ماموریتهای اصلی تو ژورنال یه کله اژدها دارن جلوشوندوستان از کجا میشه فهمید مامورت اصلیه یا فرعی؟
ماموریتهای اصلی تو ژورنال یه کله اژدها دارن جلوشوندوستان از کجا میشه فهمید مامورت اصلیه یا فرعی؟
دوستان از کجا میشه فهمید مامورت اصلیه یا فرعی؟
اما عجیبه که هیچ کوئستی دیگه نیست![]()
دوست عزیز این اژدها رو باید دو سه بار تو بازی بکشی مثلا یه بار بالای کوه پیش اون یکی اژها خوبه میکشیش که خودش بت کمک می کنه یه بارم میری با سه تا جنگجو میکشیش ولی کلا قلق خاصی نداره فقط اون جادو رو بش بزن که بیاد پایین فک کنم اسم جادو call dragon بود درست یادم نمیاد جادو رو که بش زدی میاد رو زمین بعد بزنشدوستان این اژدها ادولین را چطوری بکشم .کلا هر چی بهش ضربه میزنم کم نمیکنه.قلق خاصی داره؟؟؟
دقیقا همینطوره که دوستمون گفتن فقط اون Shout ـــی که نیاز داری تا Alduin رو روی زمین نگه داره اسمش Dragonbend ـــهدوست عزیز این اژدها رو باید دو سه بار تو بازی بکشی مثلا یه بار بالای کوه پیش اون یکی اژها خوبه میکشیش که خودش بت کمک می کنه یه بارم میری با سه تا جنگجو میکشیش ولی کلا قلق خاصی نداره فقط اون جادو رو بش بزن که بیاد پایین فک کنم اسم جادو call dragon بود درست یادم نمیاد جادو رو که بش زدی میاد رو زمین بعد بزنش
اصلی میباشد احتمالا.دوستان من با چند نفر رفتم یه اژدها رو کشتم.این یه ماموریت اصلیه یا فرعی؟
و اینکه چجوری جادوهای جدید به دست آورم؟من فقط 3 تا جادو دارم که اصلا معلوم نیس چین.
دوستان من با چند نفر رفتم یه اژدها رو کشتم.این یه ماموریت اصلیه یا فرعی؟
و اینکه چجوری جادوهای جدید به دست آورم؟من فقط 3 تا جادو دارم که اصلا معلوم نیس چین.
دوستان عزیز نمیشه اسم یک محل را بگی.حداقل بگو تو کدوم شهر نزدیک هست.تو معادن قدیمی Dwarf زیادن!اونجاها پیداشون میکنی!