راهنمایی خرید Nds

نینتندو

ممنون بخاطر راهنماییتمن تهران نیستم بچه جنوبمکجا میتونم بصورت اینترنتی خرید داشته باشم یا کسی باشه بش بگم برام بیاره!راستی نحوه تهیه بازی هاش چطوره؟اینترنتی گیر میاد یا باید از جایی خرید؟؟
فدات .آره بهترین انتخاب دی اس هست طراحیش جالبه 2 صفحه نمایش داره حملش آسونه و .... . درباره خریدن اینجا مغازه ها میفروشن باید بگردم ببینم جایی هست فروش اینترنتی داشته باشه .کارت r4 تا 32 گیگ رم میخوره بازیا از اینترنت میتونی دانلود کنی بریزی روی رم با کارت R4 اجرا کنی نیازی به نصب بازیا نیست بازیا دی اس کم حجمن حداکثر حجم بازی دی اس 150 مگابایته بازی مثل نیو سوپر ماریو 16 مگه . وبلاگ wiigame.blogfa.ir حدود 4 تا دی وی دی بازی دی اس میفروشه 8 هزار تومن 210 تا بازیه . هر عنوان بازی که فکر کنی دی اس داره مثل سرباز کوچولو.کمبات.کراش.کالافو...

فدات .آره بهترین انتخاب دی اس هست طراحیش جالبه 2 صفحه نمایش داره حملش آسونه و .... . درباره خریدن اینجا مغازه ها میفروشن باید بگردم ببینم جایی هست فروش اینترنتی داشته باشه .کارت r4 تا 32 گیگ رم میخوره بازیا از اینترنت میتونی دانلود کنی بریزی روی رم با کارت R4 اجرا کنی نیازی به نصب بازیا نیست بازیا دی اس کم حجمن حداکثر حجم بازی دی اس 150 مگابایته بازی مثل نیو سوپر ماریو 16 مگه . وبلاگ wiigame.blogfa.ir حدود 4 تا دی وی دی بازی دی اس میفروشه 8 هزار تومن 210 تا بازیه . هر عنوان بازی که فکر کنی دی اس داره مثل سرباز کوچولو.کمبات.کراش.کالافو...
Pokemon black 2 ٥١٢ مگ هست!
جهانش خيلي بزرگه!

نینتندو

رو اندرویدم میشه اینارو زد؟
یکی میگفت شبیه ساز هست اما بدرد نمیخوره خوب کار نمیکنه چون دی اس دستگاهش جوریه 2 صفحه نمایش داره تو گیم هاش هم از دکمه ها کنسول استفاده میشه هم از تاچ صفحه پایینی . حالا اندروید بخاطر فقط روی لوازم لمسی نصب میشه مثل تبلت براش سخته همچین کاری

- - -ویرایش - - -

Pokemon black 2 ٥١٢ مگ هست!جهانش خيلي بزرگه!
آره درست میگی من منظورم 95 درصد بازیا دی اس بود که اصلأ حجمی ندارن بازی خیلی کمی روی دی اس هست که حجم بالا 150 مگ داشته باشه

من میخوام یه DSI بگیرم،ولی یکم موندم،راستیتش گیم پلی واسم مهمه رو این حساب این رو به psp ترجیح دادم،اما به نظرتون بزارم یکم پولم جمع شه 3ds بگیرم بهتره ؟(البته حدود 400 تومن گرون تره )
یا همین رو بگیرم،چون خودم گیمرم و نمیخوام یه چی بگیرم بعدا پشیمون شم که بگم چرا قدیمی شده و بازیهاش دیگه بدرد نمیخوره.
چون راستیش الان دیگه توقعات با 2سال پیش فرق کرده،
البته اینم بگم من کلا کنسول دستی نداشتم.

نینتندو

من میخوام یه DSI بگیرم،ولی یکم موندم،راستیتش گیم پلی واسم مهمه رو این حساب این رو به psp ترجیح دادم،اما به نظرتون بزارم یکم پولم جمع شه 3ds بگیرم بهتره ؟(البته حدود 400 تومن گرون تره )یا همین رو بگیرم،چون خودم گیمرم و نمیخوام یه چی بگیرم بعدا پشیمون شم که بگم چرا قدیمی شده و بازیهاش دیگه بدرد نمیخوره.چون راستیش الان دیگه توقعات با 2سال پیش فرق کرده،البته اینم بگم من کلا کنسول دستی نداشتم.
الان دی اس لایت آک 190 هزاره دی اس آی نک 250 هزار . دی اس نسلش تموم شده ولی هنوز بازی براش میاد چند هزارتا بازی جالب قشنگ داره هر چی بازی کنی تموم نمیشه بازی هاشم کم حجمه راحت میتونی دان کنی هر عنوانی که فکر کنی دی اس داره . 3دی اس هم بازی 3بعدی خودشو داره هم بازیا دی اس اجرا میکنه قیمتشم که تفاوت زیادی داره

الان دی اس لایت آک 190 هزاره دی اس آی نک 250 هزار . دی اس نسلش تموم شده ولی هنوز بازی براش میاد چند هزارتا بازی جالب قشنگ داره هر چی بازی کنی تموم نمیشه بازی هاشم کم حجمه راحت میتونی دان کنی هر عنوانی که فکر کنی دی اس داره . 3دی اس هم بازی 3بعدی خودشو داره هم بازیا دی اس اجرا میکنه قیمتشم که تفاوت زیادی داره
پس اینطور که باشه ارزش داره پول بیشتر بزارم 3ds بگیرم ؟
شما خودت بودی اینکار رو میکردی ؟
بعدش یه سوال دیگم اینه که کیفیت تصویرش خوبه ؟
البته منظورم گرافیکش نیست منظورم خود خروجی تصویرش هستش.

نینتندو

پس اینطور که باشه ارزش داره پول بیشتر بزارم 3ds بگیرم ؟شما خودت بودی اینکار رو میکردی ؟بعدش یه سوال دیگم اینه که کیفیت تصویرش خوبه ؟البته منظورم گرافیکش نیست منظورم خود خروجی تصویرش هستش.
اگه پولشو داری آره 3ds بگیر چون با فلش کارت همه بازیا دی اس اجرا میکنه خود 3دی اس هم تا حدودی هک شده . اگه پول کمتری میخوای بدی دی اس بگیر تازه دی اس لایت کارتج بازی ها گیم بوی ادونس هم بهش میخوره . من هم دی اس لایت داشتم هم یه wii تازه فروختمشون یه 3دی اس معمولی خریدم . 3دی اس تازه اول نسلشه کلی بازی قشنگ داره یا داره براش میاد و 3دی اس از دی اس قویتره و از همه مهمتر 3 بعدیه . آره کیفیتش خوبه . تصمیم با خودته هر دوشون جذابن

دی اس لایت 190 هزار دی اس آی 250 هزار . قیمت ایکس ال ندارم
این قیمتایی که شما میدی قیمت ریفره دستگاه غیر ریفر تو ایران بسی کمیابه چون قیمت psp الان صد دلاره dsi قیمتش 108 دلار یعنی گرونتر از psp خوب صرف نمیکنه بیارن چون متاسفانه بعلت بی سلیقگی ما ایرانیا ds تو ایران خیلی کم فروشه ریفر میارن لااقل به دلیل ارزونی بخرن قیمت ds lite غیر ریفر رو ندازم اما dsi رو فقط تو پشت شهرداری یه مغازه میاره اونم میده 450 در جواب دوستمون هم که دو به شک مونده که ds بخره یا 3ds باید بگم شما برو پولتو حروم نکن یه ds ریفر بخر ( به شدت تست کن چون معمولا ایرادات عجیب غریب دارن که بازم معمولا توی مونتاژ پیش میاد یا دکمه شون خوب نمیزنه یا مانیتورشون کجه خلاصه دقت کن) بعد یه r4 هم بگبر با یه رم 4 گیگ جمعا میشه 230 تا 240. تا 5 سال دیگه اگه به فکر کنسول جدید افتادی من اسممو میزارم سید محمود.

نینتندو

از وقتی دی اس وارد ایران شد قیمتاش همین حدود بود تو این گرونی ها کمی افزایش داشته چون زیاد خرید فروش نمیشه افراد کمی با دی اس آشنان دی اس پرفروشترین کنسول دستی دنیا شد با فروش 147 میلیون دستگاه مثلأ دی اس لایت 150 بود الان 190 هزار . دی اس آی 190 تا 200 هزار بود الان 250 هزار . بخاطر فروش کم دی اس خیلی وقته وارد نمیشه ویی که فروشش تو ایران بیشتر از دی اس بود چند ساله وارد نمیشه چه برسه به دی اس اوناییم هستن خیلی هاش غیر ریفر هستن چون با ارز ارزون اون زمان وارد شدن خود من دی اس لایت خریدم 150 هزار با یه فلش کارت n5 خریدم 25 هزار یه رم میکرو 16 گیگ خریدم 26 هزار . یه عمر باهاش بازی کردم چندباری ضربه شدید خورد اما هیچیش نشد بیشتر از 450 تا بازی دی اس داشتم

دوستان کنسول ریفر یعنی چی ؟ بعد از کجا باید تشخیص داد که دستگاه ریفر هست یا نه ؟ حالا اینا رو ول کن رفته بودم پشت شهرداری تا 3ds و ds قیمت کنم یه مغازه بود که ds lite رو میداد 50 تومن یه مغازه دیگه هم بود که یدونه 3ds ابی با ریجین pal داشت که میدادش 400 حالا نمیدونم جریانشون چی بود .

نینتندو

دوستان کنسول ریفر یعنی چی ؟ بعد از کجا باید تشخیص داد که دستگاه ریفر هست یا نه ؟ حالا اینا رو ول کن رفته بودم پشت شهرداری تا 3ds و ds قیمت کنم یه مغازه بود که ds lite رو میداد 50 تومن یه مغازه دیگه هم بود که یدونه 3ds ابی با ریجین pal داشت که میدادش 400 حالا نمیدونم جریانشون چی بود .
ریفر یعنی مرجوعی . باید تست کنی تا متوجه بشی . دی اس لایت که میگی دی اس اصلأ نیست دوستان چینی دستگاهی ساختن شبیه دی اسه بازیا میکرو اجرا میکنه . 3 دی اس هم صد در صد دست دومه بعد اینکه بازیا ریجن پال خیلی خیلی سخت گیر میاد فقط یوسی خوبه

راستیتش من دیدم که 3ds بازی های DS رو هم اجرا میکنه،رو این حساب گفتم بزارم یکم پولم جمع شه برم 3ds بگیرم،
بعد ازین ورم که شما میگی اکثر دستگاه ها مرجوعی هستن،خوب میترسم بیخود پولم رو بدم DSI بگیرم بعدش واسم مشکل ساز بشه،چون من به فروشندشم گفتم،گفت گارانتی نداره ولی اونطور که شنیدم این 3ds ها با گارانتی هستن،البته میدونم رو گارانتی خیلی نمیشه حساب کرد،ولی خوب به نظرم بهتر از اینه که آدم پولش رو بده بعدش معلوم نشه مشکلش حل شه یا نه.
بعد راستیتش میگن گرافیک 3ds خیلی بالاتر هستش،اینم یکی از دلایلم هست،البته میدونم که تو صفحات کوچیک گرافیک خیلی ارزشی نداره ولی به هر حال.
بازم اگه بقیه نظری دارن بگن ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or