راهنمایی خرید Nds

سلام بچه ها

خب منم جو گیر شدم میخوام یه DS lite بگیرم ! :دی چه اطلاعاتی قبل از خرید باید داشته باشم ؟ و اینکه از لحاظ کپی خور و اجرای بازی های کپی هم یه توضیحی بدید .

با تشکر

N5 بهترین مموری برای نینتندو DS

من دیشب رفتم یگانه یه دونه نینتندو DS خریدم گفتم الان میگه بیا R4 ببر و این حرفا یه دفعه دیدم گفت بیا یه مموری آوردم جدید. پسر معرکه است از توی جعبه درش میاری میندازیش توی DS نو روشن میکنی بازی می کنی مموری 1 گیگ داره روش میگفت 75 من 60 گرفتم. مموریشم پر بازیه حدود 30 تا بازی روشه دقیقا هلو. پس یادتون باشه N5

فقط دوستان یه سوال بازی هاش رو از کجا دانلود کنم؟ بازی های جدید رو هم می خوام داشته باشه. ممنون

من دیشب رفتم یگانه یه دونه نینتندو DS خریدم گفتم الان میگه بیا R4 ببر و این حرفا یه دفعه دیدم گفت بیا یه مموری آوردم جدید. پسر معرکه است از توی جعبه درش میاری میندازیش توی DS نو روشن میکنی بازی می کنی مموری 1 گیگ داره روش میگفت 75 من 60 گرفتم. مموریشم پر بازیه حدود 30 تا بازی روشه دقیقا هلو. پس یادتون باشه N5

فقط دوستان یه سوال بازی هاش رو از کجا دانلود کنم؟ بازی های جدید رو هم می خوام داشته باشه. ممنون
مبارک باشه ! lite گرفتی دیگه ؟!
حالا چند گرفتی ؟ r4 رو چند میگفت ؟

مرسی ممنون
آره بابا fat که دیگه اوت شد تازه میگن بازم میخواد یه مدل جدید معرفی کنه
180 گرفتم با 60 مموری شد 240
دیگه اصلا R4 رو نپرسیدم.
بازیاشو کجا دانلود کنم؟

مرسی ممنون
آره بابا fat که دیگه اوت شد تازه میگن بازم میخواد یه مدل جدید معرفی کنه
180 گرفتم با 60 مموری شد 240
دیگه اصلا R4 رو نپرسیدم.
بازیاشو کجا دانلود کنم؟
بازی هاش رو میتونی از این لینک دانلود کنی بچه ها بازی های خوبی رو گذاشتن

N5 کپی برداری از R4 است

دوستان يه سري مموري جديد اومده به اسم N5 كسي اطلاعي در موردش داره من شنيدم از R4‌ بهتره البته گرون ترم هست ......
نگاهی به این بررسی در سایت gbatemp.net درباره N5 بیندازید، قضاوت با خودتان:
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=82202

البته وست گیم کارت DSTT آورده که آن هم کارت خوبی است.

West هم دو تا DVD داره collection بازی های DS تو هر کدوم نزدیک 100 تا بازی هست دومی هم همین هفته ی پیش اومد به احتمال زیاد بازی های جدید رو داره
توی سایت West یه شماره تلفن داده و نوشته کپی خور کردن DS مگه همین R4 کافی نیست ؟

در پاساژ لباف یکی از فروشگاهها کارت Supercard Mini SD را آورده که از طریق slot-2 به دستگاه وصل می شود و حافظه mini sd می خورد.
این حافظه های (slot-2) قابلیت اجرای بازیهای گیم بوی را هم دارند.:)
البته استفاده از این حافظه ها اصلا به سادگی slot-1 ها نمی باشد و نیاز به Patch کردن حافظه با تنظیمات خاصی قبل از کپی آن بر روی دستگاه می باشد. همچنین منوهای این کارت را باید به پد کنترل کرد. در نهایت نیاز به کپی خور کردن دستگاه هم دارد!:(
لدا این کارت تنها به حرفه ای ها پیشنهاد می شود!
البته قیمت این حافظه ارزانتر از N5 است.
همچنین توصیه من برای کارت حافظه Supercard DS ONE است که یک حافظه slot-1 با امکانات ویژه نظیر Real Time Save است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or