راهنمایی خرید Nds

من R4 دارم،
هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
بازیهای nds همش چقدر هستند که بالای 2GB نیاز داشته باشه ؟
مگه اینکه بری تو کار موزیک

به هر حال این کارد ها مقطعی هستند تو بازار، یه مدت یکیش هست، اونیکیش نیست و برعکس
هر کدوم تو بازار با قیمت مناسب تر بود، بهتره برا گرفتن!

من R4 دارم،
هیچ مشکلی هم باهاش ندارم
بازیهای nds همش چقدر هستند که بالای 2GB نیاز داشته باشه ؟
مگه اینکه بری تو کار موزیک

به هر حال این کارد ها مقطعی هستند تو بازار، یه مدت یکیش هست، اونیکیش نیست و برعکس
هر کدوم تو بازار با قیمت مناسب تر بود، بهتره برا گرفتن!
آره، ولي اينو هم يادت باشه R4 قديمي هست و ممكنه يه دفعه يه نسخه جديد بدن و قديميه رو آپديت نكنن ولي DSTT با دوتا FirmWare جدا از هم و يه FirmWare كه Open Source هست كار ميكنه و حدود بهمن ماه هم تازه ساخته شده.

راستی من یادمه چند سال پیش وقتی که تقریبا DS تازه اومده بود قرار بود نینتندو براش یسری لوازم جانبی مثل یه ریسیور تلویزیون و .... بزنه کسی خبر داره اینا رو تولید کرده یا نه ؟

ميشه يه توضيح كلي در مورد اين چيپ ها بدين تا بفهمم كدوم بيشتر به كارم مياد (‌قيمت اگه لطف كنين ممنون مي شم) ... مي خام يك DS lite بگيرم يارو ميده 160 تومن واسه چيپ و چطوري اجرا بازي موندم ... كلا يه توضيح كامل در مورد امكانات DS و جزييات خرديش بهم بدين.

آخرین ویرایش:
ميشه يه توضيح كلي در مورد اين چيپ ها بدين تا بفهمم كدوم بيشتر به كارم مياد (‌قيمت اگه لطف كنين ممنون مي شم) ... مي خام يك DS lite بگيرم يارو ميده 160 تومن واسه چيپ و چطوري اجرا بازي موندم ... كلا يه توضيح كامل در مورد امكانات DS و جزييات خرديش بهم بدين.
ضمن خوش آمد گويي از طرف سايت بازي سنتر به شما،
والله شما اگه اين چند صفحه تاپيك رو محبت كني بخوني، خيلي چيزا دستگيرت ميشه، اين طوري من ميتونم تا هميشه برات در مورد DS مطلب بنويسم، شما تاپيك رو بخون، بعد سوالات رو بپرس، من و بچه ها كمكت ميكنيم.

در مورد "چيپ" كه لفظ درستش FlashCart هست، به نظر من بهترين گزينه تو ايران، DSTT هست كه خودمم يكي دارم ازش، قيمتش رو شرمنده نميدونم ولي كارت بسيار خوب و راحتيه و چون تازه اومده، نگراني نداري كه بعدا براش آپديت نياد (مشكلي كه R4 داره).

ضمنا حواست باشه بايد يه micro SD هم بخري كه بازي هارو داخلش بريزي، بعد اونو داخل FlashCart ات بذاري، بعد جفتش رو داخل DS.

مموري 2گيگ (كه زياد هم هست، من 1گيگ دارم) حول و هوش 17تومنه، سعي كن مارك مرغوب بگيري.

باز سوال داري، بپرس.

ضمن خوش آمد گويي از طرف سايت بازي سنتر به شما،
والله شما اگه اين چند صفحه تاپيك رو محبت كني بخوني، خيلي چيزا دستگيرت ميشه، اين طوري من ميتونم تا هميشه برات در مورد DS مطلب بنويسم، شما تاپيك رو بخون، بعد سوالات رو بپرس، من و بچه ها كمكت ميكنيم.

در مورد "چيپ" كه لفظ درستش FlashCart هست، به نظر من بهترين گزينه تو ايران، DSTT هست كه خودمم يكي دارم ازش، قيمتش رو شرمنده نميدونم ولي كارت بسيار خوب و راحتيه و چون تازه اومده، نگراني نداري كه بعدا براش آپديت نياد (مشكلي كه R4 داره).

ضمنا حواست باشه بايد يه micro SD هم بخري كه بازي هارو داخلش بريزي، بعد اونو داخل FlashCart ات بذاري، بعد جفتش رو داخل DS.

مموري 2گيگ (كه زياد هم هست، من 1گيگ دارم) حول و هوش 17تومنه، سعي كن مارك مرغوب بگيري.

باز سوال داري، بپرس.

در مورد كاراي ديگه DS (مثلا بخش فيلم يا موزيك و...) توضيح بدين.
اين DSTT بهتره يا n5 كه جديد اومده ؟ در مورد ماركاشم يه توضيحي بدين، كدوم بهتره ؟
در ضمن بازي هاي اورجينالش چنده ؟

DS بوسيله همين FlashCart ها ميتونه موزيك و فيلم نشون بده.

كلا فلش كارت هاي نسل فعلي خيلي شبيه هم هستن، در مورد N5 هم بهتره فراموشش كني، DSTT بگير و حتما تو مغازه تستش كن چون يه سري از اينا تو دستگاه كه ميذاري كار نميكنه و يكي 2بار بايد بزني بياد بيرون تا كار كنه.

بازيهاش هم حدود 40دلاره.

سلام،
من از کارت n5 استفاده می کنم. یه مقدار کارت کندی هست اما تا به حال به هیچ مشکل ناسازگاری باهاش برخورد نکردم. کند بودنش هم فقط مربوط زمان لود بازی هاست و وقتی داری بازی می کنی هیچ مشکلی نداره. تمام بازی های جدید و قدیمی رو باهاش تست کردم. کلا ریویو هایی که تو اینترنت هست هم همه فقط مشکل کند بودنش و زمان لود بازی رو به عنوان عیبش ذکر کردن. راستی با چند جور مموری هم تستش کردم البته SDHSC توش نذاشتم اما همه مموری های یک و دو گیگی رو که باهاش تست کردم درست کار می کردن و مشکل هنگ و از این حرف ها نداشته. کارت بدون مشکلی بوده برای من. البته قبول دارم که نمی تونه اولین انتخاب باشه. راستش DSTT رو تست نکردم. R4 رو تست کردم که فقط زمان لود بازی ها یه مقدار، شاید در حدود 10 ثانیه وقت لود بازی های 128 مگابایتی سریع تر بوده. به طور کلی همه فلش کارت ها خیلی شبیه هم هستن و انواع جدیدی که دارند میان خیلی کم به مشکل می خورند...

هر كي هر فلش كه داره مي گه خوبه ما آخر نفهميديم كدوم شد ؟!؟ G6 , R4 , N5 ,M3 , Super DS One , Supercart , TTDS ؟!؟ آقا من نمي خوام آنلاين بازي كنم ،‌نمي خوام فيلم ببينم ، نمي خوام موزيك گوش كنم ، نمي خوام Homebra اجرا كنم . فقط مي خوام بازي كنم به خدا همين .....

يه سوال اينا اسلوت اولي كدومشون مي تونه بازي هاي GBA هم اجرا كنه ؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or