راهنمایی خرید Nds

منم دقیقا همین کار رو کردم ولی نمیدونم چرا به قول معروف صفرا فزود:(
تا الان که جمیعا میگن DSTT من خراب ...خدا کنه یارو پس بگیره :((

احتیاجی به پس دادن نیست، منم بعد از اینکه یه مشت بازی ریختم تو مموری، dstt موقع لود کردن بازی هنگ میکرد که با فرمت کردن دوباره ی مموری (FAT32) مشکل حل شد.

راستی، کسی میدونه چرا منوی dstt برای من درست نشون داده نمیشه؟ در واقع بک گراندش یه صفحه ی راه راهه .!

احتیاجی به پس دادن نیست، منم بعد از اینکه یه مشت بازی ریختم تو مموری، dstt موقع لود کردن بازی هنگ میکرد که با فرمت کردن دوباره ی مموری (FAT32) مشکل حل شد.

راستی، کسی میدونه چرا منوی dstt برای من درست نشون داده نمیشه؟ در واقع بک گراندش یه صفحه ی راه راهه .!

DSTT من مشکل داره ;) وقتی رم فرمت شده ی خالی رو می ذارم تو باید ایکون MENU ? رم نشون بده در صورتی که ایکون لودینگ میاد :biggrin1:
در ضمن همه میگن باید رم FAT فرمت شه اون وقت شما میگی FAT 32 فرمت کنی درست میشه ?:eek:
در ضمن من قبلا FAT 32 رو هم بدون Rom تست کردم بازم رو لودینگ گیر میکرد :biggrin1:
اشکال از DSTT هست صد در صد ;)

دوستان مشکل من حل شد ;)
مشکل از DSTT بود که یکی دیگه گرفتم که سالمه ;)

از كجا گرفتي؟

من بتازگيnds خريدم من 5 شنبه از كنج يك DSTT 'گرفتم كه گويا آخريش بود (65 تومن) و جعبه و CD هم نداشت و مي گفت گم شده حالا نمي دونم بايد از كجا نرم افزارش رو دانلود كنم چون در سايت www.ndstt.com هم قسمت دانلود واقعا گيج كننده هست. لطفا اگر امكان داره من رو راهنمايي كنيد.
مرسي

از كجا گرفتي؟

من بتازگيnds خريدم من 5 شنبه از كنج يك DSTT 'گرفتم كه گويا آخريش بود (65 تومن) و جعبه و CD هم نداشت و مي گفت گم شده حالا نمي دونم بايد از كجا نرم افزارش رو دانلود كنم چون در سايت www.ndstt.com هم قسمت دانلود واقعا گيج كننده هست. لطفا اگر امكان داره من رو راهنمايي كنيد.
مرسي
download.ndstt.com/download/os/v1.15/eng.zip

خواهش میکنم

اکثرا میشه با فعال کردن Soft Reset هربازی و فشاردادن شش دکمه L + R + A + B + X + Y به طور همزمان توی بازی، DSTT رو ریست کرد. برای فعال کردنش هم از توی SysOption گزینه Default reset رو on کن تا آیکون پاور (همون قرمزه) جلوی همه بازیها فعال شه:

ttp5.gif

این کار روی تمام بازیهایی که من اجراشون کردم جواب داد، ولی homebrew هایی که من دارم ساپورت نمیکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or