آره، ولي اينو هم يادت باشه R4 قديمي هست و ممكنه يه دفعه يه نسخه جديد بدن و قديميه رو آپديت نكنن ولي DSTT با دوتا FirmWare جدا از هم و يه FirmWare كه Open Source هست كار ميكنه و حدود بهمن ماه هم تازه ساخته شده.من R4 دارم،
هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
بازیهای nds همش چقدر هستند که بالای 2GB نیاز داشته باشه ؟
مگه اینکه بری تو کار موزیک
به هر حال این کارد ها مقطعی هستند تو بازار، یه مدت یکیش هست، اونیکیش نیست و برعکس
هر کدوم تو بازار با قیمت مناسب تر بود، بهتره برا گرفتن!
مثله اينه كه بگي Ps2 يه كنسول زنده هست چون هنوز واسه PS2 داره بازي مياد چون Capcom يه بازي رو قراره تو پاييز براش منتشر كنه.البته فعلا که داره آپدیت میده
http://www.r4ds.com/download-en.htm
ضمن خوش آمد گويي از طرف سايت بازي سنتر به شما،ميشه يه توضيح كلي در مورد اين چيپ ها بدين تا بفهمم كدوم بيشتر به كارم مياد (قيمت اگه لطف كنين ممنون مي شم) ... مي خام يك DS lite بگيرم يارو ميده 160 تومن واسه چيپ و چطوري اجرا بازي موندم ... كلا يه توضيح كامل در مورد امكانات DS و جزييات خرديش بهم بدين.
ضمن خوش آمد گويي از طرف سايت بازي سنتر به شما،
والله شما اگه اين چند صفحه تاپيك رو محبت كني بخوني، خيلي چيزا دستگيرت ميشه، اين طوري من ميتونم تا هميشه برات در مورد DS مطلب بنويسم، شما تاپيك رو بخون، بعد سوالات رو بپرس، من و بچه ها كمكت ميكنيم.
در مورد "چيپ" كه لفظ درستش FlashCart هست، به نظر من بهترين گزينه تو ايران، DSTT هست كه خودمم يكي دارم ازش، قيمتش رو شرمنده نميدونم ولي كارت بسيار خوب و راحتيه و چون تازه اومده، نگراني نداري كه بعدا براش آپديت نياد (مشكلي كه R4 داره).
ضمنا حواست باشه بايد يه micro SD هم بخري كه بازي هارو داخلش بريزي، بعد اونو داخل FlashCart ات بذاري، بعد جفتش رو داخل DS.
مموري 2گيگ (كه زياد هم هست، من 1گيگ دارم) حول و هوش 17تومنه، سعي كن مارك مرغوب بگيري.
باز سوال داري، بپرس.