راهنمایی خرید Nds

سلام عزيز
اونطور كه من قيمت دارم حدود 170 هستش.

R4 رو نگير چون قديميه و براش بزودي ديگه آپديت نمياد، R5 رو فك كنم منظورت N5 بوده كه اگه منظورت N5 هست، اون يه كپي تقلبي از R4 هست كه از اونم بدتره. DSTT پشنهاد ميشه چون هم قابليت اجراي بالايي داره هم قيمتش خوبه.

آره، R4 براش چون آپديت نمياد (الان براش آپديت هست ولي دير به دير مياد، خودتو تو دردسر ننداز)

همين R4 يا DSTT خودشون Flash Cart هستن! :love:

فقط بايد يه مموري براش بگيري (چه DSTT يا R4، جفتشون مموري ميخوان) كه به پشنهاد من يه Kingston 1GB Japan بگير كه عاليه، از لحاظ حجم اصلا كم نمياري چون بازيهاي DS معمولا بين 30مگ تا 50مگ هستن.

1گيگ به اين دليل پيشنهاد ميشه چون سرعتش از 2گيگ بيشتره و چنتا بازي فقط روي 1گيگ ژاپن اجرا ميشن مثله Castlevaniaها كه نبايد از دستشون بدي.

مشكي يا سفيد سليقه خودتو عزيزم، هرچي دوست داري! برو از نزديك جفتش رو ببين، رو مشكي جاي دست و انگشت و اينا زياد ميمونه.

ولي اگه اصلا رنگش برات فرقي نداره، مشكي بگير (البته من سفيد دارم) چون يه سري از سفيد هاش بعد از يه مدت لولاي بالاش كه وقتي DS رو باز ميكني صفحه بالا رو برات نيگر ميداره، ترك برميداره، البته تو جديدا كمتره، گفتم كه گفته باشم نگي نگفتي.

مايه دار شديا! هم 360، هم DS، دست مارو هم بگير!

مرسی :love:
ولی بازم سوال:biggrin1:
DSTT تهران پیدا میشه؟! گفتم شاید اینم از امریکا:love: اوردی!؟
ازN5 گرونتره؟(تومن60000):eek:
کینگستون اصل ژاپن از کجا بیارم :confused: :biggrin1: just a joke
در مورد توصیه های ایمنی هم خیلی ممنون:love:
نه بابا چه مایه ای:biggrin1: میخوام گوشی بگیرم گفتم بجاش DS بگیرم با یه گوشی زاخار:)

مرسی

آره، DSTT رو از اينجا نگرفتم، قضيه اش طولانيه.

از N5 گرونتر هست يا نه رو نميدونم چون من بازار نميرم، شنيدم حدود 60 تا 70 هستش.

واسه خريد كينگستون اصل هم ميتوني به اين عكسي كه برات آپلود كردم مراجعه كني كه اشتباه نخري:
szy5wl.jpg

رم mircro sd که به NDS میخوره حتما باید کینگ استون باشه ؟/:)یا رم های دیگه رو هم ساپورت میکنه ؟ :love:
کارتهای مختلف با رمهای مختلف متفاوت عمل می کنند و حتی ممکن است با مدل 1 گیگ آن مارک کار کنند، ولی با مدل 2 گیگ نه.

در این آدرس که انگلیسی نیست، تست بعضی حافظه ها با کارت DSTT آمذه است:
http://dswiki.7mc.org/wiki.cgi?page=DSTT

در اینجا هم برای R4 است:

http://wiki.scorpei.com/index.php/R4_compatibility_list

موفق باشی

دوستان من n5 خریدم اما نمیتونم بازی اجرا کنم وقتی میزارم داخل کنسول روی load گیر میکنه !!
من هم همین مشکل رو داشتم این مسئله به خاطر اینه که ورژن 1.17 به بالا با بعضی از n5 ها مشکل داره.من خودم تا تهران اومدم و با ورژن 1.16 که از فتحی گرفتم مشکلم حل شد.البته شنیدم تو ورژن جدید مشکل حل شده میتونی از سایتش دانلود کنی:

این هم شماره فتحی:33911083

دوستان سلام

چندروز پیش رفتم توپخونه یه لایت گرفتم 180(خوب گرفتم یا رفت تو پاچم؟)، حالا میخوام مخلفاتش رو بخرم.

کل فروم DS رو هم خوندم ولی آخر بین خرید DSTT و N5 گیرکردم. جناب test84 تی تی رو پیشنهاد میکنن ولی فروشنده ها میگن N5 جدیدتره و ... اینطور که معلومه قیمتاش تقریبا یکیه و پایین ترین قیمت هم بهم 55 گفتن.

هدفم از خریدش هم اینه که:
1- از نت بازی دان کنم و روی دی اس ارن کنم.
2- هربرنامه ای که میشه روش نصب کنم و به عنوان یه پی سی ازش استفاده کنم! مثلا اُپرا و مدیاپلیر و ... تو کلیک هم نوشته که یه برنامه روش میریزی نوشته رو تشخیص میده و برات میخونه(آموزش انگلیسی). خلاصه اینکه اگه میشه میخوام روش سیستم عامل هم بریزم!!!
3- میخوام نا جاییکه ممکنه دستگاه رو کاستومایزکنم. مثلا این اسپلش اولش که میاد و در مورد safety نوشته به نظرم خیلی زاید و آزادهنده است. اینو میخوام عوضش کنم.
4- هرکاری که خوره ها با دستگاهشون میکنن منم بکنم!!!

لطفا بنده رو از راهنماییهاتون محروم نفرمایید :blushing:

آخرین ویرایش:
راستی، من اول فکرمیکردم این وایرلسش رو باید جدا بگیریم(مثل لپ تاپ قدیمیا که کارت میخورد) ولی الآن فهمیدم که رو خودش هست. حالا میخوام ببینم چه جوری میشه یه شبکه یا اینترنت وایرلس وصلش کنم، تنظیمات داره؟ منکه جایی واسه IP دادن توش ندیدم.

NDS رو خوب خریدی ;)
ولی من اینطور که از بقیه شنیدم میگن DSTT بهتره و قیمتش حدودا 70 تومنه :p
در ضمن فکر کنم واسه انلاین بازی کردن باید Wifi adapter رو جدا بخری :(
یا اینکه مودمت access point داشته باشه که قیمت این مودم ها حدودا 100 تومنه :-"

من اینو می دونم که اگه شما یدونه wifimax بخری میتونی باهاش اینترنت رو از روی pc شیر کنی و با دی اس به اینترنت کانکت بشه ولی جزئیاتش رو زیاد وارد نیستم (چون هنوز DS به دستم نرسیده ) wifi max رو هم هومن (groos) توی فروشگاه مجازی یا بازارچه میفروشه زیاد گرونم نیست

خیلی ممنون از دوستان که پاسخ دادن، تو این چند روزه کلی وقت گزاشتم و دنبال همین مطالب بودم.

اول اینکه تو سایت http://www.bamboogaming.cn قیمت انواع کارتریجهارو زده از جمله DSTT با قیمت AU $26.00 .اگه هر دلار استرالیا رو 1000 تومن هم که بگیریم(که 900 هست) میبینیم که فروشندگان محترم ایرونی بیشتر از دو برابر میکنن تو پاچه این ملت مستضعف!

دو اینکه کلی رام دان کردم و تو NO$GBA ران کردم. از جمله این رامها برازر اُپرا و همون آموزش انگلیسیه بود که گفتم. کم کم داره دستم میاد که اجرای برنامه ها تو دی اس چه جوریه! فقط نمیدونم چرا اُپرا هنگ میکنه؟؟!!

درمورد وایرلس باید بگم که از نظر اکسس پوینت و کارت وایرلس مشکلی ندارم و تجربه شبکه وایرلس رو هم دارم، فقط نمیدونستم که چه جوری میشه شبکه دی اس رو کانفیگ کرد. تا اینجا که فهمیدم به وسیله برنامه هایی که قابلیت اتصال به شبکه رو دارن میشه به صورت منوآل همه چی رو تنظیم کرد. مثلا با Mario Kart حتی میشه کی های wep رو تغییر داد! فقط چون اُپرا هنگ میکنه نتونستم بفهمم میشه اون رو هم کانفیگ کرد یا نه!

الآن دارم واسه یه کارتریج له له میزنم!! احتمالا تا هفته دیگه یه مقدار پول دستم بیاد، ولی میخوام تا اون موقع هرچیزی که لازمه یاد بگیرم و دانلود کنم تا موقع خرید تست کنم و بعدش پشیمون نشم! فقط نمیدونم چه جوری برنامه ها رو با خودم موقع تست ببرم، تو توپخونه کامپیوتر هم پیدا میشه؟!!! o.O :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or