد ميخري).
D-Pad سمت چپ رو هم چك كن كه گرفتگي نداشته باشه.

از همه مهمتر،
وقتي دستگاه رو روشن ميكني، داخل Menuهاش برو و اونجايي كه صفحه Touch Screen رو تنظيم ميكني، همه صفحه رو لمس كن با قلمش تا همه صفحه حساسيت داشته باشن، يه سري از DSها در بعضي نواحي Touch Screen حساسيت كمي دارن.

آخر اينكه تو نور صفحه بالا و پايين رو با دقت ببين، تو بعضي دستگاه ها ديده شده كه صفحه پايين يا بالا، به رنگ زرد متمايل هستش، پس مواظب باش.

همه كارتاي SLOT-1 كه هيچ، همه كارتاي SLOT-2 هم قابليت استفاده از Cheat فايلها رو دارن، ضمنا Supercard DS One يكي از بدترين SLOT-1 كارت ها هستش بدليل اينكه ساختار خود كارت ايراد داره و تاحالا 3نسخه ازش اومده كه سعي كردن درستش كنن كه جديداش مسلما تو ايران گير نمياد و همون نسخه اوليه رو ميفروشن.

ضمنا اين كارت Supercard هم تو بازار هم پيدا ميشه فقط بايد نسخه 3ش رو بگيرن كه فك نكنم گيرشون بياد.

حتي براي بازي هم بخوان، استفاده از SLOT-2 با SLOT-1 يه دنيا فرق داره، چون من بهترين كارت SLOT-2 رو دارم و قابل قياس با SLOT1 نيست به دليل سادگي استفاده كه شخصي كه سوال كرده بود هم همين موضوع فقط مد نظرش بوده.

در كل وقتي DSTT تو ايران هست، نيازي اصلا به فكر كردن روي كارتايي مثله Supercard نيست كه مشكلات نصب چيپ و غيره داره.

ضمنا بعد از اومدن 14كارت SLOT1 و 13كارت SLOT2 هنوز كسي نميدونه "بهترين" كارت واسه DS چيه.

در مورد اون مطلب هم كه گفتي خودت تست كردي كه بازي رو ميشه از SLOT-2 به يه دستگاه ديگه فرستاد، فقط در يك سري بازي هاي محدود قديمي و اون هم وقتي كه طرف كه بازي رو ميگيره يه flash cart مثله شما داشته باشه قابل اجراس، اين موضوع اثبات شده هست. (راهنمايي: SLOt2 ها همونطور كه گفتي بازي رو پچ ميكنن و اجرا ميكنن و اين بازي پچ شده براي يه DS كه روحش از اون فلش كارت شما خبر نداره، به منزله يه بازي تغيير يافته نمايش پيدا ميكنه كه با ساختار بازي DS معمولي تفاوت داشته و نهايتا كار نخواهد كرد، شما شايد يه بازي شانسي اجرا كرده باشي، من بيشتر از 20تا بازي رو با يكي از بهترين SLOt2 ها تست كردم، اونم از نوع 84ش).

مخلصيم.

1- لطفا نام آن کارتهای slot-2 که قابلیت cheat دارند را بگویید.

2- آیا Supercard که سابقه ای بیش از 5 ساله در زمینه تولید flashcart دارد بدتر است یا DSTT که تازه حدود 6-7 ماه است به بازار آمده؟
من خودم نسخه 3 را دارم و هیچ ایرادی ندارد، ولی نمی دانم در ایران هست یا نه. ثانیا همواره همه وسائل در ابتدا ایرادهایی دارند که در نسخه های بعدی رفع می کنند.
هر کارتی با توجه به موارد استفاده اش می تواند بهترین باشد.
3- من یک بازی شانسی را روی slot-2 تست نکردم، چون خودم تمام بازیهای ناحیه آمریکا را داونلد کرده ام و تعداد زیادی را تست کردم.
موفق باشی.

N5 مشكل دار هست، كسي مشكل دار نميدونتش.

با N5 هم ميشه Cheat Files رو فعال و غير فعال كرد، همونطور كه تو اكثر كارت هاي SLOT2 و همه كارت هاي SLOT1 ميشه، كار ساده اي هستش.

توصيه من اينه كه مموري 1گيگ كينگستون ژاپن بگيري تا تو بعضي بازيهاي افت سرعت نداشته باشي و بازي هايي مثله Castlevania رو هم بتوني اجرا كني.

كارتهاي بيشتر از 2گيگ معمولا ايراد ندارن، اين كارتها چون SDHC هستن، بايد Memory Reader مناسب با كلاسشون براي استفاده ازشون استفاده بشه كه اگه نشه، درست محتوياتش رو نشون نميده.

در مورد هدفون هم DS فيش هدفون استاندارد داره كه هر هدفوني بهش وصل ميشه و حتي ميتونين به سيستم استريو هم وصلش كنين تا بازي هاي موزيكالش رو با صداي بهتر بازي كنين.

منظور من از اینکه نمي شود Cheat Files را فعال یا غير فعال كرد در وسط بازی است. چون در همه کارتها باید قبل از شروع بازی Cheat را فعال یا غير فعال کرد، به جز بعضی کارتها مانند DSTT و Supercard. در ضمن در Supercard در وسط بازی می توان گفت که کدام Cheatها را فعال یا غير فعال کرد، ولی در DSTT تنها همه آنهایی که قبل از بازی انتخاب شده بودند را یکجا می توان فعال یا غير فعال کرد و امکان انتخاب دوباره Cheatها نیست.

2- فکر نکنم سرعت حافظه 2 گیگابایت از 1 گیگابایت کمتر باشد.

3- همانطور که گفتم بعضی فلش کارتها علی رغم امکان استفاده از حافظه های SDHC، اما به خوبی عمل نکرده و آنها را خراب می کنند در ضمن بعضی برنامه ها و بازی های homebrew هم با fat32 که برای حافظه های SDHC لازم است مشکل دارند.

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or